Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poslednja ste osoba na svetu, na planeti.
i slucajno naletite na jos jedno zivo bice, suprotnog pola (ili istog, ako to preferirate..).
i ondak, kakva ta osoba treba da bude da NIKAD ne pomislite na seks sa njom? znaci, nikad
A mali mrsavi kurodokoljenko ?mali i mrsav...totalno su mi aseksualni takvi muskarci
i slucajno naletite na jos jedno zivo bice, suprotnog pola (ili istog, ako to preferirate..).
i ondak, kakva ta osoba treba da bude da NIKAD ne pomislite na seks sa njom? znaci, nikad
Spasavanje vrste![]()
A mali mrsavi kurodokoljenko ?![]()
a pa da
seks i opravdanja se prosto obozavaju
Za nepotreban sex uvek treba dobro opravdanje.
Msm ustvari da se ne bih ni sexala sa tim nekim ostatkom od čovečanstva.
Načinila bih ga robom, da mi pribavlja svežu lovinu, krzno, nektarine i sl...![]()
Bilo kakva. Nedao bog da sam taj koji je ostao jedini muskarac na planeti. Znaci dupe bih joj pomerio. Osvetio bih joj se za sve sexualne frustracije svih muskaraca na planeti. Odbijao bih je, bio bih zesce razmazen, zahtevao bih da mora da prepliva oko celog ostrva i za nagradu ce da dobije smajlija. Tako bih je bario i drzao na distanci dok ne poludi. Morala bi da mi udara komplimente za dobro jutro, dobar dan i laku noc. Vruce hladno. Taman bih je navukao na tu romanticnu ideju kako smo sami na planeti jedno za drugo, a onda bih je napusio zesce. A ako se pobuni, samo bih hladno rekao: Oke, caos. A onda bih cekao vece da se pojavi kada cuje prve vukoslave.
Kakvo sirenje mrznje prema niskim ljudima!!!![]()