Recka, samo da se zna

Pera_Zdera:
Da li ste primetili da na ovom forumu ima ljudi koji svaki svoj sex moraju javno da prijave ovde na forumu....ponekad i detaljno da ga opisu...ukrasenog ili oskrnavljenog svejedno. Neki cak prijavlju i telefonske razgovore, ili mailove sa nekim. Ili one likove koji govere nesto tipa "ja sam nju u guzu", "ja sam sa njom 69-ku" "dobrra je u...". Ja jednostavno smatram da su neke stvari licne i da se ne trebaju pricati u javnosti.

Sta mislite o ovakvim likovima i o ovom fenomenu uopste?

Eh što volim takve tipove,da samo znate :evil:
Jaki su samo na jeziku i ništa više;u stvari su duboko isklompleksirani i imaju stalno neku potrebu da se dokazuju.
Kad čujem da se hvale da ih "čekaju u redu", dobijem osip! :evil:
A u glavnom pri tome i nisu nešto specijalno;umišljeni lepotani!
:evil: :evil: :evil:

raindog:
Gazdarica:
... Pa i partneri, koji se biraju u skladu sa vlastitim kriterijumima...

Meni licno, smetalo bi da moj partner svaki dan ovdje iznosi detalje o tome kako me je prethodne noci yebao...

U skladu sa navedenim, i izabrala sam sebi partnera...
Evo Pero, raindog je fino izdvojila citat koji predstavlja odgovor na tvoje pitanje...
Nadam se da je sve jasno...

snoshaj efendija:
Ovo nije javni chat gde cemo ZAUVEK ostati anonimni.Ovo je poligon za muvacinu i samoreklamiranje.Kapiras? Gomila riba u teranju i gomila tipova koji zapishavaju teren.
:shock: :shock: :shock:
hm,kakav dozivljaj foruma :!: :? :evil:
mi,kanda,nismo na istom mestu :roll: ... uopste se ne pronalazim u zadatom opisu,a sigurna sam i za nekolicinu drugih ljudi koje ovde "srecem" 8)

Ma, ovaj forum bi bio dosus da nema takvih egzibicionista.

Kao onaj vic kad se posle brodoloma na pustom ostrvu nađu Mujo i Šeron Stoun. Nagovarao on nju na sex i ona popustila. Posle par dana, Mujo se skenjao, pita ga ona šta mu je odjednom. Kaže Mujo - 'aj veži tu kosu i stavi nešto kao brkove, da se osećam kao da Hasi pričam da sam yebao Šeron :lol:

SINDI:
Pera_Zdera:
anakin:
meni je zao ljudi kojima je stalno potrebna publika.....to mora da je strasno....nikakvo zadovoljstvo bilo cime u zivotu dok se to ne pokaze drugima...
to mo je nekako mnogo jadno.....
E bas to sam i ja pomislio. Veca satisfakcija u objavljivanju svog konkvesta, nego u samom cinu.

apsolutno tacno
Ma, to je jedna iskompleksirana banda, a ona osoba koja ima tu " cast " ,da bude sa takvom osobom koja sve lepo nama referise, je zaista nesrecna! :cry:
Ne kazem da lepe stvari ne treba podeliti sa drugima, ali to je bljutavo! Zato i postoji izraz INTIMA!

Pera_Zdera:
Da li ste primetili da na ovom forumu ima ljudi koji svaki svoj sex moraju javno da prijave ovde na forumu....ponekad i detaljno da ga opisu...ukrasenog ili oskrnavljenog svejedno. Neki cak prijavlju i telefonske razgovore, ili mailove sa nekim. Ili one likove koji govere nesto tipa "ja sam nju u guzu", "ja sam sa njom 69-ku" "dobrra je u...". Ja jednostavno smatram da su neke stvari licne i da se ne trebaju pricati u javnosti.

To ti je po principu što da ***** kada niko nezna.

snoshaj efendija:
Vragolasta Amfibija:
Cemu indiskrecija?
Bas je super pricati sa nekim pred svima na javnom chatu a da niko ne zna da ste...sta vec...
Moje misljenje o tome :KLINACKI ali prihvatam kao izbor.
Danas sam nesto lepo raspolozena pa sam u svim postovima nesto...fina...
:lol: :lol:

Zeznula si se. Ovo nije javni chat gde cemo ZAUVEK ostati anonimni.Ovo je poligon za muvacinu i samoreklamiranje.Kapiras? Gomila riba u teranju i gomila tipova koji zapishavaju teren.
Pa gle,ukapirala sam ja to jos odmah.Mada,mislila sam da je ovo malo inteligentniji oblik komunikacije u odnosu na chat.Ali izgleda da se sve ipak svodi na to.
Naravno,nemam nista protiv toga,bas mislim da je super tako muvati se,stvara se veca pozitivna tenzija.
I tako,imam samo da kazem
SVI KOJI SE OVDE MUVAJU-GO FOR IT... :lol: :lol: :lol:

Gazdarica:
raindog:
Gazdarica:
... Pa i partneri, koji se biraju u skladu sa vlastitim kriterijumima...

Meni licno, smetalo bi da moj partner svaki dan ovdje iznosi detalje o tome kako me je prethodne noci yebao...

U skladu sa navedenim, i izabrala sam sebi partnera...
Evo Pero, raindog je fino izdvojila citat koji predstavlja odgovor na tvoje pitanje...
Nadam se da je sve jasno...
E pa da...primetih...pratim fabulu...malo sa zakasnjenjem...al pratim... :wink:

Pera_Zdera:

:roll: ovde ima svega samo nema ono što bi trebalo da bude :wink: žabokrečina 8)

Pera_Zdera:

To je interesantno samo onome ko je sex video na slici a uzivo nikako da mu se desi...Sta li ce se otkriti iznosenjem istine sta se stvarno desilo u krevetu? Mozda da neko ima nesto sto vi nemate ili da se nesto radi sto jos niko nije probao...Ne znam...neka prica ko sta hoce...cega se pametan stidi time se budala ponosi odvajkada bilo...

Vragolasta Amfibija:
snoshaj efendija:
Vragolasta Amfibija:
Cemu indiskrecija?
Bas je super pricati sa nekim pred svima na javnom chatu a da niko ne zna da ste...sta vec...
Moje misljenje o tome :KLINACKI ali prihvatam kao izbor.
Danas sam nesto lepo raspolozena pa sam u svim postovima nesto...fina...
:lol: :lol:

Zeznula si se. Ovo nije javni chat gde cemo ZAUVEK ostati anonimni.Ovo je poligon za muvacinu i samoreklamiranje.Kapiras? Gomila riba u teranju i gomila tipova koji zapishavaju teren.
Pa gle,ukapirala sam ja to jos odmah.Mada,mislila sam da je ovo malo inteligentniji oblik komunikacije u odnosu na chat.Ali izgleda da se sve ipak svodi na to.
Naravno,nemam nista protiv toga,bas mislim da je super tako muvati se,stvara se veca pozitivna tenzija.
I tako,imam samo da kazem
SVI KOJI SE OVDE MUVAJU-GO FOR IT... :lol: :lol: :lol:

:P
Nek sve postane sad naelektrisano

Back