D devojcura Obećava Poruka 51 02.03.2014. u 17:33 - recept za pihtije #1 Evo jednog recepta za pihtije http://gastrokujna.wordpress.com/
Arkadijanac Ističe se Poruka 2.797 02.03.2014. u 18:31 - recept za pihtije #2 Ajd sad neki za ljuti kulen.
petar_z Iskusan Poruka 5.282 02.03.2014. u 18:36 - recept za pihtije #3 Ja bih tu dodao dimljenu kolenicu. Zimus sam je kupio u Zlatiborac radnji. Bacite kozu posle kuvanj. Dosta ljudi ne voli pihtije bas zbog te koze. - - - - - - - - - - Arkadijanac: Ajd sad neki za ljuti kulen. Kliknite za proširenje... Za to ce ti trebati neki Sremac. I spremi se da cekas par meseci Kulen se pravi u jesen a jede u prolece
Ja bih tu dodao dimljenu kolenicu. Zimus sam je kupio u Zlatiborac radnji. Bacite kozu posle kuvanj. Dosta ljudi ne voli pihtije bas zbog te koze. - - - - - - - - - - Arkadijanac: Ajd sad neki za ljuti kulen. Kliknite za proširenje... Za to ce ti trebati neki Sremac. I spremi se da cekas par meseci Kulen se pravi u jesen a jede u prolece
petar_z Iskusan Poruka 5.282 02.03.2014. u 18:42 - recept za pihtije #4 Arkadijanac: Ajd sad neki za ljuti kulen. Kliknite za proširenje... Moze ovo? Kulen se ne ubacuje u obicno crevo za kobasice nego u svinjsko slepo crevo.
Arkadijanac: Ajd sad neki za ljuti kulen. Kliknite za proširenje... Moze ovo? Kulen se ne ubacuje u obicno crevo za kobasice nego u svinjsko slepo crevo.
M MiraNS Početnik Poruka 14 03.04.2014. u 23:13 - recept za pihtije #5 Ja imam decka Sremca i kobasice koje prave njegovi su odlične.Kulen ne prave.
proka Legenda Poruka 57.100 13.01.2016. u 14:06 - recept za pihtije #6 vreme je za pihtije, jel ima neko neku nov ideju? ja recimo nikad ne stavljam uši i povrce mada su mi lepe pihtije kad su pune boja umesto kad su sive i mutne..
vreme je za pihtije, jel ima neko neku nov ideju? ja recimo nikad ne stavljam uši i povrce mada su mi lepe pihtije kad su pune boja umesto kad su sive i mutne..