Red bul opasan po život?

Kada se unese u organizam energetsko pice odmah dovodi do preskakanja srca!
Inace Red Bull, Guarana i ostala energ. pica su ista samo u drugom pakovanju i druga cena!
Jednom sam uzeo dve saksije cveca, jednu zaliju sa Guaranom, a jednu sa vodom, ona sa vodom jos zivi, a ona sto je bila zalivena Guaranom se osusila!
Pre oko sat vremena sam video neko energ. pice u prodavnici koje se prodaje na 1,5 litara u flasi!

Gde ima da odem da kupim 5-6 komada i da se nalocem ko zivotinja? Vestice od kud ti znas kad nisi nikad pila? Sve sto ste ovde napisali su ziva sranja bez dokaza,evo sta se desava kad popijes energetsko pice! Zbog velike kolicine kofeina u picu,suzavaju se krvni sudovi,samim tim skace krvni pritisak,srce radi brze,u mozgu nervi bivaju zbunjeni (ponasaju se kao da smo u ogromnoj opasnosti) i u nadbubreznim zlezdama se luci adrenalin koji daje snagu (zato su i eneretska),kolicina adrenalina zavisi od toga koliko ih popijemo,a time i ritam srca (ako popijes previse srcani misic moze da pukne,ma moze i celo srce da ode u tri qurca)! E sad ako se pije suvise cesto tj. ako se opterecuje srce cesto ono moze da pravi probleme i covek moze da postane zavisnik od energetskih pica,jer je adrenalin prirodna droga zato vecina ljudi ima neopisivu potrebu za kafom! Zato prestanite da serete,pogotovu onaj lik da unistava sive celije da je tako ja ne bih imao nijednu popio sam do sada dve cisterne minimalno tih sranja! E sad zavisi od kvaliteta pica i stvari sto se sipaju u njega mogu bubrezi da se ostete,zato kad pijes pij najskuplje jer ono je najispravnije,Booster nikako jer je najgore i najotrovnije pice meni se par puta desavalo da mi mokraca bude crvenkasta ili da smrdi da ne mozs da dises!! Od ostalih pica nemam probleme,samo od ovog zato ga i ne pijem,a ovo zabrana za konzumaciju sa alkoholom izaziva jos jaca dejstva,meni umrtvi osecaj za bol tako da je idealno za tuce,sutke i pojacava kolicinu snage!

Moji drugari su na exqrziji pili po 5 RedBulla dnevno pa im nije nishta bilo... samo su divljali celu notj...
meni je Red Bull nekako jachi do Guarane, jer sam ga pila uveche, i nisam mogla da spavam celu notj, a od Guarane sve normalno. . .

Poslednja izmena:
Ja kad putujem za Srbiju iz Norveske ili vice versa uvek kupim Red Bulla,jer kad me od voznje zaboli dupe da izvinite ja popijem red bull i odmah osetim da mogu da sedim josh jedno satak vremena bez problema.Kad sam u Srbiji samo rokam Guaranu,a u Norveskoj ni jedno ni drugo,u stvari krckam RedBull i Guaranu shto donesem odozdo ali to su male kolicine,jedan na mesec dana.

Back