....reč po reč .........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi,

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu kurcem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu kurcem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi..

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu kurcem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu kurcem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu kurcem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu kurcem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu kurcem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu kurcem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu kurcem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo

Poslednja izmena:
Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj debeli

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj debeli dekica.

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj debeli dekica. Možda...

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj debeli dekica. Možda će

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj debeli dekica. Možda će Baba Mrazica

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj debeli dekica. Možda će Baba Mrazica ovog

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj debeli dekica. Možda će Baba Mrazica ovog idiota

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj debeli dekica. Možda će Baba Mrazica ovog idiota izgrudvati

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj debeli dekica. Možda će Baba Mrazica ovog idiota izgrudvati velikim

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da se trljaju, ali bez ustezanja. Iznenada dodjoh u veliku, smrdljivu, ruznu prostoriju sa mnogo golih baba i počnem redom da ih oprašujem finim, sočnim praskom pritom naglo isečem tortu koncem tako jako da je prepolovim na cetvrtine od koze.Posle Nove godine i posle Trtinog odgovora resio Gliša da kupi sandalu.Od milion stihova koji su lebdeli izmedju prokletih narušenih Tomovih čarapa. Zatim Gliša poče pipkati njegov sal koji je od debele vune. Prema vremenskoj prognozi, ništa gluplje ne vredi izmasirati, zato brzo,'aj'mo kod Deda Mraza da vidimo sta sprema taj debeli dekica. Možda će Baba Mrazica ovog idiota izgrudvati velikim šporetom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back