Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista bez trcanjarechko.com
5/9/2024
Qq, ispala sam iz forme.![]()
U formirechko.com
5/9/2024
![]()
E super, biće onda ništa.Nista bez trcanja![]()
Nema nista, cosak uvek cekaE super, biće onda ništa.![]()
Može! Daj dupli, da se ne šetaš.Nema nista, cosak uvek ceka![]()
Nije do mene,Mina je sefica coska, pa sta ona odluci ko joj se pridruzije ...Može! Daj dupli, da se ne šetaš.![]()
Onda mogu trajnu kartu da sredim.Nije do mene,Mina je sefica coska, pa sta ona odluci ko joj se pridruzije ...![]()
Bitno je imati vezuOnda mogu trajnu kartu da sredim.![]()
Svi imaju vezu, ali niko ko ja, vezu za ćošak.Bitno je imati vezu![]()
Nisi sama ...ja vec na putu i bez ljubomoreSvi imaju vezu, ali niko ko ja, vezu za ćošak.![]()
Па ништа нам ниси причао, нека фотка, нешто...како то идем, враћам се и готово...Resetovala mi se statistika na telefonu, iz čista mira. Zato i igram Rečka na PC-ju. Ovo je ionako poslednji put, vraćam se kući pa ću od sledećeg puta opet igrati sa kompjutera.
Pogledajte prilog 1604536
Nije iz čista mira, meni se desi kad zatvorim taj tab.Resetovala mi se statistika na telefonu, iz čista mira. Zato i igram Rečka na PC-ju. Ovo je ionako poslednji put, vraćam se kući pa ću od sledećeg puta opet igrati sa kompjutera.
Pogledajte prilog 1604536
Okačio sam neke fotke na pdf Fotografija. Pogledaj Fotografije sa putovanja, Klupice, Hrana i piće, Brodovi.Па ништа нам ниси причао, нека фотка, нешто...како то идем, враћам се и готово...