Red Hot Chili Peppers

Koji ljudi ?
Da li si sigurna da oni ne lazu?

Jedna moja poznanica iz NY mi se hvalila kako se ebala sa Krisom Kornelom....i sta ? da joj verujem na rec ?

Da, sigurna sam, imam mnooogo slika kao dokaz. Jedna od devojaka je Barbara aka Young Kentucky Girl koja ih je pratila na turneji i ima ceo blog o tome.

I ona je samo jedna od milijardu ljudi koji su imali tu srecu da ih upoznaju.

Dave je svirao. Ali je i dalje zvanicno bio u Peppersima, iako im je poslednji nastup sa njim bio 26. jula 1997.. Razumes?

On je osnovao JA posle "kreativnih neslaganja" i odlaska iz Peppersa...Fli tu god naziva godinom nicega jer tada peppersi gotovo da nisu ni svirali.

Odkad se vratio u JA nije menjao klub. Svirkao je sa nekima sa MTV, onako honorarno uglavnom solistima.

nisam ignorisao, nisam video...

sta Entoni je gadljiv na pare ?

znaci i tebi da verujem na rec iako sam video suprotno?

Ko je rekao da je gadljiv? Nadji mi gde sam to napisala... Nigde? Tako sam i mislila. :roll:

Naravno da nije gadljiv na posteno zaradjen novac, ali mu isti nije NI PRIBLIZNO znacajan kao muzika. Da malo pratis njegov zivot, intervjue, slike, itd., to bi ti bilo sasvim jasno. Ovako nemas argumenata da branis svoj stav.

On je osnovao JA posle "kreativnih neslaganja" i odlaska iz Peppersa

???
eto ala čovek lupa.Džejns Adikšn je osnovan 1985. godine u Los Anđelesu . Grupa se tri puta u svojoj istoriji razilazila i tri puta ponovo okupljala i do sada imaju izdata tri studijska albuma: "Nothing's Shocking" iz 1988; "Ritual de lo Habitual" iz 1990. i "Strays" iz 2003. Inače njihov debitantski album koji nosi ime benda je snimljen na koncertu u Holivudu 1987. godine.

???
eto ala čovek lupa.Džejns Adikšn je osnovan 1985. godine u Los Anđelesu . Grupa se tri puta u svojoj istoriji razilazila i tri puta ponovo okupljala i do sada imaju izdata tri studijska albuma: "Nothing's Shocking" iz 1988; "Ritual de lo Habitual" iz 1990. i "Strays" iz 2003. Inače njihov debitantski album koji nosi ime benda je snimljen na koncertu u Holivudu 1987. godine.

Naravno da sam mislio da ih je ponovo okupio

To je djecace lapsus kalami

Naravno da sam mislio da ih je ponovo okupio

Sta sam ti rekla, Dule?:hahaha:

Dobro, dobro, RECIMO da je lapsus... Dule NIJE pogresio sto se Davea tice. A RECIMO da jeste, Krang, zasto si ga napao, moze valjda i on da napravi lapsus. :p Da ne bude zabune, Dule je u PRAVU, Dave je u bendu bio 0d '93. do '98., kao sto vec rekoh, tacnije od 5. 9. '93. do aprila 1998. (John se vratio 29. aprila '98.)

Osecam se kao papagaj, nadam se da si ukapirao sta hocu da kazem.

rhcp_bio_original.jpg

Ajmo,peace...

Sta sam ti rekla, Dule?:hahaha:

Dobro, dobro, RECIMO da je lapsus... Dule NIJE pogresio sto se Davea tice. A RECIMO da jeste, Krang, zasto si ga napao, moze valjda i on da napravi lapsus. :p Da ne bude zabune, Dule je u PRAVU, Dave je u bendu bio 0d '93. do '98., kao sto vec rekoh, tacnije od 5. 9. '93. do aprila 1998. (John se vratio 29. aprila '98.)

Osecam se kao papagaj, nadam se da si ukapirao sta hocu da kazem.

Dave nije u bendu od 1997
Dzon se vratio 98

To je ta godina kada su izvukli frusantea iz naftalina jer je navaro 97 rekao da nece vise biti u bendu i vratio se svom JA

Dave nije u bendu od 1997
Dzon se vratio 98

To je ta godina kada su izvukli frusantea iz naftalina jer je navaro 97 rekao da nece vise biti u bendu i vratio se svom JA

Mislis DO '97, ako si mislio na Pepperse.
Toliko SI TVRDOGLAV, da je to strasno! Procitaj "Zive rane", odnosno "Scar tissue"- AUTOBIOGRAFIJU Anthonyja Kiedisa i videces da nisi u pravu. Rapitaj se malo bolje po netu. Da, 1997 je BILA "godina nicega", ali su IPAK postojali kao bend i cak su imali i probe, ali jednostavno nije islo, Dave se drogirao u to vreme, itd....(pretpostavljam da ti izraz "koka-kapa" nista ne znaci, jer pojma nemas o ovom periodu) i VIDELI su da ovako ne ide, ali su ostali zajedno, iako nisu bili sigurni sta ce da rade. Dave je sa njima bio i 1998.. Oni su DAVEA otpusili, lepo Anthony opisuje to u "Zivim ranama", jer su videli da vise ne moze tako. Bili su sa Daveom maltene do poslednjeg trenutka pre Johnovog dolaska (po milijarditi put, John se vratio 29. aprila 1998.), iako im se u tom periodu zaista nista nije desavalo kao bendu. Flea je rekao da moze da ostane u bendu (kljucna rec BENDU, jer to ne bi rekao da bend BUKVALNO nije postojao, a ne bi postojao bez GITARISTE) samo ako se John vrati, itd. i tako se Anthony video sa Johnom nekoliko puta (Flea je BIO u kontaktu sa njim dok je bio van benda) i na kraju, John se vratio.

Molila bih te da se ne pravis tako pametan i prvi SE BOLJE raspitaj, pa onda tvrdi nesto. Znaci sad je ceo svet, ukljucujuci i Anthonyja, lud i nemamo pojma, jedino si ti pametan i u pravu.

I moj iskreni savet... Procitaj "Zive rane", mozda ce ti neke stvari biti jasnije. ILI se bar malo bolje raspitaj po POUZDANIM sajtovima na netu... A veruj mi, ja znam sta govorim.

Poslednja izmena:

Back