Reč....

Istina je vrednija od ponosa.
Tvoj prethodni nalog nudi istinu.
Kada se jddnom odreknes istine zbog koristi,
svaki sledeci put kada dodjes do istine pitaces se da li od nje ima koristi,
i odbacices istinu.
Tuzno je to.
Ajd da se ne bi nadmudrivali, nadji prvi post te veceri i moj odgovor,
pa dokazi ove svoje velike reci od kojih se ne odvajas.

Ne može. Dela su važnija od reči. Ko'lko puta sam nešto rekla, pa porekla.Više boli kad se u nekog razočaram, ali to retko bude zbog toga što je neko nešto rekao. Bude obično, zato što je nešto uradio ili nije uradio.
A sta mislis to sto si rekla ( pa porekla) da li je imalo neki efekt na drugu stranu?

A sta mislis to sto si rekla ( pa porekla) da li je imalo neki efekt na drugu stranu?
To uglavnom mislim na sebe,kad sama promenim "kurs". Inače kod mene reč važi. Ako nešto nekome obećam, to održim.Makar mi se obilo.Druge mnogo ne držim za reč, u smislu da uvažavam više kad neko delima pokaže da je karakter, nego rečima.

To uglavnom mislim na sebe,kad sama promenim "kurs". Inače kod mene reč važi. Ako nešto nekome obećam, to održim.Makar mi se obilo.Druge mnogo ne držim za reč, u smislu da uvažavam više kad neko delima pokaže da je karakter, nego rečima.
I inace si fina i blagogovorljiva, pa nikoga ne dodirnes recima...

Nepazljive nesvesno upucene reci povredjuju i kada nismo svesni, svesno upucene reci na mesta koja su slaba mogu da promene ljudima zivot, a bes zna da objedini i svesno i nesvesno i kada okrenes ledja da ostave pustos...
Ne igrajte se recima dok ne znate s kim imate posla...

O, Hakime .....jesi l' ziv? Treba li ti pomoc?
Ne treba, hvala.
Sećam se da sam jednom pokušao da podignem oborenog forumaša. Da ga odlepim kao pregaženu žvaku sa asfalta.
Ušao sam u klinč sa onima koji su ga bezočno zgazili, i u sukobu i sam postradao.
Javio sam mu se i objasnio šta i zašto radim. Nisam očekivao odgovor.
A on se presvukao pa sa visine pita da li sam živ.
Jesam.
Živ sam i iskusniji za jedno vredno saznanje. Hvala ti. :hvala:

Reči su..
Lijepe - gvozdena vrata otvaraju

Ali pak razmislite o ovome:

Imali ste fajt sa ženom,mužem, majmuni u saobraćaju ili s bilo kim drugim.
jeste li mogli osjetiti bol teških riječi upućenih vama?
Te teške riječi imaju jednu namjenu,da povrijede vas kao što udarac vas vrijeđa,fizički.
Razmislite..
Nakon teških,zlih riječi pritisak vam se diže, anksioznost se stvara,nervoza, sve što može naštetiti vašem biću !!

Ja bi volio da se nađe neki doktor,biolog,fiziolog i da potvrdi da li loše opake riječi mogu fizički naštetiti našem biću.

Back