Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Isto tako, ako odjednom samo počne da zanoveta kako joj ne valja ovo ili ono, a do tada nikada ništa nije rekla. Vrlo verovatno podsvesno traži način da raskinemo sa tom kuknjavom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapiram bre, al telefon je po meni pogrešan način saznavanja..ko da se igrate milicajaca.. Batali toDa, ali bolje je da saznam ranije i da ne trošim svoje vreme, nego kasnije, kapiraš?
Ne mislim na to. Ako hoce raskid samnom je lako, jer ne bih mogao ja da budem s nekim ko ne moze samnom.Isto tako, ako odjednom samo počne da zanoveta kako joj ne valja ovo ili ono, a do tada nikada ništa nije rekla. Vrlo verovatno podsvesno traži način da raskinemo sa tom kuknjavom.
Biti detektiv je bitno. Sitnice život značePade mi na um jedna prijateljica kad me uplakana nazvala i rekla da je muž vara. Ja onako iznenađeno i saosjećajno pitam: Kako znaš? Vidjela nešto? Rekao ti??
Kaže, ma nisam, nije mi ni rekao..
Pa kako znaš??
"Počeo redovno prati zube!"![]()
Kakve to veze ima?a sad nevažno.![]()
Pričaš o imovini, a khm khm, sam radiš znaš već šta za novac. Prodaš se i pripadaš. Ali bitno je da ovde palamudiš o moralu. EL OU EL.Kakve to veze ima?
Pa ono što sam ja napisao napisaće i svaka druga samopouzdana i samodovoljna osoba.
Uopšte ne pričam o moralu,čoveče.Pričaš o imovini, a khm khm, sam radiš znaš već šta za novac. Prodaš se i pripadaš. Ali bitno je da ovde palamudiš o moralu. EL OU EL.
Život je isuviše dragocen da bi bio traćen na propalu vezu. Ako je jednostavan trik poput "Mogu li videti telefon" katastrofalan.. Nema to veze sa nesigurnošću. Tako se na brz način proveri da li flertuje sa strane. Uostalom, videće se i po samoj reakciji na to.Uopšte ne pričam o moralu,čoveče.
Kakav crni moral!!??
Ne.
Pričam o unutrašnjoj snazi ličnosti koja nema veze sa moralom.J.ebeš moral.
Unutrašnja snaga.
Dobro.Kako ti kažeš.Život je isuviše dragocen da bi bio traćen na propalu vezu. Ako je jednostavan trik poput "Mogu li videti telefon" katastrofalan.. Nema to veze sa nesigurnošću. Tako se na brz način proveri da li flertuje sa strane. Uostalom, videće se i po samoj reakciji na to.
Jednostavno ne čini dejting u braku i nema red flags.Na šta treba obratiti pažnju tokom dejtinga ili u braku, a što je red flag?
Kakva to ponašanja mogu indikovati na neverstvo?
1. Nemoj izmisljati njen/njegov zivotNa šta treba obratiti pažnju tokom dejtinga ili u braku, a što je red flag?
Kakva to ponašanja mogu indikovati na neverstvo?
Meni su neka zenska imena u fonu upisana kao muškaMeni uvek telefon pod šifrom znači uvek varam![]()
Hehe klasika... Da mi otključan i meni bi se muški zvali eleonora ema ena ela... al šta sa sadržajem telefona generalno, ma hajte molim vas ključ i svima lepoMeni su neka zenska imena u fonu upisana kao muška
Imam aplikaciju kad zenska ruka dohvati fon, pali se uranijumsko jezgro i przi...ostane samo topljena plastika, pa nek gleda do sutraHehe klasika... Da mi otključan i meni bi se muški zvali eleonora ema ena ela... al šta sa sadržajem telefona generalno, ma hajte molim vas ključ i svima lepo![]()
Ženska ruka bolje da vata nešto drugo..Imam aplikaciju kad zenska ruka dohvati fon, pali se uranijumsko jezgro i przi...ostane samo topljena plastika, pa nek gleda do sutra ?