Recite nesto o sebi...

• Začetnik teme Začetnik teme fjaka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U svemu prvo trazim lijepu stranu medalje...i dok sam tako osamucena, ona ruzna me "opauci" kad se najmanje nadam...e, da u svakom zlu, neko dobro-onaj pocetni zanos ublazi tup udarac... :lol:
...sklona sam pravdanju ljudi...na sebi treniram strogocu...kosa mi je vjeciti izvor inspiracije i frustracije...imam i faze krajnosti, iskljucivosti (blaze receno-principi...) u svemu od nacina zivota do odnosa sa ljudima...sto je jedna draga mi osoba primjetila imam i "zatucanosti"... (premda to ne priznajem na glas za zivu glavu)...
...volim humor, i na svoj i tudji racun i uopste...(samo)analiziram katkad do krajnjih granica izdrzljivosti...
"...imam svoj mali svijet i oko njega Kineski zid..."...( ...i vecinom sto mi se desava, desava se iza tih zidina...)

Dite san koje je željelo drugačije djetinjstvo , djevojka san koja voli nekog ko je daleko, žena san koja još uvik odrasta , prijateljica san kakvu bi svako poželija, sestra san koju netko zadnje vrime podyebaje , kcer san koja nije zadovoljila 100%tna očekivanja , forumašica san koja voli flexibilnu krstaricu .:)

Back