Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
probaj link ^Može li ovo s kompa ? Tražila i ništa, ili se ne snalazim![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probaj link ^Može li ovo s kompa ? Tražila i ništa, ili se ne snalazim![]()
probaj link ^
Super,i sad kucaj jednu rec ajd ne primer:BREZA i potvrdi sa enter
Super,i sad kucaj jednu rec ajd ne primer:BREZA i potvrdi sa enter

A ti je pogodjen i na dobrom mestu,Z ima u trazenoj reci,ali nije na tom mestu,na kojem si ti trenutno otvorila...sad isti princip,napisi drugu rec...mozes da koristis ova dva slova,a i ne moras.![]()

Ajde, trebas nasem timuSkontala sam, još sam da se uigram, odlična je igrica. Hvala vam![]()
![]()
Dobra je igrica,super...a i zeza je ovde jos bolja.Ispocetka deluje tesko...ali kasnije bude ok.Skontala sam, još sam da se uigram, odlična je igrica. Hvala vam![]()
![]()

idete na link gore , pravite skrinšot i stavite ovde , ajde da vas vidim , svi što su u igrice sa slovimaIzazov za sve vas )))
i PS, nova reč jedanput dnevno

Nema na cemu,nego sto @Mika napisa,nemoj ni slucajno da pristanes da ides u @Manga Hilux ekipu.Važi![]()
Hvala ti

I sad si do sutra mirna
Nema na cemu,nego sto @Mika napisa,nemoj ni slucajno da pristanes da ides u @Manga Hilux ekipu.![]()

Da,da ...da izbegnes oneGde sam onda, kod Mike i tebe u ekipi ?![]()

Da,da ...da izbegnes oneKostu,Mangu,Saleta,Mimi.
![]()

Sta je ovo...Crvena zastava?!!
daaa nama ostaviste zadnjeg , a talenat uzimate za vas buuuu )))) i zato sadaPogledajte prilog 1165546

daaa i to ona za brzinske trke , nacionalna klasaSta je ovo...Crvena zastava?!!![]()

Nece,sutra je nedelja,Sale je dobar nedeljom.Tesko, tesko.... naravno....još ako je @Сале doceka s onim "ne vazi se ovo, ne vazi se ono", ko mene sto je docekao![]()