gost 361774
Zainteresovan član
- Poruka
- 228
Konačno sam sebe samu uvjerila da mogu napraviti pravi burek i kod kuće.
Prijatno!
Prijatno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi kuvarice...a ja mislio ti samo za šoping čizama stvorena...
mašala
Hahhahahhahha Klonirani Sime pa nisam ja bas takva!
Ja sam prava domacicane iz obaveze vec iz ljubavi.
A cizmice nisam jos kupila ne mogu da nadem vremena.
vidim da znaš nekog vraga..jesi ovo ti na videu?
samo ne znam da jaja idu u burek..![]()
[/QUOTE]Jesam ja sam Sime ali samo se ruke vide.
Vidim se samo na videu za palacinke.... na zalost nemam kamermana koji ce da mi ispunjava zelje.
Mi uvjek stavljamo jaja u kore za pite ali nije neophodno, može se i bez njih.
- - - - - - - - - -
Ma ne bih brate imala toliko vremena za gubljenje da prepisujem necije recepte
Pa vec sam ti sumnjiva a ni vidjeo me nisi cccc
a da,nisi,od nje prepisuješ recept![]()
Video je odličan ali kao recept za pitu (barem na ovim područijma) .Što se tiče bureka , nijedan majstor neće reći kako i šta dok se ne plati , ali neke sitnice se vide. U testo za kore ide samo hladna voda , so i ulje. Brasno , e sad neko koristi ostro a neko meko dok neko ima svoje kombinacije.
Crnog (ili crvenog ) luka treba najmanje polovina mase mesa , koji se dobro izdinsta samo na vodi , a pri kraju dinstanja se u posudu stavlja meso i masnoća ( junetina- ovčetina, samo junetina ili junetina-svinjetina) i dobro prodinsta. Kore se premazuju bilo sa mašću ili uljem ( za one koji ne jedu mast) . Vegeta ne ide u smesu sa mesom jer se onda smesa brzo pokvari , znači ide samo so a ko voli i malo bibera.Eto to je to za onaj burek iz prodavnice , s tim ako ruke ne zamastiš do lakata kad ga jedeš , kao da ga nisi ni jeo.
Ćao.
ma ko će sad tražiti palačinke,da je bakalar pa ajde i nekako..![]()
blago tvom mužu,prava kuvarica
u zadnje vrijeme srećem cure koje slabo poznaju kuhinju...čak sam i ja Stevo Karapandza za njih...![]()
zezam se,za kuhinju je i ne bi tražio,jer to mogu i sam...
a neke druge stvari već teže..hehe
Konačno sam sebe samu uvjerila da mogu napraviti pravi burek i kod kuće.
Prijatno!
Prvo nauci kako se u kuhinji zove koje jelo pa onda kreni da eksperimentises sa pravljenjem. To nije burek vec potkovica. Koji blam ybt ...
doci ce ona prava uz samo malo strpljenja
trudim se,ali strpljenja ponestaje a godine prolaze...pa tražim utjehu u bureku i gibanici...![]()