Red flags

Meni uvek telefon pod šifrom znači uvek varam :malav:
Da li je problem pokazati dragom telefon ako zatraži?

Kad ima puno drugara
To jeste rizična stvar. Mada bi se ovde mnoge žene usaglasile da muškarci ljubomorišu bez osnova. Ali, na svom ličnom primeru znam da to dovodi do prevare. Previše drugara, jedan je morao da se smuva na kraju.

Da li je problem pokazati dragom telefon ako zatraži?
Sećaš se s one teme šta sve imam u telefonu :rumenko:
A i inače da mi je čist za koi moi da mu pokažem, u startu mi se ne bi svidelo što uopšte zatražio da ga vidi.. Ja nikad nikom nisam to tražila niti još gore čačkala sama, isto očekujem i s druge strane

Sećaš se s one teme šta sve imam u telefonu :rumenko:
A i inače da mi je čist za koi moi da mu pokažem, u startu mi se ne bi svidelo što uopšte zatražio da ga vidi.. Ja nikad nikom nisam to tražila niti još gore čačkala sama, isto očekujem i s druge strane
Razumem tvoj stav, samo, neko smatra takav potez ispravnim i postavlja logično pitanje "Šta to imaš sakriti pa se buniš da vidim?"

Tako sam i ja imao poverenje koje je izigrano. Svrha takvog čina je da se prekine na vreme, da ja ne traćim svoj život na osobu koja me laže ili vara.
Izigrano poverenje je izigrano poverenje i tu je kraj. Ne zaboravi da ko oće te prevari prevariće te i kad skoči do radnje po pivo, nećeš ti to sprečiti ako ste se prethodno džapali oko telefona, ti daj mi a što ne daš šta kriješ, ona šta te boli k.. skini mi se.. i tako u krug Njaaa uzaludna smaračina i potpuno nepotrebna. Kad sam osetiš da nije ko što je bilo, da se nešto mulja.. pali odatle, ne traći ni svoje ni tuđe vreme. Toliko je riba u moru...

Na šta treba obratiti pažnju tokom dejtinga ili u braku, a što je red flag?
Kakva to ponašanja mogu indikovati na neverstvo?
Najcesce na sta i kako reaguje.
Na pr ako reaguje samo na finocu, a na bezobrazno se zgrazava, znaci da je kontrol tip.Generalno na to koliko se opusteno i spontano osecam s njom, ako imam utisak da treba da korigujem ponasanje zbog nje, to je big red fleg i tada mi ulece u tu kategoriju.
Drugo ako je u opste samo pasivna. Tj ocekuje od mene da je zadivim, inspirisem razgovor, akcijanje, nasmejem a ona se ne trudi, takodje red fleg.

Takodje mi je red flag ako osetim da izvlaci zakljucke od skagljivih pitanja. Na pr, ako je pitanje bivsi i bivse ili neki sadasnji odnosi s nekim i ona udari kontru. Tipa - lose mi s njom, svadjamo se - ona posle nekog trenutka krene u svadju samnom, ili super nam je, seks bi mogao bolje, ona se povlaci seksualno i td..

Izigrano poverenje je izigrano poverenje i tu je kraj. Ne zaboravi da ko oće te prevari prevariće te i kad skoči do radnje po pivo, nećeš ti to sprečiti ako ste se prethodno džapali oko telefona, ti daj mi a što ne daš šta kriješ, ona šta te boli k.. skini mi se.. i tako u krug Njaaa uzaludna smaračina i potpuno nepotrebna. Kad sam osetiš da nije ko što je bilo, da se nešto mulja.. pali odatle, ne traći ni svoje ni tuđe vreme. Toliko je riba u moru...
Da, ali bolje je da saznam ranije i da ne trošim svoje vreme, nego kasnije, kapiraš?
Najcesce na sta i kako reaguje.
Na pr ako reaguje samo na finocu, a na bezobrazno se zgrazava, znaci da je kontrol tip.Generalno na to koliko se opusteno i spontano osecam s njom, ako imam utisak da treba da korigujem ponasanje zbog nje, to je big red fleg i tada mi ulece u tu kategoriju.
Drugo ako je u opste samo pasivna. Tj ocekuje od mene da je zadivim, inspirisem razgovor, akcijanje, nasmejem a ona se ne trudi, takodje red fleg.
Interesantno. Ali da.
Ne nego si tražio.A to mu dođe na isto. :)
Da, i to sa razlogom koji sam već objasnio srebrnoj kraljici.

Back