- Poruka
- 388.146
Brend Bulgari već decenijama čini svet uzbudljivijim mestom.
Idući u korak sa prazničnom sezonom, holandska kompanija MVRDV je kreirala zadivljujuću fasadu za vodeću Bulgari prodavnicu u Šangaju. Ova luksuzna fasada izgleda kao da je napravljena od žada i smaragda, a u stvari je izrađena od recikliranih staklenih flaša. Reciklirano staklo ima neverovatnu sličnost sa žadom i vešto je uklopljeno u art deco mesingani okvir.
Nova Bulgari prodavnica otvorena je u poznatoj trgovačkoj zoni u Šangaju i predstavlja neverovatan vizuelni izgled za kupce koji ne mogu da propuste blistavu fasadu prodavnice poznatog brenda. Staklo dobijeno od recikliranih boca šampanjca, piva i drugih staklenih boca ne samo da uspešno demonstrira potencijalnu upotrebu održivih recikliranih materijala u luksuznom segmentu, već efikasno daje život Art Deco motivima inspirisanim originalnom Bulgari radnjom u Rimu.
https://www.luxlife.rs/trend/fancy/...njca-transformisane-u-luksuznu-fasadu-od-zada
Moj omiljeni brend Bvlgari opet pokazuje svoju posebnost..Doduse moj domet kod njih su parfemi, jer sam toliko finansiski sposobna
ali volim i druge njihove proizvode da gledam kao sto je nakit jer su unikatni i zanimljivi u dizajnu