Red Hot Chili Peppers

RHCP u Indjiji sviraju samo 1h i 15 min. Momci iz exita koji organizuju koncert RHCP-a dovode peperse po povlascenoj festivalskoj ceni. Da ne bi platili punu cenu odlucili su da naprave mini festival gde ce nastupati izmedju ostalog i pepersi, a pepersi ce izvesti svoj festivalski koncert koji traje 1h i 15 min. Koncerti pepersa inace traju preko 2h. Znaci ovdasnji koncert RHCP-a ce biti znatno drugaciji nego u ostalom delu evrope. Kol'ko para tol'ko muzike.

moscow_girl:
i ja idem,ali sa sestrom!jedva cekam tj. zivim za taj dan,kad Anthony Kiedis izadje na binu....i zapeva... :grin: :grin: :grin: !!!i ja ga obozavam....a skroz sam ludaaaAaaAAAa!e,a koja vam je naj pesma?????????? :lol:
under the bridge,californication,by the way,aeroplane....mnogo ih je...zaista ne zelim da ih izdvajam...ovo su naj od naj...

jedino sto moze njima da se zameri je sto su im sve pesme u istom fazonu...
ja obozavam by the way...other side...californication...can't stop....
ja ne verujem da cu ici na koncert....ali..mozda...i da...ko ce znati :lol:
znam da su karte rasprodate..ali i da su i posle toga prodali jos 15000 hiljada preko neta...i ovde....ma nemam pojma...

E upravu ste za te faze....nisam o tome ni razmisljala

Cas volis jednu..cas drugu...ali najbolje je kad su sve na gomilici pa opalish redom.... 8-)
Ne znam..nekako mi Dosed odskace..budi mi nekako najjace (najdublje) emocije kad je slusam...

Juce sam bas sedela na Kalishu i slusala je...what a feeling!!!!!!!
I jutros u 8h kad sam krenula na ispit da me razbudi...i kad sam zavrsila sa ispitom da me razveseli (nisam se bas proslavila..) ..i tako..nekako mi je za svaku priliku :D

Back