Reci pesama

• Začetnik teme Začetnik teme Apca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce sam na radiju B92 , negde oko tri sata ujutro cuo pesmu koju izvodi jedan zenski glas. Ako se ne varam deluje mi kao crnkinja .U pesmi se cuju violine kao i bas i bubanj , klavijature.Moze se svrstati pod rock muziku.Tekst je otprilike ,, last night change it all, i thought we had it all... ,, Javljajte mi se svi koji ste juce bili uz radio B92 oko pola cetiri ujutro.
PS. Mnogo puta ,ta se pesma vrtila u emisijama Gillesa Pitersona , a fora je u tome sto nikad ne naglase sta su pustili . Vladimir

Juce sam cula jednu pesmu na francuskom i zaljubila se na prvo slusanje. Bila bi to divna ljubav da Pepeljuga nije zbrisala u ponoc i ostavila mi refren kao trag. A on glasi : PAROLE, PAROLE, PAROLE ...

Moje pitanje glasi: Zna li neko ko to peva?

e sad. jes sabanska pesma al ima lep riff

nikako da povatam sta riba vristi, ni na kom jeziku, znam samo da u jednom kaficu pustaju po cca 18 puta dnevno, te sam danas snimio u prolazu s mobilni jedan deo
al ebiga, simens c60, ko ga ima zna kako to zvuci. bilo kako bilo, cuje se nekako osnovna melodija, pa ko zna pesmu provalice da je to to.

i kad slusate nemojte da pojacavate mnogo, krchi, ce vam probije ushi

www.peruzzi.dzaba.com

nadji na listi sound 4.wma, ima 60KB, pa ko zna ime nek ostavi, smara me riba da skinem na gitari a nemam pesmu...

Joj ljkudi, pre dve noci sam bila na Blay watchu, i cula sam pesmu i ne znam ko je izvodi, znam da je neki turski hit, pocinje sa AMAN, AMAN...Mnoogo dobra stvar!Ako neko moze da mi kaze samo ime izvodjaca, sama cu je naci, Nadam se da je neko cuo tu pesmu :)

saki8050:
ja msilim da to pevaju Deathstars...:D
c015.gif
:roll: :arrow: :idea:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back