Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umetnost, treba razumeti

Miko,sto je baterija praznija,bolji se rezultat postize...samo Saleta citiram.

Bravo magarcu...jel tako? ?bravo se ne računa![]()
Stvarno, vidi ti to... ja ga punim, a moj mrtavMiko,sto je baterija praznija,bolji se rezultat postize...samo Saleta citiram.![]()
e toliko na avataru godinama unazad sam imao džentlmenski šešir i ti misliš da ja mislim takoBravo magarcu...jel tako?![]()

Ma za mene moze i veštičanstvenoe toliko na avataru godinama unazad sam imao džentlmenski šešir i ti misliš da ja mislim tako
samo "veličanstveno"
I meni,na 96 posto...ili Sale laze,da je taktika u polu praznoj bateriji.Sad mi se sve postalo ringispil.Sumnjiv si mi

a štoSumnjiv si mi

Prepisujes!
Mislim da su u dopisuI meni,na 96 posto...ili Sale laze,da je taktika u polu praznoj bateriji.Sad mi se sve postalo ringispil.![]()
ja sam bio odličan samo u prva tri razreda OŠ, a i ovde mi ne ide.pusti odlikasa...sit sam ih![]()

aaa dala si mi da virnem u tvoju tetratku , pa sad pred celi klas , da sam prepisao , još klasna fali da je tuPrepisujes!

I ja to pomislio.pa ti hteo predloziti,ti i ja uz kafu...da ih mlatnemo.Mislim da su u dopisu
Sutra....ima du budemo iznad ImpresivnoI ja to pomislio.pa ti hteo predloziti,ti i ja uz kafu...da ih mlatnemo.![]()