A
Aleksej_BASO
Gost
Bliss:
Da, da,.... Bude svega!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bliss:
hanibaI77:skroz?
e onda to ne volim,ja volim crticu![]()
Vragolasta Amfibija:pa Pero.ovde ima nekoliko nelogicnosti pa cu te malo ispraviti a posle i odgovoriti:
1. TI !? ti to nikad ne bi uradio
2.sto je to razlog da se cast kafana?????
3.gde tjurka moze da vristi ko koza?to je protivprirodno.
4.sto je nemoralno ******* u guzu? :shock:
5.devojcice kao sto je Vragolasta ne biraju takve kao sto nisi ti....nego bas one kao sto si ti...kapiras?;-)
e a sta bija ja uradila?
pa gle...da sam ja to sto nisam...ja bih JOS TO VECE otisla do drugarice najvece tracare i rekla: JBT !!! sto sam se veceras opalila sa jednim tipom...nije da sam se pokalaja jer...nekako,bio mi sladak jer je licio na paju patka..******* mali ko kkuruz puckavac a i nefunkcionalan...pushila sam mu sat vremena i nishta.onda je pokusao da ga stavi ali se jadnicko sav lomio tako da nije uspeo pa na kraju rekoh daj ga ti meni u guzu,odatle nema sanse da ispadne !
e da...pretpostavljam da ce sutra da ide da casti drustvo jer godinama nije ***** ...zato sam mu i dala....ali...ipak mi je bio sladak. :-D:-D:-D
e da...pretpostavljam da ce sutra da ide da casti drustvo jer godinama nije ***** ...zato sam mu i dala....ali...ipak mi je bio sladak.
Vragolasta Amfibija:pa Pero.ovde ima nekoliko nelogicnosti pa cu te malo ispraviti a posle i odgovoriti:
1. TI !? ti to nikad ne bi uradio
2.sto je to razlog da se cast kafana?????
3.gde tjurka moze da vristi ko koza?to je protivprirodno.
4.sto je nemoralno ******* u guzu? :shock:
5.devojcice kao sto je Vragolasta ne biraju takve kao sto nisi ti....nego bas one kao sto si ti...kapiras?;-)
e a sta bija ja uradila?
pa gle...da sam ja to sto nisam...ja bih JOS TO VECE otisla do drugarice najvece tracare i rekla: JBT !!! sto sam se veceras opalila sa jednim tipom...nije da sam se pokalaja jer...nekako,bio mi sladak jer je licio na paju patka..******* mali ko kkuruz puckavac a i nefunkcionalan...pushila sam mu sat vremena i nishta.onda je pokusao da ga stavi ali se jadnicko sav lomio tako da nije uspeo pa na kraju rekoh daj ga ti meni u guzu,odatle nema sanse da ispadne !
e da...pretpostavljam da ce sutra da ide da casti drustvo jer godinama nije ***** ...zato sam mu i dala....ali...ipak mi je bio sladak. :-D:-D:-D
hanibaI77:da draga
ali sam ostala plavusa u dusi![]()
1.znaci neko te gurnuo da yebes losu ribu u bulju? ja sam mislila da to rade ocajnici....ali time sto si "gurnut" to i potvrdjujes..ok.Petar_Pan:1. Pa nekad nase reakcije ne zavise od nas samih... nego nesto uradimo i kad smo gurnuti od drugih...
2. Pa razlog je da se (ili bolje receno TE) neko nahvali...
3. A moze moze.... znas ti to... moze i kao preperica isto
4. Pa nama dvoma nista... ali ima ljudi kojima jeste... pa je jos dodatni plus kad te neki moralista fino "pohvali" za ebanje u guzu
5. "Devojcice kao vragolasta" hehe e ovde me bas zasmeja... devojcice![]()
Sa kakvim si se ti tipovima druzila kad su ti pikavci i padanja u glavi...Imas problema u glavi... Vidis ovde su ti cuveni ratarski predeli i ovde se zna da su kukuruzi dobri i veliki...kao i sto je sve drugo...logicno... A ratari prosto vicu "o daj boze da vec jednom i padne ta kisa"...
Izuzetna ti je pohvala ako ti sat vremena pusis tipu i ne uspes ni da mu ga dignes. Znas normalni ljudi su u tom periodu obicno u sred drugog sexa...
Sad sto se tice fobije od ispadanja tu si opet sebi dala kompliment... iskusna ebacica... ili samo "malkice" raskantana...a najverovatnije imala neke pacenike od tipova da joj se to urezalo u mozak...
U svakom slucaju imas neki prblem... kompleksne prirode...
Preporucujem ti da batalis te tipove od 50 godina sa kojima se druzis...
Ali ako vise volis one kojima se dize i na povetarac, onda ti preporucujem neke od 15 do 18... Eto ti su sigurno godinama hebali nesto non stop ... kad vec oni od 30 nisu nista u zivotu
Takodje ti preporucujem nekog koji ce se "faliti" sa tobom jer znas bolje se kotira devojka za koju se zna da je jahala 3 grada i sire... kao iskusnija je pa je bolja u krevetu... pa ti to ide na ruku...
Isto imas i plusic iz bon tona i suptilne komunikacije sa tipovima... znas da to tipovi obozavaju... koji bi to tebe odbio...
Al sve sto sam napisao nemoj pogresno da shvatis... jer znas da si mi slatka... i da mislim da super izgledas... :wink: (tacka 1)
ju ju hvala dragaSamantha Jouns:E super ti stoji,..izgledas kao devojcica....![]()
1. Ukoliko si citala moje postove ko sto kazes da jesi... skontala bi da ja nikad nisam vodio ljubav sa devojkom za koju sam smatrao da je losa... a i necu... tu ukljucujem i one koje non stop vredjaju i podhebavaju tipove. A jasno ai rekla kakvi su slucajevi tebi u glavi, tako da je jasno sa kakvima si se ti druzila.Vragolasta Amfibija:1.znaci neko te gurnuo da yebes losu ribu u bulju? ja sam mislila da to rade ocajnici....ali time sto si "gurnut" to i potvrdjujes..ok.
2.ne vidim da je ikakav razlog za hvaljenje nesto sto moze da se uradi 100 puta dnevno...to je za cutanje i za prelistavanje kad si nasamo sa sobom...da li si to trebao da uradis ili ne...da je u pitanju stvarno neka riba kojoj nisi ni do kolena pa i da se pohvalis...
3.ne moze
4.e..ima svakakvih ljudi...ali ovde je rec o nekima koji "nisu"kao ja i ti...
5.sve smo mi u dusi uplasene dvojcice sa dokolenicama ;-)
Meni je los seks u glavi kad vidim ovakve postove kao tvoje...vrati mi se iz proslosti.Sto se tice kukuruza...rekla sam kukuru puckavac ( mali...krzljavi klasitj !!! )
Ne radi se o mojoj pohvali u vezi pushenja nego o njegovoj sramoti sto nije mogo da mu se digne, i riba koja pushi najgore na svetu moze da ga digne ako je sa njim sve u redu...e ako je "ostecen" onda su mu potrebne pamela anderson i andjelina zoli u duetu da bi ga digle ali i to je pitanje.
FObije od ispadanja..hm..ne znam sta si time hteo da kazes osim tek da mi odgovoris nesto i da popunis prostor.
I na kraju...ne postavljam ja teme SHBBKBB...nego ti...stalno se nesto pitas,trazis odgovore od forumashica...tako da izgleda ti imas problem ne ja.
ALi..sve sto sam napisala nemoj pogresno da shvatis...i ja tebe gotivim i znam da ti EGO nije dozvolio da mi precutis na post...na kraju krajeva ko te terao da pises one erotske price nego ja? eto...uvek sam se pitala dal je to sve stvarnost ili izmisljotina usled..."necega" :-D:-D:-D:-D
Da znas da bi i ja ponekad vise voleo da sedim u gledalistu i grickam kokice... nego da budem u ringu...storm cloud:Ја бих сад окачила сличицу, али онда би ми Илузиониста рекао: "Опет ти са тим кокицама". :razz:
Ako ako... samo ti odzuji kako si i dozujala...sa otrovom u repu... Sledeci put nosi med a ne otrov...Vragolasta Amfibija:jao pero,ja stvarno nisam imala snagde da procitam ovaj tvoj zadnji post..oni pp-ovi su vrhunac mog strpljenja.
sad se vracam svom starom stilu...."ubodem pa odem" kao i sve pcelice...
baj,baj
Pa lepo sto si nam otkrio svoja razmisljanja... i svoju transformaciju...AntunTun:aj se yebemo netje niko znati...
to je ono na moru a?....il na nekom seminaru?....pa nem pojma...dobra je fora osim ako ne postoji pretnja muzha koji je ugladan chlan drushtva....i svi ga poznaju....i on sve poznaje...onda je skroz chipavo...al to ti je valjda ono s adrenalinom....ma ima da mu ***** zhenu samo zato shto je tako sav vazhan i bitan....mali chovek uzvratja udarac (:
ma nije bolje...bolje je kad tu neq volish i u vezi ste...onda mosh da joj kazhesh i da ti nije do yebanja jer si umoran...al bi umeo ceniti da ti popushi...mislim to ti je neka prednost dugih veza (:
transformacija iz choveka u svinju (: