Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja verujem u to......Jos kako moze da ubije, na mnogo nacina...."Reč može da ubije"
Jesmo li svesni ove istine i koliko nam znači?
Kao mali mogli su me sto puta udariti i manje me je bolelo nego da me rečima povrede. Kada sam odrastao to se promenilo.
Moze. Zavisi dosta i ko kaze.
Istina je vrednija od ponosa."Reč može da ubije"
Mislim da ti mozes to bolje...Istina je vrednija od ponosa.
Tvoj prethodni nalog nudi istinu.
Kada se jddnom odreknes istine zbog koristi,
svaki sledeci put kada dodjes do istine pitaces se da li od nje ima koristi,
i odbacices istinu.
Tuzno je to.
Ajd da se ne bi nadmudrivali, nadji prvi post te veceri i moj odgovor,Istina je vrednija od ponosa.
Tvoj prethodni nalog nudi istinu.
Kada se jddnom odreknes istine zbog koristi,
svaki sledeci put kada dodjes do istine pitaces se da li od nje ima koristi,
i odbacices istinu.
Tuzno je to.
Ne može. Dela su važnija od reči. Ko'lko puta sam nešto rekla, pa porekla.Više boli kad se u nekog razočaram, ali to retko bude zbog toga što je neko nešto rekao. Bude obično, zato što je nešto uradio ili nije uradio."Reč može da ubije"
A sta mislis to sto si rekla ( pa porekla) da li je imalo neki efekt na drugu stranu?Ne može. Dela su važnija od reči. Ko'lko puta sam nešto rekla, pa porekla.Više boli kad se u nekog razočaram, ali to retko bude zbog toga što je neko nešto rekao. Bude obično, zato što je nešto uradio ili nije uradio.
To nije pitanje, vec, koliko rec moze da bude ostra da te posece ili tupa i teska da te samelje?Bitne su i reci i dela i najbolje je kad su medjusobno koherentni...
To uglavnom mislim na sebe,kad sama promenim "kurs". Inače kod mene reč važi. Ako nešto nekome obećam, to održim.Makar mi se obilo.Druge mnogo ne držim za reč, u smislu da uvažavam više kad neko delima pokaže da je karakter, nego rečima.A sta mislis to sto si rekla ( pa porekla) da li je imalo neki efekt na drugu stranu?
I inace si fina i blagogovorljiva, pa nikoga ne dodirnes recima...To uglavnom mislim na sebe,kad sama promenim "kurs". Inače kod mene reč važi. Ako nešto nekome obećam, to održim.Makar mi se obilo.Druge mnogo ne držim za reč, u smislu da uvažavam više kad neko delima pokaže da je karakter, nego rečima.
Hvala... čitam tvoju dozu sarkazma između redova.I inace si fina i blagogovorljiva, pa nikoga ne dodirnes recima...
Ne treba, hvala.O, Hakime .....jesi l' ziv? Treba li ti pomoc?