Recimo da nestane forum zauvek...

Dok je muškarac mlad uzbuđuju ga ženske.
Kad ostari, ovako kao ja, na isti način uzbuđuju ga stvarne ili izmišljene nepravde (pretpostavljeni nestanak foruma unesrećio bi Koto).
Ostareli muškarac ništa ne voli kao tuđe greške ("biste" a ne "bi ste") i slabosti (većina je slaba na Lindinu guzu).
Kad naiđe na ovako zahvalnu temu, on je uzjaši,
i jaši, jaši, jaši, jaši dok se ne zadovolji! : ))

Ja sam se toliko ubacila u price nekih ljudi da bih tesko izgurala dane dok ne saznam da su ok i da je sve dobro.
Posle manje - vise isto.... naslo bi se nesto drugo kao vid hobija na netu....

...e pa to :D kao da su mi komsije...ovde sam od 2004, prvo na kompjuterima - odrao me neki lik za sitan problem softverski i ja krenem da se edukujem...tako sam dobro savladala i svoje i tudje probleme da mi vise nikad nije trebala pomoc a onda neki moderator zakljuca temu nekom liku, kao - koristi pretrazivac a on nesretnik ne zna ni da upali komp i ja tu krenem da se raspravljam i naljutim se i odem.... a bas sam bila zvezda tamo, resavala tudje probleme da utvrdim gradivo :D ...onda odem na politiku, tamo je bilo raznih interesantnih likova, lepo smo se svadjali ali me smorila i politika...pa onda filozofija, e tamo sam se pravila vazna, fin neki svet i lepe teme ali mi i tu postalo dosadno...onda ljis, tamo je bilo jos interesantnijih likova ali mi se nekako zgadio nivo komunikacije... kakvih tamo muskih sovinistickih svinja ima pa to je strasno :D...onda dodjoh na zene, tu je najveselije:super:

Back