Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Na šta treba obratiti pažnju tokom dejtinga ili u braku, a što je red flag?
Kakva to ponašanja mogu indikovati na neverstvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, ali to treba zapaziti. Ima li drugih indikatora mimo toga? Uvek imaš ono zaključvanje telefona, neodređeni odgovori.Loša gluma je dosta dobar indikator![]()
Meni uvek telefon pod šifrom znači uvek varamOk, ali to treba zapaziti. Ima li drugih indikatora mimo toga? Uvek imaš ono zaključvanje telefona, neodređeni odgovori.
Da li je problem pokazati dragom telefon ako zatraži?Meni uvek telefon pod šifrom znači uvek varam![]()
To jeste rizična stvar. Mada bi se ovde mnoge žene usaglasile da muškarci ljubomorišu bez osnova. Ali, na svom ličnom primeru znam da to dovodi do prevare. Previše drugara, jedan je morao da se smuva na kraju.Kad ima puno drugara
Za takav slučaj ne znam. Ali definitivno bi bilo čudnoKad je mnogo dobra sa mamom od bivšeg
Sećaš se s one teme šta sve imam u telefonuDa li je problem pokazati dragom telefon ako zatraži?
Razumem tvoj stav, samo, neko smatra takav potez ispravnim i postavlja logično pitanje "Šta to imaš sakriti pa se buniš da vidim?"Sećaš se s one teme šta sve imam u telefonu
A i inače da mi je čist za koi moi da mu pokažem, u startu mi se ne bi svidelo što uopšte zatražio da ga vidi.. Ja nikad nikom nisam to tražila niti još gore čačkala sama, isto očekujem i s druge strane
Da.. To je već samo njima logično pitanje, meni je nenormalno što uopšte misli o tome. Postoji poverenje kao ključna stvar i tu se onda ne postavljaju onakva i slična pitanjaRazumem tvoj stav, samo, neko smatra takav potez ispravnim i postavlja logično pitanje "Šta to imaš sakriti pa se buniš da vidim?"
Tako sam i ja imao poverenje koje je izigrano. Svrha takvog čina je da se prekine na vreme, da ja ne traćim svoj život na osobu koja me laže ili vara.Da.. To je već samo njima logično pitanje, meni je nenormalno što uopšte misli o tome. Postoji poverenje kao ključna stvar i tu se onda ne postavljaju onakva i slična pitanja
A ti da prčkaš po tuđem telefonu.Ok, ali to treba zapaziti. Ima li drugih indikatora mimo toga? Uvek imaš ono zaključvanje telefona, neodređeni odgovori.
Baci to iz ruke!Šta ti tražiš u tuđem telefonu??
Naravno da je veliki problem.Da li je problem pokazati dragom telefon ako zatraži?
Nisam ga uzeo mimo bilo čije slobodne volje, pa da mi se obraćaš na taj uličarski načinA ti da prčkaš po tuđem telefonu.
Crvena linija.
Niko nije ničija lična svojina.
Šta ti tražiš u tuđem telefonu??
Izigrano poverenje je izigrano poverenje i tu je kraj. Ne zaboravi da ko oće te prevari prevariće te i kad skoči do radnje po pivo, nećeš ti to sprečiti ako ste se prethodno džapali oko telefona, ti daj mi a što ne daš šta kriješ, ona šta te boli k.. skini mi se.. i tako u krug Njaaa uzaludna smaračina i potpuno nepotrebna. Kad sam osetiš da nije ko što je bilo, da se nešto mulja.. pali odatle, ne traći ni svoje ni tuđe vreme. Toliko je riba u moru...Tako sam i ja imao poverenje koje je izigrano. Svrha takvog čina je da se prekine na vreme, da ja ne traćim svoj život na osobu koja me laže ili vara.
Najcesce na sta i kako reaguje.Na šta treba obratiti pažnju tokom dejtinga ili u braku, a što je red flag?
Ne nego si tražio.A to mu dođe na isto.Nisam ga uzeo mimo bilo čije slobodne volje, pa da mi se obraćaš na taj uličarski način![]()
Da, ali bolje je da saznam ranije i da ne trošim svoje vreme, nego kasnije, kapiraš?Izigrano poverenje je izigrano poverenje i tu je kraj. Ne zaboravi da ko oće te prevari prevariće te i kad skoči do radnje po pivo, nećeš ti to sprečiti ako ste se prethodno džapali oko telefona, ti daj mi a što ne daš šta kriješ, ona šta te boli k.. skini mi se.. i tako u krug Njaaa uzaludna smaračina i potpuno nepotrebna. Kad sam osetiš da nije ko što je bilo, da se nešto mulja.. pali odatle, ne traći ni svoje ni tuđe vreme. Toliko je riba u moru...
Interesantno. Ali da.Najcesce na sta i kako reaguje.
Na pr ako reaguje samo na finocu, a na bezobrazno se zgrazava, znaci da je kontrol tip.Generalno na to koliko se opusteno i spontano osecam s njom, ako imam utisak da treba da korigujem ponasanje zbog nje, to je big red fleg i tada mi ulece u tu kategoriju.
Drugo ako je u opste samo pasivna. Tj ocekuje od mene da je zadivim, inspirisem razgovor, akcijanje, nasmejem a ona se ne trudi, takodje red fleg.
Da, i to sa razlogom koji sam već objasnio srebrnoj kraljici.Ne nego si tražio.A to mu dođe na isto.![]()