Reci NE Vucicu i Djilasu - zaokruzi NE na referendumu

patkar

Primećen član
Banovan
Poruka
918
Sve je jasno. Kosarkaska koalicija uz glavnog sponzora Bus plus, Vucic-Djilas, podrzavaju promene ustava koji ce omoguciti razne zloupotrebe istog. To sve nije cudno, od davnih dana se ta dovjica druze po vinskim podrumima. Zato jedni druge projektuju kao idealne suparnike kroz nenormalne napade. Jedan projektovan da bude vecita opozicija, drug disident Djilas, a da uzima novac saradjujuci sa vlastima kroz medije(razne nove s i n1 kojima je sns omogucila rad menjajuci zakone za njih) do semica zvanih bus plus. Drugi je samo dovoljno ohol i egoisticna budala da bude marioneta gazda spolja a debelo ucenjen.
Ovo je retka prilika da se glasa ne za politicare i stranke vec protiv njih i njihovog korumpiranog sistema.

Izadji i glasaj NE na referendumu!

Sve su to samo dve strane istog novčića. Kao što i Đilas plače u kameru kad mu viču ispred zgrade nešto, ali mu neko pre toga ko snima kaže "može sad", sve spontano vrlo. Zapravo, biznismeni koji su podelili Srbiju kako im se ćefne i baš ih briga. Hoće neko da proba da me ubedi da je Đilas toliki patriota da i sa tolikim milionima se gura ovde i pokušava nešto da bi nama bilo bolje, dok ga satanizuju svaki dan i glavna je tema? Nemoj da ste naivni.

To je *DA đilasu pošto se on bori protiv tvog voljenog ppicoustog

To DA sa fusnotom *: podrzavam Vucica u promeni ustava, gradnji Beograda na vodi, litjumu...ali sam oporba,Bus plusa mi.
Hajde sada Marinika Cobanu neka izadje sa nekom opasnom aferom da izgledate kao prava oporba a onda da vas glavni urednik Djilasovog Pressa, Dragan J. Vucicevic, stvarno jako napadne preko informera.
Pa kod vas se ne zna gde zavrsava Vucic a gde pocinje Djilas koji nije hteo da bude Vucicev premijer vec samo predsednik KSS pa mu Vucic uze Anu...oh Ana, tugo mojih dana. Te vase banalnosti mozete da raspravite ne bas preko ledja Srbije posto se u politici ne razlikujete.

Poslednja izmena:

Back