Reci uvek istinu i idi do kraja.

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
U vremenu sveopste krize i nemastine kriticko razmisljanje i istina sve su redji.Ljudi se ustezu da u suludom vremenu stvari nazovu pravim imenom jer istina vredja one koji se tom istinom nadju prozvani.
Posto se uglavnom govori u zavijenoj formi kad se sagledavaju problemi ili ucinak u minulom periodu svi se ustezu da jasno i glasno kazu ko je taj ko nije nesto uradio.
Ja od te sorte nisam i cesto sam na udaru onih koje kritikujem i sa punim pravom prozivam i imenujem sto me uopste ne dotice i ni za milimetar nije promenilo moj stav.
Juce smo u nasoj zdravstvenoj ustanovi imali radni sastanak i poimence sam imenovao sve polovnjace koje ne obavljaju svoj posao onako kako je propisano.Digla se opaka prasina kad sam im dao do znanja da ce uskoro leteti sa posla a razlog je njihov odnos prema poslu koji obavljaju i strucnost koja je u najblazu ruku kriminalna.
Nisam im ostavio mogucnost za popravni jer su taj bonus ispucale tako da je pedaliranje neminovno.
Sad kad su postale svesne da lete sa posla krenule su u opstu kuknjavu i intervencije sa svih nivoa ali slaba im vajda ja kad jednom presecem tu nema vise popravnog.

Ove polovnjace su teski skart, njih ne bi trpali ni ocajnici tako da im otkaz sledi neminovno.Korist ce biti visestruka a najveca korist ce biti uterivanje straha u kosti ostalim polovnjacama koje bi se povele za njihovim primerom.Bice i znacajnog benefita kod potencijalno neodlucnih koje ce lakse da polegnu:zelenko:

Imam tu ne(srecu) da sam sef zenama tako da o njima kao radnicama mogu reci da su uglavnom teski tutumraci i zabusanti.Puna im usta jednakosti i ravnopravnosti a posao otaljavaju kao od bede i da zlo bude vece taj svoj nerad i neznanje glorifikuju.Prinudjen sam da ih stalno upozoravam na obaveze i da ih drasticno kaznjavam.Na taj nacin sam uspeo da uvedem neki red ali je to daleko od onoga sta sam zacrtao da cu uraditi.Zatekao sam anarhiju i haos tako da je ovo sad premija ali nisam zadovoljan jer imam ambiciju da ih dovedem sve pod konac.Najveci uspeh mi je taj sto sam ih podelio i vise nema onog fronta , sad su se podelile u frakcije i tacno znam koje ce sledece da lete sa posla.

Imam tu ne(srecu) da sam sef zenama tako da o njima kao radnicama mogu reci da su uglavnom teski tutumraci i zabusanti.Puna im usta jednakosti i ravnopravnosti a posao otaljavaju kao od bede i da zlo bude vece taj svoj nerad i neznanje glorifikuju.Prinudjen sam da ih stalno upozoravam na obaveze i da ih drasticno kaznjavam.Na taj nacin sam uspeo da uvedem neki red ali je to daleko od onoga sta sam zacrtao da cu uraditi.Zatekao sam anarhiju i haos tako da je ovo sad premija ali nisam zadovoljan jer imam ambiciju da ih dovedem sve pod konac.Najveci uspeh mi je taj sto sam ih podelio i vise nema onog fronta , sad su se podelile u frakcije i tacno znam koje ce sledece da lete sa posla.

Ja cu ovo shvatiti kao tvoj obracun sa polovnjacama, inace kao organizator, menadzer i direktor postoje mnogo sposobnije varijante.
Nesto nalik mogu finije ali necu.

Ma on verovatno nije direktor nego glumi ovde da jeste. Smem da se kladim da njim sefuje ZENA !!! :cepanje:
Veoma moguće! :lol:

Setih se sad, kad sam nekad davno radio gde ima puno žena, i kako žene znaju da gaze neke muškarce. :lol:
Znaš zašto? Nemaju stav! Osobe koje imaju niži status na poslu, a žene iznad njih, veruj mi, nije im lako, ako neznaju da se postave, snađu... :lol:

Tu je neizbežna dobra vatačina i sex do besvesti! :hahaha:

Istina posebno pogadja busne polovnjace koje se svim silama bore da se sve uproseci i izjednaci da bi i one imale neku prodju.To je apsolutno nedopustivo da se izjednaci rad sa neradom opajdare sa cestitim zenama.
Opaaaaaa, Miki, sta sam ja to procitao ?!?!?!?! :D
Zar je moguce da cestite postoje ? :D
Ajde malo o cestitim zenama, dosta su ti "polovnjace" :roll: bile u ustima i tastaturi. :)

U vremenu sveopste krize i nemastine kriticko razmisljanje i istina sve su redji.Ljudi se ustezu da u suludom vremenu stvari nazovu pravim imenom jer istina vredja one koji se tom istinom nadju prozvani.
Posto se uglavnom govori u zavijenoj formi kad se sagledavaju problemi ili ucinak u minulom periodu svi se ustezu da jasno i glasno kazu ko je taj ko nije nesto uradio.
Ja od te sorte nisam i cesto sam na udaru onih koje kritikujem i sa punim pravom prozivam i imenujem sto me uopste ne dotice i ni za milimetar nije promenilo moj stav.
Juce smo u nasoj zdravstvenoj ustanovi imali radni sastanak i poimence sam imenovao sve polovnjace koje ne obavljaju svoj posao onako kako je propisano.Digla se opaka prasina kad sam im dao do znanja da ce uskoro leteti sa posla a razlog je njihov odnos prema poslu koji obavljaju i strucnost koja je u najblazu ruku kriminalna.
Nisam im ostavio mogucnost za popravni jer su taj bonus ispucale tako da je pedaliranje neminovno.
Sad kad su postale svesne da lete sa posla krenule su u opstu kuknjavu i intervencije sa svih nivoa ali slaba im vajda ja kad jednom presecem tu nema vise popravnog.

Pre će biti da si ti jadan podređen i u kući
i na poslu (ukoliko uopšte radiš jer pišeš u svako doba dana)
pa sad svoje frustracije anonimno istresaš na forumu ...

"Ih kako bi mi lepo bilo da sam takav !"

Život je surov, deda mraz i dobre vile ne postoje ...
Nema ko da pročita tvoje želje na forumu i ispuni ti ih ...
Moraš se sam potruditi, onoliko koliko možeš, a ubeđena sam da ne možeš mnogo, najverovatnije ne možeš baš ništa da promeniš, pa sad žuč istresaš po celom ženskom rodu ...
Nije ti lako ....
:mazi:

Back