recimo

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
poslednja ste osoba na svetu, na planeti.
i slucajno naletite na jos jedno zivo bice, suprotnog pola (ili istog, ako to preferirate..).
i ondak, kakva ta osoba treba da bude da NIKAD ne pomislite na seks sa njom? znaci, nikad

i slucajno naletite na jos jedno zivo bice, suprotnog pola (ili istog, ako to preferirate..).
i ondak, kakva ta osoba treba da bude da NIKAD ne pomislite na seks sa njom? znaci, nikad

Bilo kakva. Nedao bog da sam taj koji je ostao jedini muskarac na planeti. Znaci dupe bih joj pomerio. Osvetio bih joj se za sve sexualne frustracije svih muskaraca na planeti. Odbijao bih je, bio bih zesce razmazen, zahtevao bih da mora da prepliva oko celog ostrva i za nagradu ce da dobije smajlija. Tako bih je bario i drzao na distanci dok ne poludi. Morala bi da mi udara komplimente za dobro jutro, dobar dan i laku noc. Vruce hladno. Taman bih je navukao na tu romanticnu ideju kako smo sami na planeti jedno za drugo, a onda bih je napusio zesce. A ako se pobuni, samo bih hladno rekao: Oke, caos. A onda bih cekao vece da se pojavi kada cuje prve vukoslave.

a gde ti to zivis, nema tog ko ne bi pomislio.
al ne bi produzavao vrstu to stoji, koje bre produzavanje, nemo se lazemo to je incest.

Za nepotreban sex uvek treba dobro opravdanje.
Msm ustvari da se ne bih ni sexala sa tim nekim ostatkom od čovečanstva.
Načinila bih ga robom, da mi pribavlja svežu lovinu, krzno, nektarine i sl...:zaljubljena:

hahaahahhahaahaa....:)
ali ako vas potera, sta cete

ma seks je realno najbanalnija moguca prirodna stvar, samo je danas cini mi se postao jedna bajna manipulativna tehnika
doduse kao sto je i sve postalo tehnika
i suze i smeh i poljubac

meni malo treba i normalnom da nadjem manu, a još ako je nizak, ćelav, prost i glup kuku majko, ja mislim da bih ga zatukla letvom na spavanju kol'ko da se ne nerviram ovako.. :eek:

Bilo kakva. Nedao bog da sam taj koji je ostao jedini muskarac na planeti. Znaci dupe bih joj pomerio. Osvetio bih joj se za sve sexualne frustracije svih muskaraca na planeti. Odbijao bih je, bio bih zesce razmazen, zahtevao bih da mora da prepliva oko celog ostrva i za nagradu ce da dobije smajlija. Tako bih je bario i drzao na distanci dok ne poludi. Morala bi da mi udara komplimente za dobro jutro, dobar dan i laku noc. Vruce hladno. Taman bih je navukao na tu romanticnu ideju kako smo sami na planeti jedno za drugo, a onda bih je napusio zesce. A ako se pobuni, samo bih hladno rekao: Oke, caos. A onda bih cekao vece da se pojavi kada cuje prve vukoslave.

znaci, nije bitno je li privlacna ili odvratna, vazno je da je tu da lecis na njoj frustracije..? :think:
intresting

Back