Reci pesama

• Začetnik teme Začetnik teme Apca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gandalf_NS:
Trazim informaciju o nazivu ili link za jednu stariju fudbalsku, navijacku pesmu!

Ukoliko neko zna tacan naziv, link za skidanje ili cak poseduje ovu pesmu molim da postuje!

...A name of the game: FOOTBALL
A name of the game: FOOTBALL
Soccer, soccer, soccer, soccer...

...A - le - o - le - o - le - o - le
We are the CHAMP,
We are the CHAMP...

:shock: i ja trazim tu pesmu vec dugo, tj bar naziv i izvodjaca jer bi posle bilo lakse...

Ajde javite se ko zna :p

Domaca pesma... starija stvar... brzhi ritam...dosta poznata (ali nikako da uhvatim kako se zove i ko izvodi :?)...

idemo, svi ruke gore..
nocas nash je, ceo svet..
ti i ja... mi mozemo bolje,
idemo brzhe, mrdaju guze isto kao i mi...

to je ono sto nam treba,
sex, vise od hleba,

Ajd pomazite?

DJ_MaRe:
Domaca pesma... starija stvar... brzhi ritam...dosta poznata (ali nikako da uhvatim kako se zove i ko izvodi :?)...

idemo, svi ruke gore..
nocas nash je, ceo svet..
ti i ja... mi mozemo bolje,

to je ono sto nam treba,
sex, vise od hleba,

Ajd pomazite?

Funky house band - Ribe da brze mrdaju guze

inace, dooobra pesma...imam je na kaseti, ali ne i u kompu, sad cu bas da probam da je nadjem

treba mi ime izvodjaca one house obrade pesme iz kill bill-a valjda se zove bang bang
sve ljude koje sam pitao niko nije cuo za pesmu a pusta se stalno na radiju i u diskotekama

znam da je original pesma od Nancy Sinatra
i zove se -bang bang (my baby shot me down)

Pomoc oko pesme ...
Neznam ni kako se zove ni ko je peva.......
A refren ide ovako:
''Kako cu ziveti sa tim ako ti srecu pozelim sa njim a volim te do bola kojim cu putem do dna to samo moja dusa zna ranjena napukla na pola...
Kako cu ziveti sa tim ako ti srecu pozeli msa njimkad ja te volim vise,a vidis da nemam kud kad na mom srcu uzalud tvoje ime pise.....
Hvala unapred na pomoci....
Jovana

Poziiicccc.....
Treba mi pomoc oko jedne pesme,a neznam ni kako se zove ni ko je peva znam samo refren......

''Kako cu ziveti sa tim ako ti srecu pozelim sa njim,a volim te do bola kojim cu putem do dna to samo moja dusa zna ranjena napukla na pola...
Kako cu ziveti sa tim ako ti srecu pozelim sa njim kad ja te volim vise,a idis da nemam kud kad na mom srcu uzalud tvoje ime pise....
Hvala unapred na pomoci.....
Jovana

Pozicccc....
Treba mi pomoc oko jedne pesme ali znam samo refren,a interesuje me ko je peva i kako se zove pesma......

''Kako cu ziveti sa tim ako t isrecu pozelim sa njim,a volim te do bola kojim cu putem do dna to samo moja dusa zna ranjena napukla na pola.
Kako cu ziveti sa tim ako ti srecu pozelim sa njim kad ja te volim vise,a vidis da nemam kud kad na mom srcu uzalud ime tvoje pise...''
Hvala unapred na pomoci...

To mora da je neki densic... tako izgleda. nemoj da se trudis previse, vidis da se radi o neko shiticu. ;) Trosis snagu trazeci pogresne stvari...

nisam bio od pomoci, ali sam barem bio iskren. :)

skrobi90:
Da... Ne, nego je nasa muzika sranje. Pa zar nije??? Naravno, osim starog rocka kao sto su Azra, Bjelo dugme, Prljavo Kazaliste, Jura Stublic itd.

Ako mislis na nas rock... onda se slazemo, ali ako mislis na nasu tradicionalnu muziku (dodolske, koledarske, krstaske...), onda se ne slazemo.
mada, po pitanju rocka prilicno smo siromasni, barem sto se novijih rockera tice. One starije generacije su napravile dosta toga...

skrobi90:
Da... Ne, nego je nasa muzika sranje. Pa zar nije??? Naravno, osim starog rocka kao sto su Azra, Bjelo dugme, Prljavo Kazaliste, Jura Stublic itd.

Da si naveo Milenkovića, Pogorelića (i ti si naveo ex-yu),...neke džezere bilo bi u redu, ali s ovim gore si ga potpuno usrao. ;)

levrone:
Da si naveo Milenkovića, Pogorelića (i ti si naveo ex-yu),...neke džezere bilo bi u redu, ali s ovim gore si ga potpuno usrao. ;)
Prvo... Ja sam zensko...
Drugo, nemam blage veze koji su ti, jer ne slusam nasu muziku, a ono malo sto znam, to je od onog sto sam cula od keve i caleta. Ali zato sve strano osim RAP-a, HIP-HOP-a i POP-a.

Valjda je to to...

Bob Marley - Rock Steady

Rock-stead easy
Steady-rock easy

Verse 1:
When first I heard rock steady
Thrill me to the bone
When you talk 'bout rocking steady
You need a baby for your own

Chorus
Rock-stead easy
Steady-rock easy