Evo je cela Let The Good Times Roll. U petak mi je stigao CD od prijateljice iz SAD.
http://rapidshare.com/files/155533355/04_Let_the_Good_Times_Roll.mp3.html
Inače, Anđelka, Entoni ne peva, niti je učestvovao u ovom projektu. Evo šta piše u omotu.
4. Let The Good Times Roll
(feat The Red Hot Chili Peppers, Kim Manning & George Clinton)
Written by S Foodman, L. Leonard (Atlantic Music Corp., EMI Unart Catalog Inc, BMI, Pixley Music/ASCAP)
Musicians: El DeBarge, John Frusciante and Michael "Flea" Balzary, Chad Smith & El DeBarge
Vocals: Kim Manning, George Clinton, El DeBarge and John Frusciante
Ubijte me, ali ja ovde čujem samo tri vokala. O_o
Previse je licna.. A i teska za sviranje.. Ako se dobro secam...
Ovo prvo je netačno. Pesma je inspirisana detektivskim romanima iz sredine prošlog veka.
Ono drugo je istina: pesmi treba PET GITARA istovremeno.
Ako želite, mogu da pronađem intervjue za By The Way, slični su ovome sa dodatnog DVDja za Stadium, samo što su nezvanični i nisu u video formatu. Po dva člana benda govore o svakoj pesmi, prilično je zanimljivo...pogotovo za one koji vole By The Way.
Anyway, hocu nekako da vam postavim nove slike i novi audio sa Chadom gde, izmedju ostalog, prica i o Peppersima.
Jednom za svagda nauči neke osnovne stvari:
- Kako se kače slike, čemu služi koji format.
- Kako se pravi link do jedne vesti, a ne do celog sajta.
Ako hoćeš, pomoći ću ti.
upravo slusam bootleg
Red Hot Chili Peppers
July 9th, 2002
Ellis Island
New York, NY
i ne mogu da se otmem utisku da zvuci lose...ne znam sta im je bilo taj dan, ali da je dobro - nije....
Dakle, Desecration Smile, imas li taj bootleg ili neke informacije o njemu?
To je bio promotivni nastup za By The Way, sa veoma lošim ozvučenjem, koliko se sećam. I meni se manje sviđa od ostalih. Izrazito je bio dobar Pariz, 04. juna iste godine. Ako nemaš to, reci...mislim da imam i video i audio.
I delimično se slažem sa tvojim stavovima. Sad, ja sam baba od rođenja i mene niko od ove vesele neradničke klase neće slušati, tako da možemo uvek da nastavimo preko PP.
Svidja mi se Johnova promena,ali i dalje mi izgleda nekako,,,ispijeno.Nadam se samo da ni je i dalje u prici s drogom.
Ja ne znam šta da kažem. U njegovom mozgu je sve konstantni haos, ako i ima nekoga da mu radi PR, taj ne radi ništa, sav je neorganizovan i počinjem da mislim da je vreme da u 38 i po godina malo odraste i nauči se svakodnevnom životu, trebaće mu.

tkacio:
Ovo što se dešava sa njegovim zvaničnim sajtom je bolesno i predstavlja tešku grešku, kako sa njegove, tako i sa strane njegove diskografske kuće. Sama činjenica da okolo govori ljudima kako mu album izlazi za tri meseca a da to ne može zvanično da objavi je nemarnost i lenjost; sama činjenica da izgleda šalje nekoga da mi protura anonimne poruke sa vestima koje se posle ispostave kao tačne je totalno nadrealna.
Svi "ogromni obožavaoci! bi pevali drugu pesmu da svaki dan moraju da trpe po 20-30 pitanja od strane kojekakvih ljudi koji nemaju pojma šta znači "zvanično", a šta znači "nezvanično"; kad bi očajnički morali da proveravaju svaku vest, pišu ovome, onome, u vezi sa ovim, onim, kao da rade doktorsku disertaciju.
I onda, usred svega toga, dođe njegova mama i kaže mi: "Impresionirana sam onim što radiš za mog sina." Super, ženo, ali tvoj sin ne bi bio impresioniran ni da mu neko gurne raketu u ono mršavo koščato dupe i pošalje ga u 567678909067. dimenziju.
Kad smo već kod doktorskih disertacija, evo mojih zapažanja u vezi sa Danteovskim motivima u Džonovoj muzici, i malog objašnjenja u vezi sa poreklom imena novog albuma.
http://www.invisible-movement.net/2281