Red flags

Obicno zena trkeljise telefon muskarca, dok ovaj ima dve sim kartice, tako je jedan moj drug, i na kraju se razveli, a reko
joj je da mora da svrlja i ova sve jedno u brak, mislila da ce ga detetom zaustaviti :P

Isto tako, ako odjednom samo počne da zanoveta kako joj ne valja ovo ili ono, a do tada nikada ništa nije rekla. Vrlo verovatno podsvesno traži način da raskinemo sa tom kuknjavom.
Ne mislim na to. Ako hoce raskid samnom je lako, jer ne bih mogao ja da budem s nekim ko ne moze samnom.
Mislim na priselekcioni mentalitet. Osoba kija zakljucuje o tebi i ponasa se na osnovu izjava ili tvojih prethodnih iskustava. Puno zena trazi potvrdu od drugih pa cak i indirektno. Tipa, testiras je i kazes joj da bivsa nije htela da ti pusi. I ako ona ubrzo promeni svoj stav i nece i ona, znaci da je ta. To mi je cao za vezu. Nije tu stvar seksa, u sirem je kontekstu.
Aj ako je samo za zezanje i seks, ok, tada kuliras, sve najlepse o svima super duper utisak ostavljas i kres. Ali uvek mozes tako sitne trstove da provuces i vidis kako se ponasa shodno tome.

Ni jedna nema prava da me smatra svojom imovinom i da uopšte pomišlja da pripadam samo njoj.Odvratno.
Ako sam tu i ako sam trenutno samo sa njom onda to ne znači da joj pripadam jer pripadam samom sebi a na njoj je da to trenutno učini trajnim stanjem a to definitivno i najsigurnije neće učiniti drkanjem po mom telefonu i postavljanjem nekakvih pitanja.

Ja nikada ni jednoj svojoj priv. partnerci nisam dodirnuo telefon niti mi je palo na pamet.I ostale odvratne stvari tipa njuškanje po njenoj tašnici,tumaranje po njenom stanu dok trenutno nije tu.
Ne zanima ne.
Dok smo zajedno.Zajedno smo.To je naša trenutna zajednička odluka koja nikoga ne obavezuje na ništa.
I kada pišeš piši iskreno.Drugačije,čini stvar još mizernijom.
Ne radiš ti to jer, kao da vidiš da li te vara pa ako te vara da ne gubiš vreme. :D
Ona ako je sa tobom u vezi i ako te prevarila to znači da joj ne značiš Bog zna šta i samim tim će te ona sama ostaviti tako da nećeš gubiti vreme.
Postoje,a to sam ti već rekao ali očigledno bez ikakvog efekta,dve stvari koje svakoga čine magično privlačnim a to su:samopoštovanje i samodovoljnost.
Da ne dužim ionako nema efekta.

Poslednja izmena:
Uopšte ne pričam o moralu,čoveče.
Kakav crni moral!!??
Ne.
Pričam o unutrašnjoj snazi ličnosti koja nema veze sa moralom.J.ebeš moral.
Unutrašnja snaga.
Život je isuviše dragocen da bi bio traćen na propalu vezu. Ako je jednostavan trik poput "Mogu li videti telefon" katastrofalan.. Nema to veze sa nesigurnošću. Tako se na brz način proveri da li flertuje sa strane. Uostalom, videće se i po samoj reakciji na to.

Dokoni ljudi traže red flag, cijeli dan nam je trka-frka, posao, kuća, računi, djeca, matera, svekrva/tašta, rata za stan, kad će registracija, poskupilo gorivo...e još ću da sjednem i razmišljam zašto je zaključao telefon? Vjerovatno da me guzicom ne bi zvao jer je to uradio 100 x do sad 😂

Back