I ja sam cula da se o tome prica i, po onome sto ja znam, ovoga puta imamo sanse.
Inace, koncert sinoc je bio FENOMENALAN! Sad, steta sto su u Stadthalle svi zaposleni na ulazu moroni, pa su mi uzeli fotoaparat (bem im sve po spisku, i mrtve babe i dede i jos nerodjenu decu!) i dali mi neki broj da ga posle pokupim. Stoke. Bila sam u prvom redu, skroz sa desne strane  i videla sam sve clanove benda dok su stajali tu sa udaljenosti od oko tri metra. Fli izgleda kao vanzemaljac, sav je jeziv, Entoni izgleda starije nego na slikama, ima mnogo lepu sjajnu kosu, ali mnogo veliku glavu i stalno pozira, cak i kad ga niko ne gleda, Ced je izuzetno simpatican i drag, prava lafcina, zabavlja publiku sve vreme, a Dzon...izgleda jedno 15 godina mladje, ima vrlo izbacene kosti iznad ociju (arkade, jel´se tako kaze....?), neverovatno cisto lice za jednog momka, nikad nisam videla nekoga sa beljim tenom i....ima neverovatnu energiju, iako je tako sitan.
Evo set liste, zapisala sam je u SMS draftu:
Intro dzem
Can´t Stop
Dani California
Otherside
Kratak dzem
Charlie
Havana Affair
Desecration Smile
Throw Away Your Television
BloodSugarSexMagik
Snow
How Can I Tell You (Obrada Keta Stivensa, i Dzon je odsvirao i otpevao CELU PESMU!)
Tell Me Baby
Stadium Arcadium
Right On Time
C´mon Girl 
Jam
Californication
By The Way
Bis:
Bubnjevi (Ced je dizao ruke, a mi smo vikali OOooooooo!)
Under The Bridge
Sir Psycho Sexy
They´re Red Hot
Nadam se da cu sutra, tj. danas imati srece sa fotoaparatom. Moja drugarica je ladno uspela da unese isti takav i da uradi jedno dvesta slika...hrmfpr....