Red Hot Chili Peppers

Mr.Masacre:
otkud ti to da nije bilo prava za snimanje......jer da nije ne bi onolke kamere snimale ceo koncert..
Koliko znam svi veliki bendovi dozvoljavaju snimanje koncerta samo početak, uglavnom 3 pesme. Jedino ako su Peppersi izuzetak ili da su potpisali neki ugovor uz određenu nadoknadu sa organizatorom. Mada čisto sumnjam... ali ovi su sposobni da sve zajebu pa je možda i moguće da su i njih. :D

RedNatkica:
I meni je krivo sto smo izvisili na bisu i bila sam razocarana i besna posle koncerta, pa onda ona agonija na parkingu je jos dodatno pogorsala stvar. Ali danas, hladne glave, kad se setim onih 70ak minute ciste ushicenisti... Ma, oprastam im!

Nemamo sta da im oprastamo...Bili su divni!!! Oni trebaju da oroste onim SKOTOVIMA koji su ih gadjali!!!

*RHCP 4ever*:
Nemamo sta da im oprastamo...Bili su divni!!! Oni trebaju da oroste onim SKOTOVIMA koji su ih gadjali!!!
Ljude koji su prevareni nazivaš skotovima! Ako se ti ne osećaš prevarenom, jer ti je bila dovoljna samo njihova pojava, sa kojim pravom druge koji su izrazili svoje nezadovoljstvo, ma o čemu se radilo, nazivaš skotovima???

*RHCP 4ever*:
Ali, shvati da Peppersi NISU krivi za to!!! Oni su svoj posao odradili FENOMENALNO!!!
Daj smanji malo doživljaj. Prvo vređaš ljude, a onda ubeđuješ druge da je sve na koncertu bilo fenomenalno. Za mene nije bilo jer mi je važnija realnost od snova i imam toliko samokontrole da sebi priznam da sam se iscimao za jedan prosečan koncert.

Objasni onda otkud situacija da Peppersi odobravaju još 20.000 karata za nečiji festival, pošto tvrdiš da se nije radilo o njihovom solo koncertu?

FLUID:
Daj smanji malo doživljaj. Prvo vređaš ljude, a onda ubeđuješ druge da je sve na koncertu bilo fenomenalno. Za mene nije bilo jer mi je važnija realnost od snova i imam toliko samokontrole da sebi priznam da sam se iscimao za jedan prosečan koncert.

Objasni onda otkud situacija da Peppersi odobravaju još 20.000 karata za nečiji festival, pošto tvrdiš da se nije radilo o njihovom solo koncertu?

Ne zanima me, misli sta hoces. Nisam imala nameru da se svadjam, vec samo da iznesem svoje misljenje! Naravno da su odobravali karte, jer je i njima stalo da festival bude poseceniji! ;)

Ja ne shvatam sto ljudi mrze bend koji je pruzio nesto nevidjeno ovoj jadnoj zemlji. Pa oni su samo odradili svoj posao. Ne mozete reci da je lose zvucalo. A to sto su se posvadjali organizatori i mendzment...sta mislite ko je kriv? Zar je moguce da najpopularniji bend nije spreman za spektakl?!?!? Moguce, samo ako nisu znali da sta im se sprema, i pritom naleteli na neke seljcine kojima je do musike stalo ko do lanjskog snega. Ali stalo im je da pokupe ljudima zadnje pare, teskom mukom ustedjene. Jer od tih 100000 ljudi, bar 50000 ima mesecni budzet otprilike duplo od onoga koliko ih je kostalo ovo (ne)zadovoljstvo.. I svi ti izgovori, oko (ne)organizacije...pa gde je neko zvanicno saopstenje, neka izjava, komentar organizatora... jel izasao neko na tv da kaze... mi smo to i to uradili, ali se desilo tako i tako... svi se zavukli u misje rupe. Kad su se prodavale karte, samo hvalospevi, reklame, cudi me jos da nisu isli od vrata do vrata i reklamirali KONCERT RED HOT CHILLY PEPERS...
Ovaj bend se ovde nikada vratiti nece, na nasu veliku zalost.. jer niko ne zeli da bude upotrebljen, a ovi nasi su nasli da se zajebavaju sa jednim od najuticajnijih i nazalost ex najpopularnijim bendom. NJihova muzika nema veze s nesposobnoscu i lopovlukom naseg menadzmenta za ovakve dogadjaje. J E B I G A

Ako je festival bilo koji bend nema pravo da određuje broj karata, jer su bendovi samo pozvani na festival i ne mogu da utiču na prostor i broj posetilaca, već samo odlučuju da li će doći na festival ili ne. A ako je tačno da su određivali koliko karata će biti pušteno u prodaju onda je sve ovo bila prevara na kvadrat. Ili je sve to izmišljotina organizatora.

Obzirom na sve, sve vise mi deluje realna prica da su srBski bizMismeni pokusali da ih zavrnu za broj prodatih karata i da su zato i kasnili i odsvirali 2 pesme manje...a i nevreme se spremalo, sevalo je uveliko na Give it away...
Sve u svemu, meni je bilo bas super... zao mi je sto vecina nema isti utisak....

FLUID:
Čitajući tvoje komentare na temi EKV vidim pametno zboriš pa me eto interesuje tvoje viđenje stvari koncerta Peppersa, ali mi je bila dovoljna i ova rečenica, tj. ova boldovana reč. :D
Što se tiče rutine i tehničkog odrađivanja nametnutnog im festivala, za tako nešto imam i CD-e, tehnički savršeno i rutinski odrađene sa dobro tehnički odrađenim omotima, pa reči... ma milina jedna... ali ja htedoh na KONCERT, a ne na koncert... tako nešto sam imao i ovde među 4 zida rutinski bez kolapsa. :roll:
Uh...Hvala za kompliment... :oops: ...
Mene je čitava ova ludnica oko konceta iscrpela...Teško mi je da bilo šta pišem...Slažem se sa tobom kada kažeš da si hteo KONCERT . Jer i ja KOCERT shvatam kao priliku da se na neponovljiv način interpretira muzika koju stvaraš i koja i tebe i druge čini srećnim...E pa to nisam osetila kod Peppersa . Oni su obeležili moje gimnazijske dane...Mislila sam da znaju za jadac meglomanske rock menažerije , za značenje ,,velika rock and roll prevara'' ...Smatram da je organizacija počivala na pukom nitkovluku ... Ali publika koja je došla ko zna sve odakle,prešla stotine kilometara,nije smela da bude ta na kojoj će se sve prelomiti...E to su valjda mogli da znaju i da , makar u ime toga , odsviraju još dve pesme...jer su sedamnaest pesama svirali pre neki dan u Holandiji...U Bilbau , 22.6. , su svirali šesnaest pesama...
Znam da je verovatno i njih iznervirala i obmanula onakva organizacija,ali...zbog onog sveta koji se okupio...Samo dve pesme preko...ništa više.

*RHCP 4ever*:
Ne zanima me, misli sta hoces. Nisam imala nameru da se svadjam, vec samo da iznesem svoje misljenje! Naravno da su odobravali karte, jer je i njima stalo da festival bude poseceniji! ;)
Ne mislim ja to, već osećam! Osećao sam i dok je trajao koncert i sad posle par dana da ono što je prikazano nije to što Peppersi znaju i mogu. Pusti ti to "mislio". Misliti i srati... itd.

crnobelo:
Ja ne shvatam sto ljudi mrze bend koji je pruzio nesto nevidjeno ovoj jadnoj zemlji. Pa oni su samo odradili svoj posao. Ne mozete reci da je lose zvucalo.
Sad još ispade da mrzim Pepperse. :lol: :lol: :lol: Da se i ja nasmejem malo. I još malo. :lol: :lol: :lol:
Upravo na ovoj temi sam se raspravljao u vezi Peppersa...
FLUID:
Naravno da nisu najbolji. To nisam ni napisao, a niti tvrdim. Čini mi se da ti uopšte rock muziku kao muziku koja je bunt sama po sebi gledaš sa krive strane. Mislim, udžbenici i učenje u školama nisu merilo u rock muzici, a niti postoji težnja ljudi koji sviraju da to bude. Malo više preteruješ. U svom domenu Peppersi su u samom vrhu, pojedinačno su slabiji jer su kolektiv i to mi se sviđa kod njih. Nije bitno u rocku prosipati znanje. Bitno je imati osećaj i svoje ideje što bolje ostvariti i pretočiti u muziku. A to da se ništa u rock muzici nije promenilo pojavom Peppersa možda je tačno ali posle Peppersa više ništa nije isto.

Da nisam pročitao postove ne bih ni komentarisao. Argumenti su to da prepoznatljivi u svako doba dana i noći i prijaju kad se čuje njihova muzika ma ona bila spora ili brza. Argumenti su armija fanova. Argumenti su njihova istrajnost i njihovo trajanje. Argumenti su...
Jednom rečju imaju - FLUID.
... da bi na kraju sa kritikom onoga što sam doživeo u odnosu na ono što sam REALNO očekivao bio proglašen mrziteljem Peppersa. :lol: :lol: :lol: Svašta, ne sme čovek ni da kritikuje nešto što VOLI.

I upravo meni smeta ta reč gore boldovana - ODRADILI. Takav je moj utisak, ali ne krivim ja Pepperse u potpunosti zbog toga jer takvi su festivali bili oduvek, takvi će i biti. Ko mi je kriv što sam kupio kartu za Pepperse a dobio festival sa "ljušturom" Peppersa. Što ono kažu "spolja gladac a unutra jadac". :roll:

Ovo je takvo vredjanje inteligencije 100.000 ljudi od strane organizatora.Verovatno ce nekima biti smesno, predlazem da se na ovom i ostalim forumima otvori novi topic na kojem ce biti zakazan protest u centru Beograda sto pre (za vikend), sve dok se mecka ne istera iz pecine.
Mislim da bi spontan i nenasilan protest skrenuo paznju medija i pokrenuo proces otkrivanja istine.Govorim iz razloga prevencije od slicnih zajeba u skorijoj buducnosti!

Arzberg:
Uh...Hvala za kompliment... :oops: ...
Mene je čitava ova ludnica oko konceta iscrpela...Teško mi je da bilo šta pišem...Slažem se sa tobom kada kažeš da si hteo KONCERT . Jer i ja KOCERT shvatam kao priliku da se na neponovljiv način interpretira muzika koju stvaraš i koja i tebe i druge čini srećnim...E pa to nisam osetila kod Peppersa . Oni su obeležili moje gimnazijske dane...Mislila sam da znaju za jadac meglomanske rock menažerije , za značenje ,,velika rock and roll prevara'' ...Smatram da je organizacija počivala na pukom nitkovluku ... Ali publika koja je došla ko zna sve odakle,prešla stotine kilometara,nije smela da bude ta na kojoj će se sve prelomiti...E to su valjda mogli da znaju i da , makar u ime toga , odsviraju još dve pesme...jer su sedamnaest pesama svirali pre neki dan u Holandiji...U Bilbau , 22.6. , su svirali šesnaest pesama...
Znam da je verovatno i njih iznervirala i obmanula onakva organizacija,ali...zbog onog sveta koji se okupio...Samo dve pesme preko...ništa više.
Drago mi je što se slažemo u vezi koncerta, ali u isto vreme mi i nije drago. :-? :D
Naime, više bih voleo da smo se složili da smo se proveli ekstra. Da jedno od drugog ne možemo da dođemo do reči. :lol: Da se gađamo komentarima i utrkujemo u opisivanju svoji najpozitivnijih utisaka sa koncerta, a da bez obzira na sve kišu nismo ni osetili da je uopšte i padala. Ali ovako... eh... :roll:

Pa ako si citao pazljivo..shvatio si sta sam htela reci!!

SVI smo prevareni! Ali kad bolje razmislis nismo mi toliko glupi ni tolika stoka, pa vdis da su zeznuli i neke od najbitnijih ljudi na planeti!!! ONi su samo nevidjeno vesti u kradji!! U tome im nema premca, a sto bi trebalo za te pare nesto pruziti... ma ne mogu vise... Toliko sam bila srecna, pred koncert i na koncertu sam uzivala u zvuku, mada zaista je bilo ODRADJENO, i sigurno da moze bolje jer ni ja niti vecina ljudi nismo osetili euforiju. Posle se desilo "ono" da ne ponavljamo vise... i svi smo bili ko da idemo iz lova bez ulova, a ne iz ludog provoda... Pa kome bi smetala, kisa, njiva put od 25 sati, da su se ludo proveli... ali sutradan sam se probudila ispunjena, bogatija i srecna i zelim da sacuvam taj utisak... jedva cekam priliku da ih opet negde slusam... naravno to nece biti u ovoj zemlji!!!

Back