Red Alert 3

Jel moze neko da mi kaze kako da igram ovu fantasticnu igricu online???

Pokusavao sam da pravim EA ACCOUNT, ali ne moze, non stop se pojavljuje "System error, try again leter" ili tako nesto.....

smori me da igram protiv kompa..........

molim pomoc..imam igru u winrar je spakovana... i ima tamo lepo upustvo kako da instaliram... prvo da otpakujem na d: disk, pa pokrenem ikonicu setup i to je to... i na kraju ima jos nesto!?

ali kada dodje do pola instalacije stane..kaze da izbrisem otpakujem ponovo i da ponovo idem na setup i nece...i tako nekoliko igrica kao iRedAlert u cemu je problem ??? dali je mozda zbog konfigiracije.... imam
6800gt 256mb
amd athlon64 3200+
1gb rama

Stigao sam do misije kad pobedim onog ruskog generala i izbaci mi u Windows. Krenuo sam sa amerima i opet mi posle nekoliko misija izbaci. Sta da radim? Koji mi patch ili crack treba? Procitao sam negde da ime veze sa AMD Phanom jezgrom? Jel ima neko neki link?Pomoc!!!!!

Jes pirat....
a sta da trazim po torentima?
jel potrebno nesto posebno da se instalira ili kako?

moze malo detaljnije objasnjenje :)

Da te pitam , jesi li ti neki retard ili sta ?

Pa kako mislis da se registrujes kad imas piratsku verziju ? Pa nisu EA budale ***.

Nemoj ici na njihov battle net potrazi na googlu neke "piratske" battle netove ako postoje .

Predlazem ti brute force pa mozda i pogodis seriski kod ...:lol:

Recite mi kakva je u odnosu na RA2, to mi je bila igrica koju sam pored RTW i WoW-a mogao da igram buklvano mesecima... ali nesto mi govori da RA3 nece biti ni prici RA2 sem naravno grafike i toga sto se promenilo tokom godina, ali ovde pricam o feelingu...?

Igra puca posle 3 do 5 misija zbog losheg crack-a, shto znaci da imate piratsku verziju i to se lako reshava....
Kupi orginal i nece da puca, isto vazi i za online igranje i za instaliranje, stvarno mi nije jasno kako neko moze da postavlja tako glupa i stupidna pitanja na forumu gde je zabranjeno, bar je bilo, vrshiti diskusiju o bilo kakvoj nelegalnoj aktivnosti ??? aman ljudi pustite pp ili pitajte to malo diskretnije... P.S. Nikada nisam kupio ni jednu orginal igru ali znam da se snadjem sa piratskim verzijama... Ko nema u vuglu ima na Google-u :)

Back