Reč otom potom!

Ćaos,
šta znači kada potencijalni dečko devojci kaže otom potom?
Rečenica koju je devojka poslala:Ako se zaljubimo jednog dana i ako dodje do toga,ne bih znala šta mi se dogadja (misli se na seksualni odnos).
Odgovor koji je potencijalni dečkoo napisao samo-otom potom!
normalno je da nakon nekog perioda dodje do toga.
Šta bi značilo u primeru koji sam napisala otom-potom,sta uopšte znaci otom potom kada su u pitanju jedinke-devojka i potrncijalni decko
превод са латинице на ћирилицу:
Девојчица: Заљубила сам се, не знам шта да радим.
Дечко: Ајмо да се креснемо да видимо где то води.

Ćaos,
Rečenica koju je devojka poslala:Ako se zaljubimo jednog dana i ako dodje do toga,ne bih znala šta mi se dogadja (misli se na seksualni odnos).
Šta bi značilo u primeru koji sam napisala otom-potom,sta uopšte znaci otom potom kada su u pitanju jedinke-devojka i potrncijalni decko
Znaci da ne pravi filmove u glavi, vec da zivi danas.
Zanimljivo je da zene, ne samo devojke, kod prvog kontakta prave filmove buducnosti i na osnovu tih filmova donose odluke u sadasnjosti i obicno zajebu nesto jer imaju predubedjenja u glavi koja im donos odluke.

превод са латинице на ћирилицу:
Девојчица: Заљубила сам се, не знам шта да радим.
Дечко: Ајмо да се креснемо да видимо где то води.
Mito,izgleda da ste u pravu,95 posto njih se složilo da on hoće kres.Valjda postoje tipovi koji hoce “vezu”,a u stvari pricaju lepe price,gde Vi mislite da zeli ozbiljno,a onda osoba u stvari pocinje da pokazuje kako dalja konverzacija tece,svoje prave namere.Nije normalno da neko zakljucuje da ne moze da bude sa nekim sa kim je hteo,a nije ni video osobu,tako da neko vidi slike,i onda aj,ako hoces,ako ne,idemo na lazi.Ima puno takvih.

Nije to nudjenje.Posto ga ne poznajem,pitam u slucaju da se zaljubimo jedno u drugo.Problem je sto on misli da ga ja ne razumem i da se ne slazemo u svemu.Kada dvoje mladih udju u vezu,normalno je da posle nekoliko meseci dodje do toga.
Bezvezna predstava. kao sto ti napisala honduras ili jesi ili nisi. Ako danas ne odlucujes nego odlazes, sutraces odlucivati na brzinu bez razmisljanja i verovatno pogresiti.

Bezvezna predstava. kao sto ti napisala honduras ili jesi ili nisi. Ako danas ne odlucujes nego odlazes, sutraces odlucivati na brzinu bez razmisljanja i verovatno pogresiti.
ali ti ne kapiras da do uzivog susreta nije ni doslo,valjda prvo treba uzivo da se razgovara sa osobom,jos je gora situacija,ako se predstavis kao zauzeta osoba,a on te zove na dejt i pored toga da je upucen da si sa nekim drugim.

ali ti ne kapiras da do uzivog susreta nije ni doslo,valjda prvo treba uzivo da se razgovara sa osobom,jos je gora situacija,ako se predstavis kao zauzeta osoba,a on te zove na dejt.
Mislim da ti ne kapiras i da se samo igras virtualno, a mislis na vezu u realnom zivotu.
Ta dva sveta ne treba mesati, pa ako si nekoga nasla da ti se svidja prebaci ga u realan zivot.

Mito,izgleda da ste u pravu,95 posto njih se složilo da on hoće kres.Valjda postoje tipovi koji hoce “vezu”,a u stvari pricaju lepe price,gde Vi mislite da zeli ozbiljno,a onda osoba u stvari pocinje da pokazuje kako dalja konverzacija tece,svoje prave namere.Nije normalno da neko zakljucuje da ne moze da bude sa nekim sa kim je hteo,a nije ni video osobu,tako da neko vidi slike,i onda aj,ako hoces,ako ne,idemo na lazi.Ima puno takvih.
сваки здрав, а поготово слободан, мушкарац хоће да кресне чим пре. Што се нас тиче, нема потребе за чекањем. До тебе је да не даш ако ти се то не ради. Тиме нећеш да одбијеш онога ко је стварно заинтересован, нити ћеш правог да одбијеш тиме што си му се дала врло брзо. Превише конташ, опусти се и уживај.

to znaci da hoce samo avanturu?

Meni je zabavno što ti imaš ozbiljna očekivanja i planove sa čovekom kog još nisi upoznala uživo. Može da se desi da ti se uopšte ne svidi kad se vidite uživo, recimo. Možda ti se neće svideti kako miriše. Možda ima neku neprijatnu energiju. Moraš da izađeš sa čovekom i da ga upoznaš (i on tebe), da vidiš kako je to kada postoji fizička bliskost... Pa to je i najlepše u celoj priči, a ti nećeš da izađeš jer si unapred odlučila šta će biti. Mnogo tripuješ.

Mislim da ti ne kapiras i da se samo igras virtualno, a mislis na vezu u realnom zivotu.
Ta dva sveta ne treba mesati, pa ako si nekoga nasla da ti se svidja prebaci ga u realan zivot.
Pa dobro,da li bi ti izasao sa nekim ko prica jednu pricu i to kako te hoce,pa onda drugu pricu kako te nece uz izjave koje nemaju smisla.Evo na primer,isao sam u grad i video mnogo lepih devojaka sa kojima bih imao seks,pa on
A sta ti hoces je pitanje? :)
ne znam.Mozda bih se vremenom zaljubila u njega nakon susreta

Miro, pobogu!
Krajnje je vreme da se prisaberes.
Start ste sagradili na klimavim temeljima. Nema dalje. I ako ima, puci cete ko lajsne i onda ce da boli.
Pa ocigledno,ali konverzacija traje 8 meseci.Samo pokusavam da razumem da li se predstavio onakvim kakav nije zapravo,mislim da je to zakljucak.Pa kad je video da seksa nece biti bez ozbiljne veze,poceo je da pokazuje kakav je zaista

Meni je zabavno što ti imaš ozbiljna očekivanja i planove sa čovekom kog još nisi upoznala uživo. Može da se desi da ti se uopšte ne svidi kad se vidite uživo, recimo. Možda ti se neće svideti kako miriše. Možda ima neku neprijatnu energiju. Moraš da izađeš sa čovekom i da ga upoznaš (i on tebe), da vidiš kako je to kada postoji fizička bliskost... Pa to je i najlepše u celoj priči, a ti nećeš da izađeš jer si unapred odlučila šta će biti. Mnogo tripuješ.
Odlučio je on.Ja sam lepo objasnila njemu da se procena radi uzivo.I ja sad ovde mogu da napisem da imam desetoro dece,a kad si sa nekim uzivo onda je razlicito

Ćaos,
Miro imas li ti nekog decka ili samo potecijalnog haha

Ako je kao sto ti pises onda bi zaista trebalo da vidis decka, znaci da se ne javljas na njegove poruke dok te ne pozove da se vidite. To sve izgleda kao da ceka da ostanes u drugom stanju, pa da se pojavi kao spasilac.
Mislim, ne bi valjalo prvo da zatrudnis pa da vidis oca deteta.

Back