cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
samo vam reckam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pera_Zdera:Da li ste primetili da na ovom forumu ima ljudi koji svaki svoj sex moraju javno da prijave ovde na forumu....ponekad i detaljno da ga opisu...ukrasenog ili oskrnavljenog svejedno. Neki cak prijavlju i telefonske razgovore, ili mailove sa nekim. Ili one likove koji govere nesto tipa "ja sam nju u guzu", "ja sam sa njom 69-ku" "dobrra je u...". Ja jednostavno smatram da su neke stvari licne i da se ne trebaju pricati u javnosti.
Sta mislite o ovakvim likovima i o ovom fenomenu uopste?
Evo Pero, raindog je fino izdvojila citat koji predstavlja odgovor na tvoje pitanje...raindog:Gazdarica:... Pa i partneri, koji se biraju u skladu sa vlastitim kriterijumima...
Meni licno, smetalo bi da moj partner svaki dan ovdje iznosi detalje o tome kako me je prethodne noci yebao...
U skladu sa navedenim, i izabrala sam sebi partnera...
:shock: :shock: :shock:snoshaj efendija:Ovo nije javni chat gde cemo ZAUVEK ostati anonimni.Ovo je poligon za muvacinu i samoreklamiranje.Kapiras? Gomila riba u teranju i gomila tipova koji zapishavaju teren.
Ma, to je jedna iskompleksirana banda, a ona osoba koja ima tu " cast " ,da bude sa takvom osobom koja sve lepo nama referise, je zaista nesrecna!SINDI:Pera_Zdera:E bas to sam i ja pomislio. Veca satisfakcija u objavljivanju svog konkvesta, nego u samom cinu.anakin:meni je zao ljudi kojima je stalno potrebna publika.....to mora da je strasno....nikakvo zadovoljstvo bilo cime u zivotu dok se to ne pokaze drugima...
to mo je nekako mnogo jadno.....
apsolutno tacno
To ti je po principu što da ***** kada niko nezna.Pera_Zdera:Da li ste primetili da na ovom forumu ima ljudi koji svaki svoj sex moraju javno da prijave ovde na forumu....ponekad i detaljno da ga opisu...ukrasenog ili oskrnavljenog svejedno. Neki cak prijavlju i telefonske razgovore, ili mailove sa nekim. Ili one likove koji govere nesto tipa "ja sam nju u guzu", "ja sam sa njom 69-ku" "dobrra je u...". Ja jednostavno smatram da su neke stvari licne i da se ne trebaju pricati u javnosti.
Pa gle,ukapirala sam ja to jos odmah.Mada,mislila sam da je ovo malo inteligentniji oblik komunikacije u odnosu na chat.Ali izgleda da se sve ipak svodi na to.snoshaj efendija:Vragolasta Amfibija:Cemu indiskrecija?
Bas je super pricati sa nekim pred svima na javnom chatu a da niko ne zna da ste...sta vec...
Moje misljenje o tome :KLINACKI ali prihvatam kao izbor.
Danas sam nesto lepo raspolozena pa sam u svim postovima nesto...fina...![]()
![]()
Zeznula si se. Ovo nije javni chat gde cemo ZAUVEK ostati anonimni.Ovo je poligon za muvacinu i samoreklamiranje.Kapiras? Gomila riba u teranju i gomila tipova koji zapishavaju teren.
E pa da...primetih...pratim fabulu...malo sa zakasnjenjem...al pratim... :wink:Gazdarica:Evo Pero, raindog je fino izdvojila citat koji predstavlja odgovor na tvoje pitanje...raindog:Gazdarica:... Pa i partneri, koji se biraju u skladu sa vlastitim kriterijumima...
Meni licno, smetalo bi da moj partner svaki dan ovdje iznosi detalje o tome kako me je prethodne noci yebao...
U skladu sa navedenim, i izabrala sam sebi partnera...
Nadam se da je sve jasno...
Pera_Zdera:Da li ste primetili da na ovom forumu ima ljudi koji svaki svoj sex moraju javno da prijave ovde na forumu....ponekad i detaljno da ga opisu...ukrasenog ili oskrnavljenog svejedno. Neki cak prijavlju i telefonske razgovore, ili mailove sa nekim. Ili one likove koji govere nesto tipa "ja sam nju u guzu", "ja sam sa njom 69-ku" "dobrra je u...". Ja jednostavno smatram da su neke stvari licne i da se ne trebaju pricati u javnosti.
To je interesantno samo onome ko je sex video na slici a uzivo nikako da mu se desi...Sta li ce se otkriti iznosenjem istine sta se stvarno desilo u krevetu? Mozda da neko ima nesto sto vi nemate ili da se nesto radi sto jos niko nije probao...Ne znam...neka prica ko sta hoce...cega se pametan stidi time se budala ponosi odvajkada bilo...Pera_Zdera:Da li ste primetili da na ovom forumu ima ljudi koji svaki svoj sex moraju javno da prijave ovde na forumu....ponekad i detaljno da ga opisu...ukrasenog ili oskrnavljenog svejedno. Neki cak prijavlju i telefonske razgovore, ili mailove sa nekim. Ili one likove koji govere nesto tipa "ja sam nju u guzu", "ja sam sa njom 69-ku" "dobrra je u...". Ja jednostavno smatram da su neke stvari licne i da se ne trebaju pricati u javnosti.
Vragolasta Amfibija:Pa gle,ukapirala sam ja to jos odmah.Mada,mislila sam da je ovo malo inteligentniji oblik komunikacije u odnosu na chat.Ali izgleda da se sve ipak svodi na to.snoshaj efendija:Vragolasta Amfibija:Cemu indiskrecija?
Bas je super pricati sa nekim pred svima na javnom chatu a da niko ne zna da ste...sta vec...
Moje misljenje o tome :KLINACKI ali prihvatam kao izbor.
Danas sam nesto lepo raspolozena pa sam u svim postovima nesto...fina...![]()
![]()
Zeznula si se. Ovo nije javni chat gde cemo ZAUVEK ostati anonimni.Ovo je poligon za muvacinu i samoreklamiranje.Kapiras? Gomila riba u teranju i gomila tipova koji zapishavaju teren.
Naravno,nemam nista protiv toga,bas mislim da je super tako muvati se,stvara se veca pozitivna tenzija.
I tako,imam samo da kazem SVI KOJI SE OVDE MUVAJU-GO FOR IT...![]()
![]()
![]()