Red Hot Chili Peppers

ja dok sam cekala iza mene su bila neka dva lika od kojih je jedan sve vreme smarao prvo je pricao o koncertima na kojima je kao bio,pa se zalio na sve na sta se moze zaliti,dok su ispred bili momak i devojka koji su se sve vreme ljubakali pa nisam imala bas neko drustvo...

funky_monk:
A zamislite na koncertu odsviraju jungle man ili, ili, ili......blackeyed blond! :)
A John mora da svira bar tri njegove stvari!!!!!!
Ili mozda Taste the pain,catholic school girls rule,special secret song inside,love trilogy,if you want me to stay,backwoods,freaky styley,why don't you love me,no chump love sucker...i mali milion starih pesama za koje bi umrla,ali kapiram da ce verovatno da promovisu novi album i otpevaju californication,i boli ih tuki,ali ja se ipak nadam :D ;)

Auuu dobro je da ste se tako raspricali.... :-D
Bas je bilo dosadno ovih danaaaa..nigde zive duse!!!

Mene bas briga za repertoar!!!! Samo da mi je da ih cujem i vidim.....

Sve se bojim onesvesticu se od viska adrenalina i prevelike srece....pa cu se probuditi kad zavrse...kukuuuuuuu.... :? :? :?

hmmm... krajnje je vreme da se i ja ukljucim u diskusiju! :)
inace, pepperse obozavam, luda sam za svakim od njih. heh. e, ne mogu iscekati 26. bice ludo i nezaboravno!!!

ali, nesto me jako brine...
da li ima jos neko da nije dobio uplatnicu od exita? posto sam ja karte rezervisala prvog dana (preko onog exitovog broja telefona) a uplatnica mi jos nije stigla na e-mail. iz exita su mi rekli da mi je rezervacija sigurna i da su pretrpani poslom pa nisu jos stigli da mi posalju... a meni je sve to pomalo cudno, da ne kazem sumnjivo :(

ps
ajde, hocu i ja na to kampovanje! ;) racunajte i na mene!

Evo repertoara sa jednog od njihovih koncerata..pa vidite da`l se uklapate sa zeljama....
cant stop
dani california
otherside
charlie
fortune faded
parallel universe
get on top
me and my friends
snow ((hey oh))
right on time
stadium arcadium
cmon girl
wet sand
by the way
>>
chad 'sings' (His drum solo)
soul to squeeze
give it away

ivanafreakystyley:
E da sad sam se setila volela bih ta cujem i buckle down,knock me down,sexy mexican maid.Ma volela bih sve da cujem.Joj sinoc sam do kasno pisala sastav,o kome drugo nego o rhcp,zapravo o najboljoj knjizi,scar tissue,i to za takmicenje! :D ;) :p

kako ja mogu da dodjem do te knjige (na engleskom) ovde u BG-u? zna li neko da li ima i gde ima, ako ima? ;)

Stadium Arcadium:
Evo repertoara sa jednog od njihovih koncerata..pa vidite da`l se uklapate sa zeljama....
cant stop
dani california
otherside
charlie
fortune faded
parallel universe
get on top
me and my friends
snow ((hey oh))
right on time
stadium arcadium
cmon girl
wet sand
by the way
>>
chad 'sings' (His drum solo)
soul to squeeze
give it away

GDE JE UNDER THE BRIDGE?! :confused:
izvinjavam se zbog velikih slova :oops:
osim tog nedostatka lista je sasvim OK...gde se to nalazi
mada sto kazes,svejedno je,bitno je da ih vidimo:)

she s only 18:
ja htela da poklonim drugarici scar tissue za rodjendan, otisla u plato i nemaju! Bila i u mamutu i svuda, kazu rasprodat ceo tiraz. Ima li neko ideju gde mogu da nadjem? Al na srpskom
pa ako je rasprodat ceo tiraz,onda nema sta da trazis :( ali ipak pogledaj na banovom brdu u trznom centru city hall,ili na vidikovcu u trznom centru,malo se potrudi nije mamut jedina knjizara,probaj u malo zabacenijim ili idi na www.alnari.co.yu i vidi da li ima jos knjiga u prodaji.srecno!!! :D ;)

Back