- Poruka
- 63.764
Биће гужва у ћошку после ове речиI gde ćeš sad Mina kad nam Blanki stigao u ćošak![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће гужва у ћошку после ове речиI gde ćeš sad Mina kad nam Blanki stigao u ćošak![]()
Ma igramo seeПравила морају да постоје, ако ја сад треба да јурим падеже и времена, нема шансе.
Разговараш са ДевицомMa igramo seeda je sve po pravilima, ne bi bilo zanimljivo
![]()
A sta ovde se ide u cosak za neznanje?I gde ćeš sad Mina kad nam Blanki stigao u ćošak![]()
Па да...најчешће смо ту Лагерта и ја, остали су пролазниDobro, pa mozda i taj njihov supervizor ima dusu, popio malo sta ces
A sta ovde se ide u cosak za neznanje?
![]()
Ma idem u cosak sta mi tesko, taman da razmislim malo gde sam staoПа да...најчешће смо ту Лагерта и ја, остали су пролазни![]()
Ti bar imaš opravdanje, al zamisli neuku profesorku koja nume dubodeА и ми из Врање не стојимо баш најбоље с падежи.
Рекли су нам да нема клечања, само стојимо...можемо неки виц да испричамо, догађаје из детињства, како жена, како деца...много је времена до сутра увечеMa idem u cosak sta mi tesko, taman da razmislim malo gde sam stao
samo stvarno ne mogu da klecim, udario sam koleno, nemam opravdanje doduse![]()
E bas si streber a mogli smo zajedno na popravni u avgustuJa ga ubode, a baš sam se radovala da idem u društvo iz ćoška.
rechko.com
13/7/2024
![]()
Što mi nisi šapnuo koja je reč, da promašim?E bas si streber a mogli smo zajedno na popravni u avgustu![]()
Pa rec je toliko glupa da mi verovatno ne bi verovalaŠto mi nisi šapnuo koja je reč, da promašim?
Ovako, gde svi, ja tu kontra, standardno.![]()
Da, zadata reč jeste bezveze. Ovde ti treba sreće da je "nabodeš".Правила морају да постоје, ако ја сад треба да јурим падеже и времена, нема шансе.
Може и множина, али то сам некако сварила.Da, zadata reč jeste bezveze. Ovde ti treba sreće da je "nabodeš".
Baš bi mogli imati neka pravila u postavci reči, ali izgleda da ih nema. Osim što ne može množina, koliko primetih.
Ja sam samo 6 puta igrala, pa i nemam neko iskustvo.Може и множина, али то сам некако сварила.
Ово се први пут дешава, зато ми је и било невероватно.
Јаооо, па добро нам дошла