- Poruka
- 50.063
Iz tvog posta u zenske usiŽenska ruka bolje da vata nešto drugo..
Kakva drskost i nekultura vatati se nečijeg telefona
Da se uozbilje i muški i ženski..![]()
Odlicno razmisljas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz tvog posta u zenske usiŽenska ruka bolje da vata nešto drugo..
Kakva drskost i nekultura vatati se nečijeg telefona
Da se uozbilje i muški i ženski..![]()
Tebe bih prepoznala među milionima drugihRekao je gost - neko iz mase!![]()
Super!Tebe bih prepoznala među milionima drugihPa kako si ptičice?
Dobro kažeš.Koliko si para bezveze pukao na kafe?Brate, kad razmislis, sa ogromnom vecinom na startu bude neki red fleg, u roku od par sekundi susreta. Stav, govor tela, svasta, ako je veza u pitanju. Aj za seks boli te dupe, al za vezu.. I taj red fleg vecina ignorise zbog nemanja izbora. Bude seksa a? Aj moze i veza, pa posle hehe
PS: Ajm dzast seejiiing
Uh sad mi se liže sladoledSuper!
Kao kralj vila - koji sam nekad bio.
Bez imena i boja, a višebojan
Kao kameleon, bebo.
Mogu da ispružim jezik i liznem, iz senke....
Ako mi dozvolite!
Ali, I to je boljše n'o da me ograničavate..
Liz, liz?![]()
Pa dobro sad. Zavisi od ponasanja. Ako se arogantno ponasa, onda da, umem da odem. Ako te gleda s visine, prosto vidis da je tu da se grbne za malo vremena, sta radis? Castis je jos jednim picem? Ostanes tu?Dobro kažeš.Koliko si para bezveze pukao na kafe?
Ustvari tu najjeftinije prođeš.
Dođeš sedneš naručite piće.Upali se crvena lampica.Konobar,da platim.
Završi piće sama, ja moram hitno da idem,čućemo se.
stvarno hoćeš da to napišem?Pa dobro sad. Zavisi od ponasanja. Ako se arogantno ponasa, onda da, umem da odem. Ako te gleda s visine, prosto vidis da je tu da se grbne za malo vremena, sta radis? Castis je jos jednim picem? Ostanes tu?
Sto bi? Ja samo zovnem konobara: molim vas moj racun.stvarno hoćeš da to napišem?
onda u koliko to objekat omogućava,predložim joj da uzmemo neku hranu.naručimo hranu i kada hrana bude servirana na sto odem do šanka platim račun i častim konobara da me pusti da izađem na ulaz za radnike.
zašto da ne?Sto bi? Ja samo zovnem konobara: molim vas moj racun.
Da li ti iko tepa kao ja, Bebana?Tebe bih prepoznala među milionima drugihPa kako si ptičice?
Pa dobro, moze da bude fora. Al ostavis njen racun naravno. I zamolis konobara da pusti ovo:zašto da ne?![]()
Niko kao tiDa li ti iko tepa kao ja, Bebana?![]()
Mnjao, mnjao!Niko kao ti![]()