Iskreno, Aj kudnt ker les dal su svirali Under the Bridge ili ne. Nisu svirali Suck My Kiss i Otherside, a TO je dovoljno za bedak.
Ono sto RHCP4ever ne shvata, a i mnogi interpertuju pogresno, jeste kakav kontakt sa publikom se ocekivao.RHCP4ever nije nsita ocekivala, i bilo joj je super, blago njoj.
Ostali su, ocigledno, ocekivali da Entoni prica na srpskom i govori koliko je srecan sto je dosao u Srbiju i kako su nase devojke najlepse na svetu. Onaj ko malo bolje prati karijeru ovog benda, zna da se takve stvari ne mogu ocekivati.
Drugo, mi smo svi toliko zeljni dobre muzike i poznatih bendova, da smo ocekivali da set lista bude specijalno napravljena za nas, jer prvi put dolaze ovamo. Cvrc, to tako ne ide. Naravno da su svirali isto ono sto su svirali na svim koncertima te turneje.
Sad, da se ne lazemo, koncert je mogao da bude mnoooogo bolji. Entoni je falsirao za 10, a Dzonu nije bilo dobro pa je podbacio. Ali, RITAM sekcija je bila odlicna, a zbog njih sam ja i isla na koncert, pa mi je ceo utisak dobar. Da ne pricam sto je bilo dobro zezanje.