Red Hot Chili Peppers

Japanski samoubico, dakle ti ne veruješ da imam kredibilitet? Eh...

Anđelka, iskreno...i meni je neobično da posle izvesnih problema ovde i u Danskoj nisu ništa rekli ni nama ni Dancima; a kad je 12. marta izviždana predgrupa na koncertu u Oklahola sitiju, to je bio skandal i obratili su se publici. Ponekad mi stvarno nije jasan kriterijum kad su ovakve stvari u pitanju.

Inače, moderatorka koja je stavila vest na sajt je Holanđanka, ne vidim zašto bi žena ikoga mrzela.

Ne plasi se ne mrze oni nas.Kako mrzeti nekog kome si uzeo tolike pare?Svi vole novac i ako ne dodju skoro to je zato sto sto zele da malo zaboravimo koncet mi koji nismo bili najsrecniji onim sto nam je priredjeno a da se vi kojima je bilo super toliko uzelite njih da vam se slucajno ne desi da propustite naredni i eto njima opet 100tinak hiljada ljudi:D na koncertu i 40 puta vise dolara u dzepu:D. Ja sam tvrdoglav otisao bih opet jbg moraju jednom odsvirati under the bridge:)

Ne rade oni to samo zbog para. Nemaju NORMALNO nista protiv zarade para, ali im to nije glavni cilj. Imaju oni dovoljno novca za ceo zivot, a nisu snobovi UOPSTE... Nose pocepane i izbledele majice od pre 20 godina... Stalno idu peske, bez obezbedjenja... Da ih vidis na ulici, a da ne znas da su poznati, nikada ne bi pretpostavio koliko para imaju. Tako da im novac nije glavni cilj.

Tako da, nazalost, mislim da nece doci... :(

Trebali su i kod nas da sviraju "Under the bridge", gledala sam setlistu... I trebali su i "C'mon girl", ali nisu jer je Johnu bilo lose...

Iskreno, Aj kudnt ker les dal su svirali Under the Bridge ili ne. Nisu svirali Suck My Kiss i Otherside, a TO je dovoljno za bedak.

Ono sto RHCP4ever ne shvata, a i mnogi interpertuju pogresno, jeste kakav kontakt sa publikom se ocekivao.RHCP4ever nije nsita ocekivala, i bilo joj je super, blago njoj.

Ostali su, ocigledno, ocekivali da Entoni prica na srpskom i govori koliko je srecan sto je dosao u Srbiju i kako su nase devojke najlepse na svetu. Onaj ko malo bolje prati karijeru ovog benda, zna da se takve stvari ne mogu ocekivati.

Drugo, mi smo svi toliko zeljni dobre muzike i poznatih bendova, da smo ocekivali da set lista bude specijalno napravljena za nas, jer prvi put dolaze ovamo. Cvrc, to tako ne ide. Naravno da su svirali isto ono sto su svirali na svim koncertima te turneje.

Sad, da se ne lazemo, koncert je mogao da bude mnoooogo bolji. Entoni je falsirao za 10, a Dzonu nije bilo dobro pa je podbacio. Ali, RITAM sekcija je bila odlicna, a zbog njih sam ja i isla na koncert, pa mi je ceo utisak dobar. Da ne pricam sto je bilo dobro zezanje.

Anđelka, Tan...

U poslednje dve poruke je tačan samo poslednji pasus, ali samo smisaono...inače nije, jer i tu postoji jedna mala gramatička greška.

Mene samo nervira što kriju to što se desilo kao zmija noge. I nažalost, koliko god ja obožavam Džona i koliko god vremena posvećujem njegovom liku i delu; ovo ne mogu da mu opravdam: mislim da je us%&o motku što se nije makar pismom, preko zvaničnog sajta, obratio ljudima, a MOGAO JE da se obrati posle gorepomenutog koncerta u Oklahomi. Ovim ćutanjem otvorio je mogućnost da se spekulise o organizatorima, o raspoloženju samog benda, o njegovom (ne)zdravlju; otvorio je put medijima za neke neverovatne priče i to je stvarno fijasko. Zar je toliko strašno reći: "Obukao sam se kao da idem na skijanje i naravno da mi je pozlilo!" Nije...

...ali, hajde da ostavimo to iza sebe i da se nadamo da ćemo imati još prilika da vidimo bend

Ma, meni je bilo extra u svakom smislu. A sto ti je John podbacio? Anth nije falsirao... Malo je MENJAO tekstove, NE gresio, nego MENJAO. Ma meni je bilo extra... I Vega, imaju oni inace super kontakt sa publikom, koliko puta pricaju sa likovima iz publike, zezaju se, bacaju stvari... I kod nas su bili super, sta god neki pricali. I dobili smo pesmicu od Fleajaaaaaaaaaa... :D :D :D

Iskreno, Aj kudnt ker les dal su svirali Under the Bridge ili ne. Nisu svirali Suck My Kiss i Otherside, a TO je dovoljno za bedak.

Ono sto RHCP4ever ne shvata, a i mnogi interpertuju pogresno, jeste kakav kontakt sa publikom se ocekivao.RHCP4ever nije nsita ocekivala, i bilo joj je super, blago njoj.

Ostali su, ocigledno, ocekivali da Entoni prica na srpskom i govori koliko je srecan sto je dosao u Srbiju i kako su nase devojke najlepse na svetu. Onaj ko malo bolje prati karijeru ovog benda, zna da se takve stvari ne mogu ocekivati.

Drugo, mi smo svi toliko zeljni dobre muzike i poznatih bendova, da smo ocekivali da set lista bude specijalno napravljena za nas, jer prvi put dolaze ovamo. Cvrc, to tako ne ide. Naravno da su svirali isto ono sto su svirali na svim koncertima te turneje.

Sad, da se ne lazemo, koncert je mogao da bude mnoooogo bolji. Entoni je falsirao za 10, a Dzonu nije bilo dobro pa je podbacio. Ali, RITAM sekcija je bila odlicna, a zbog njih sam ja i isla na koncert, pa mi je ceo utisak dobar. Da ne pricam sto je bilo dobro zezanje.

E, ubi' me, ja sam očekivala nešto deseto. :shock:

I jedno je sigurno: trebalo bi da im turneje traju duže, sa većim odmorom između svaka dva koncerta, nemaju više toliko snage koliko su imali.

Sta si ocekivala, ne razumem.

Ako su se obratili publici posle Oklahome, onda je zaista neko zakakio sto se to nije desilo i kod nas. A sto se kontakta sa publikom tice, Entoni je tu prvi koji zakaze.

A u Indjiji jeste falsirao. Znam da ovde neki idu u muzicku skolu, pa valjda i samo mogu da primete.

OOo, da. Eddie i Anthony. Ko stvoreni jedno za drugo. (Jedan za drugog? Jedna za drugu?)

U kisnim nocima, cesto sam se pitala ko je tu koga prvi poljubio, napao... Necu vam reci sta sam radila dok sam mastala o tome.

(ljudi, izvinjavam se, ne znams ta mi je, PMS valjda)

Pa zasto da placam net ako vec ne mogu da skidam stvari za "dz" :D sta ako kupim nesto pa mi se ne daj Boze ne dopadne onda sam bacio 1000 kinti
ps sve sto imam od JF sam skinuo sa neta:D

Ne znam, ja sam sve njegove albume sem Ataxie II dobila na poklon, od raznih prijatelja, jer nisu mogli da se nađu ovde. U protivnom, mislim da bih ih kupila, samo zato što je to on; i zato što znam da, za razliku od mnogih ljudi, i te kako brine za one koji imaju manje od njega. Između ostalog...kad god ga vidite ćelavog, a sigurni ste da je par dana ranije imao dugu kovrdžavu kosu, znajte da se ošišao do glave i svu svoju kosu poklonio ovoj organizaciji: http://locksoflove.org/

Back