Red Hot Chili Peppers

Whitesnake:
Red Hot Chilli Peppers ..... hahahahahahha.... jel to onaj bend shto ima onog gitaristu shto se skida go golcat na koncertima pa mu K*U*R*A*C bukvalno landara po bini :D:D:D:D:D:D:D:D .... strashno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stoka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bih to obesio za taj isti k*u*r*a*c kojim landara za banderu na Terazijama za primer!!!!
Ccc....stoka !!!

Samo jos jednom procitaj tvoj nick! je'l ti se povraca?

apache:
E, ajde malo odmori...
to o cemu ti pricas se nije desilo
nesto ranije na njihovim pocecima su radili nesto drugo.. relativno slicno, ali sa carapama.. bla bla bla...
Hocesh da se nadjemo licno i da ti donesem CD sa njihovim koncertom da se uverish licno,da nebude da prozivam bzv. cak shta vishe cenim njihov rad i nekazem da su loshi ovako ali ovo je bre prevrshilo svaku meru!Ako hocesh da se nadjemo da ti dam taj koncert ili da ti ga poshljem poshtom ostavi adresu na pp,ili kazi vreme i mesto gde da ti dostavim CD.
Doneo mi ortak njihov koncert taj,znaci ono...sve extra pici koncert....ali kad sam ono video ... :( strashno shta reci...

Ne zelim da se nadjem za tobom :roll:

Slusaj, ako govoris o Johnu, sadasnjem gitaristi, ja jako sumnjam da se to desilo.
Naravno, i nazalost, nisam gledala sve njihove koncerte, ali jesam gledala jako puno, i verujem da bi da se to desilo, to bila vest po svim casopisima, forumima, sajtovima, je l je to neka vrsta "skandala"...
Ovde, na ovom forumu, ima ljudi koji su jako upuceni u "zivot i prikljucenija" ovog benda, tako da pretpostavljam da bi neko znao za to.

A da dokazes svoju tvrdnju, mozes lako..
Ako vec posedujes taj snimak, napravi screenshot i postuj sliku, pa da i mi vidimo.

apache:
Ne zelim da se nadjem za tobom :roll:

Slusaj, ako govoris o Johnu, sadasnjem gitaristi, ja jako sumnjam da se to desilo.
Naravno, i nazalost, nisam gledala sve njihove koncerte, ali jesam gledala jako puno, i verujem da bi da se to desilo, to bila vest po svim casopisima, forumima, sajtovima, je l je to neka vrsta "skandala"...
Ovde, na ovom forumu, ima ljudi koji su jako upuceni u "zivot i prikljucenija" ovog benda, tako da pretpostavljam da bi neko znao za to.

A da dokazes svoju tvrdnju, mozes lako..
Ako vec posedujes taj snimak, napravi screenshot i postuj sliku, pa da i mi vidimo.
Dobro onda sam ja lud,ako ti tako mislish.Postovacu sliku,ali prethodno da mi objasnish kako to da uradim:D,i moram da je isecem sa snimka ....

Još jednom reci da GITARISTA to radi i lično ću doći da ti psujem sve po spisku.
To je radio BASISTA benda i prestao je pre jedno 6-7 godina.

A njih dvojica se mnogo razlikuju i po izgledu i po naravi: jedan nema mnogo tetovaža, mršav je, vitak, srednje visine, poprilično miran i povučen sa prijatnim, ali mucavim glasom; a drugi je mali, zdepast,sa gomilom tetovaža, krivim zubima, ogromnim očima boje bazena za plivanje, dlakavim stomakom, više krešti nego što govori i trebaju mu injekcije za smirenje.

Uvredio si čoveka u koga sam zaljubljena i sa čijim se bližnjima čak i družim, i optužio ga za nešto što ne bi uradio ni u najgorem stanju ludila (a ni onaj drugi koji to JESTE radio nije zbog toga loš čovek!). Naravno da sam se makar malo naljutila, ali sam pokušala da okrenem to na šalu. Odavno sam shvatila da "ko tebe kamenom, ti njega hlebom" taktika ne pomaže. A drugo, ako neko svima pristupi tako besno i preteće, kako može da očekuje da se smeše?

Što se homofobije tiče, to je već druga stvar. Nisu ljudi krivi što su se rodili drugačiji. A u ovom bendu su, nekim čudom, svi heteroseksualci, a dvojica imaju i čopore dece.

ako se zbog muzichke grupe treba posvadjati,vredjati...onda stvarno treba da se priupitamo sta su prave vrednosti zivota!!!! inace RED HOT CHILI PEPPERS je najbolja grupa na zemaljskoj kugli!!!! Ako budu dosli u Srbiju,ja cu biti medju prvima koji ce da kupe karte!!!!!!

Bilo bi lepo da se to desi. Ovoga puta imamo šanse...ali sad sve zavisi od ODVRATNE kompanije koja se bavi menadžmentom za bend i koja članovima fenklaba šalje paket koji se sastoji od jedne futrole za karte, jednog pisanceta i jednog magneta za frižider...

Evo saopštenja za javnost od pre otprilike dve nedelje:

Producentska kuća Komuna pregovara s menadžmentom grupe Red hot čili pepers o njihovom koncertu u Beogradu u 2007. godini. S obzirom na to da se ne ponovi prošlogodišnja priča s Rolingstonsima, koji su dugo najavljivani, ali na kraju nisu održali beogradski koncert. Maksa Čatović, direktor Komune, ovog puta je oprezan u obećanjima.
- Pregovori traju, a do kraja januara znaće se da li smo uspeli da dobijemo mesto u njihovoj evropskoj turneji, koja će ove godine trajati samo 12 dana. Dosad smo sve usaglasili. Dogovorili smo se o svim uslovima, samo je pitanje kojih će 12 gradova izabrati za svoju turneju. Ako dodaju nove gradove, među njima će sigurno biti i Beograd. Budući da Red hot čili pepers radije sviraju na festivalima nego što održavaju solo koncerte, ako im bude bilo potrebno, napravićemo im festival u Beogradu - poručuje Ćatović.

Mislim da Maksa lupeta, kad pogledaš listu njihovih prošlogodišnjih koncerata, bilo je mnooogooo više solističkih nego festivala. Ma, meni je svejedno, šta god bude, samo da dođu.

Do sad je sigurno da će 6. jula svirati u Parizu i ne znam kad ono na Roskilde festivalu u Danskoj. Ja čekam da makar potvrde Bratislavu, tamo nije tako neizvodljivo otići. Ili kad bi opet bio Beč...

Desecration Smile:
Uvredio si čoveka u koga sam zaljubljena i sa čijim se bližnjima čak i družim, i optužio ga za nešto što ne bi uradio ni u najgorem stanju ludila (a ni onaj drugi koji to JESTE radio nije zbog toga loš čovek!). Naravno da sam se makar malo naljutila, ali sam pokušala da okrenem to na šalu. Odavno sam shvatila da "ko tebe kamenom, ti njega hlebom" taktika ne pomaže. A drugo, ako neko svima pristupi tako besno i preteće, kako može da očekuje da se smeše?

Što se homofobije tiče, to je već druga stvar. Nisu ljudi krivi što su se rodili drugačiji. A u ovom bendu su, nekim čudom, svi heteroseksualci, a dvojica imaju i čopore dece.
1.Ja nisam imao nameru nikoga da uvredim,samo to da se razumemo!
2.Rekao sam da je neki lik iz benda to radio(neznam tacno koji),tako da nisam imenovao i optuzivao konkretno nikoga iz benda,jer neznam zapravo o kome se tacno radi,ali uglavnom neko jeste,a sad ko,neznam stvarno.
3.Taj shto je to radio nekazem da je losh covek ali ipak mislim da nije uredu to shto je radio....zar ne ? Pa kad bi moj idol radio tako neshto slicno bez obizra na to shto mi je idol,optuzivao bih ga zbog toga....i Coverdale ima mnogo ispada zbog kojih ga optuzujem bez obizra na to shto mi je idol...jbg. :)
4.To sa kamenjem i hlebom podrzavam,i mozda si se shalila,i to je OK,ali licno meni to nije delovalo kao shala....mozda greshim ja,ali kazem ti nije tako delovalo.
5.Pa jesam malo pristupio kako netreba,jbg. reakcija posle toga shto sam video na snimku :(
To shto se tice homofobije....pa naravno,nemoze se u silu prirode,takvi smo,kakvi smo....ali opet :)

Back