Redmi note 12 raspad telefona

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
75.352
Imao sam redmi 9 koji se pokvario tačno po isteku garancije. Dobio sam redmi note 12 i svi bagovi su se preselili na novi telefon (sporost, glavljenje, restart, pucanje aplikacija itd) iako telefon ima tri puta više radne memorije. Vajber uopšte ne prima notifikacije (sem kada uđem u ap) dok vacap rade notifikacije ali ne mogu da zovem niti primam poruke. Glupo do bola ne znam čemu služi ovakav telefon?!??

Malopre pogledam i pojavilo mi se vreme u Turskoj?!?? Kako ovo da uklonim?

1000002462.jpg

Kako je ovo moguće? Jedan video može drugi pukao?
1000002463.jpg

Imao sam redmi 9 koji se pokvario tačno po isteku garancije. Dobio sam redmi note 12 i svi bagovi su se preselili na novi telefon (sporost, glavljenje, restart, pucanje aplikacija itd) iako telefon ima tri puta više radne memorije. Vajber uopšte ne prima notifikacije (sem kada uđem u ap) dok vacap rade notifikacije ali ne mogu da zovem niti primam poruke. Glupo do bola ne znam čemu služi ovakav telefon?!??

Malopre pogledam i pojavilo mi se vreme u Turskoj?!?? Kako ovo da uklonim?

Pogledajte prilog 1717251

Kako je ovo moguće? Jedan video može drugi pukao?
Pogledajte prilog 1717253
možda ti neka od aplikacija zauzima previše memorije...moj telefon je isto kočio pa je dosta ubrzao kad sam deinstalirao TikTok, Amazon i Netflix

Uradi fabrički reset i pre nego što se povežeš na net ugasi automatsko ažuriranje sistema i aplikacija. Sistem nikad nemoj da ažuriraš, a aplikacije samo koje izabereš i koristiš.

Imao sam Redmi 9 skoro 2 godine i užasno je bagovao, kočio, itd. Onda sam uradio reset i koristim ga već godinu dana bez automatskog ažuriranja sistema, radi sasvim normalno.

Koji ..rac kupujes xiaomi kad si vec imao problema i prije? Opameti se vec jednom i kupi neku drugu marku.

kupiš telefon od 100 evra i očekuješ da radi bez greške?
sistem i aplikacije vuku mnogo resursa, nema šanse to da radi glatko na takvom telefonu
Zasto ne bi radio kako treba? Moj je kosta nesto vise i radi ko urica. Mozda je u znanju i prilagodavanju problem jer mnogi se ni ne znaju sluziti telefonima osim sta instaliraju aplikacije.

Uradi fabrički reset i pre nego što se povežeš na net ugasi automatsko ažuriranje sistema i aplikacija. Sistem nikad nemoj da ažuriraš, a aplikacije samo koje izabereš i koristiš.

Imao sam Redmi 9 skoro 2 godine i užasno je bagovao, kočio, itd. Onda sam uradio reset i koristim ga već godinu dana bez automatskog ažuriranja sistema, radi sasvim normalno.
Da kada ga ne koristiš uopšte onda je odličan. U fijoci najbolje radi ili kanti za đubre.

Isključivanje apdejta nije moguće jer nijedna aplikacija ne radi. Ksiaomi se apdejtuje svaki jebeni dan, neke aplikacije i po dva puta. Ako ne apdejtuješ ne radi.

Zasto ne bi radio kako treba? Moj je kosta nesto vise i radi ko urica. Mozda je u znanju i prilagodavanju problem jer mnogi se ni ne znaju sluziti telefonima osim sta instaliraju aplikacije.
evo ja bih da čujem kako bi ti prilagodio taj tvoj telefon od 100 evra da na njemu rade sve društvene mreže, neke zahtevnije igrice, netflix, yt, wa, viber... a da radi glatko, bez kočenja i zabadanja?

Kad kupiš jeftini telefon, kupio si i probleme.

Ako si napredan korsnik, te probleme ćeš da prevaziđeš i možeš da imaš dobru spravu za malo novca.

Međutim, ako nisi napredan korisnik, ne kupuj jeftine telefone.

Kad ne možeš da rešavaš probleme, onda plati da ih nemaš. Kupi samsung ili apple.

Da kada ga ne koristiš uopšte onda je odličan. U fijoci najbolje radi ili kanti za đubre.

Isključivanje apdejta nije moguće jer nijedna aplikacija ne radi. Ksiaomi se apdejtuje svaki jebeni dan, neke aplikacije i po dva puta. Ako ne apdejtuješ ne radi.
Meni radi sve besprekorno. Jedino ponekad propusti da izbaci po koju notifikaciju mesindžera.

Back