recept...

Dee Lite

Domaćin
Poruka
4.299
ovo je ozbilja tema i molim bez srpdanja i podjebavanja...
hvala...

ona mi je komšika... starija je od mene pet, šest godina...
udata je...nemaju decu (valjda)...
ne viđam je često na ulici...tako da nemamo nikakav kontakt...ali baš nikakav...
viđam je samo ponekad kada prosire veš na terasi...ne znam joj kretanje, kad izlazi, gde se kreće, da li se druži, s kim se druži...jer je ne uhodim...odnos sa suprugom joj je prilično hladan, s tendencijom da je strogo poslovan...misim to koliko sam uspeo da načujem...ne iz mog raspitivanja o njoj, nego je spontano doprlo do mene...
ne primećuje me...
e sad...ne bi joj mahao da me primeti, jer smatram da to nije način da s nekom osobom ostvarim prvi kontakt...:lol:

veoma mi se sviđa i želeo bi da ostvarim kontakt s njom, zašto da ne i nešto više od toga...
dajte neki savet...
hvala...

prijatelju zar stvarno veruješ da bi ja na takav prostački način prišao ozbiljnoj ženi...prvo ne radim taj posao, a drugo i da radim ne bi na taj način...

Dobro, mada ja nisam nikada ništa loše video u samom legitimisanju. No dobro, verovatno si u pravu što se tiče žena. Meni bi bila jasna poruka kada bi me neka policajka legitimisala, onako bez veze,pa da me potom pusti uz osmeh, na primer.

hvala...

ne viđam je često na ulici...tako da nemamo nikakav kontakt...ali baš nikakav...
viđam je samo ponekad kada prosire veš na terasi...ne znam joj kretanje, kad izlazi, gde se kreće, da li se druži, s kim se druži...jer je ne uhodim...odnos sa suprugom joj je prilično hladan, s tendencijom da je strogo poslovan...misim to koliko sam uspeo da načujem...ne iz mog raspitivanja o njoj, nego je spontano doprlo do mene...
ne primećuje me...
e sad...ne bi joj mahao da me primeti, jer smatram da to nije način da s nekom osobom ostvarim prvi kontakt...:lol:

veoma mi se sviđa i želeo bi da ostvarim kontakt s njom, zašto da ne i nešto više od toga...
dajte neki savet...
hvala...
A sto bi da se petljas sa udatom i jos pritom komsinicom?

Dobro, mada ja nisam nikada ništa loše video u samom legitimisanju. No dobro, verovatno si u pravu što se tiče žena. Meni bi bila jasna poruka kada bi me neka policajka legitimisala, onako bez veze, o čemu je tu reč.

ne samo kada je žena u pitanju...prvo i prvo danas ne možeš tek tako, bez razloga da nekoga legitimišeš...prošla su ta vremena...
drugo, čak i da je muškarac, to nije način da s nekim ostvariš kontakt...

Prijatelju, ja ne bih voleo da se meni to desi u životu, pa tako ne želim ni tom nesrećniku od njenog muža.

znaš šta će sad da se desi kad pročitaju ovo...dotrčaće moderatorka i uz komentar na temu tipa - ovo je tako odvratno - zaključaće mi temu...i ja ću ostati bez saveta...:sad2:

Poslednja izmena:
hvala...

ne primećuje me...

dajte neki savet...
hvala...

Kada ona širi veš, ti šetaj ispod terase, ako joj ,,slučajno" ispadne štipaljka, treniraj brzo trčanje, nakon sexa sa komšinicom.
Nemam pojma ljudi kakve to komšiluke imate, svi neke full sexy, lepe komšije, a kod mene sve metuzlemi, advokati, penzionisani direktori, očajne domaćice i sl...
Mislim da lažete. I ti Dilajt i svi vi :lol:

Kada ona širi veš, ti šetaj ispod terase, ako joj ,,slučajno" ispadne štipaljka, treniraj brzo trčanje, nakon sexa sa komšinicom.
Nemam pojma ljudi kakve to komšiluke imate, svi neke full sexy, lepe komšije, a kod mene sve metuzlemi, advokati, penzionisani direktori, očajne domaćice i sl...
Mislim da lažete. I ti Dilajt i svi vi :lol:
brate komšike su mi mahom penzionerke...ova je jedna od onih retkih koja zavređuje pažnju...:zaljubljena:
misim ne bi ni piso da je drugačije...:heart:

ponovicu opet...ne seri u svom dvoristu, kaka bre crna komsinica :confused:

pa kakve sad veze ima jel komšinica ili nije...?
misim dobro, verovatno bi me češće vuklo da strčim da joj zvonim na vrata kad joj ga nema suprug, na jedan sek...misim na jednu kafu s nogu, al opet...misim da ne bi bilo drugačije u osnovi nego da je neka sa drugog kraja grada...

Ја сам исто видео у крају бар 10 година старију, био сам мусав пошто сам јео пљескавицу, али следећи пут кад је видим исцимаћу је па макар ме шутнула у јаја.

Ја сам исто видео у крају бар 10 година старију, био сам мусав пошто сам јео пљескавицу, али следећи пут кад је видим исцимаћу је па макар ме шутнула у јаја.

kako bi je iscimo...? eto to me zanima...
daj neku preporuku kako i ja da iscimam ovu moju...

brate komšike su mi mahom penzionerke...ova je jedna od onih retkih koja zavređuje pažnju...:zaljubljena:
misim ne bi ni piso da je drugačije...:heart:
Nemam pojma koliko imaš godina, kontam da si stariji čak i od mene :zcepanje:
Onda bi značilo da ti je komšinica negovana dama :lol:
Inače, to su sve umišljaji, šta bre, treba da se zaljubiš nakon 2 sexa u komšinicu ili ona u tebe, pa da izađete u crnoj hronici, mani se. Ko bi nam onda postavljao teme ovde?

Back