Reč otom potom!

Modernamira5

Domaćin
Poruka
4.342
Ćaos,
šta znači kada potencijalni dečko devojci kaže otom potom?
Rečenica koju je devojka poslala:Ako se zaljubimo jednog dana i ako dodje do toga,ne bih znala šta mi se dogadja (misli se na seksualni odnos).
Odgovor koji je potencijalni dečkoo napisao samo-otom potom!
normalno je da nakon nekog perioda dodje do toga.
Šta bi značilo u primeru koji sam napisala otom-potom,sta uopšte znaci otom potom kada su u pitanju jedinke-devojka i potrncijalni decko

Ćaos,
Rečenica koju je devojka poslala:Ako se zaljubimo jednog dana i ako dodje do toga,ne bih znala šta mi se dogadja (misli se na seksualni odnos).
Šta bi značilo u primeru koji sam napisala otom-potom,sta uopšte znaci otom potom kada su u pitanju jedinke-devojka i potrncijalni decko

"ŠTBKBB"...može biti ali i ne mora 🍄
U prevodu: nije baš zaintetesovan"🍄, ali otom-potom... 😆

Ćaos,
Nista pre sexa

Grešku u kom smislu,cini mi se da mu nije stalo ili je hteo da se seksa.

Ma, ne znam :) Možda nisam razumela tvoj post. Meni ovo što si ti napisala zvuči kao da si se ti skroz ponudila tom tipu, a on te oladio, i ti sad razbijaš glavu da shvatiš kako je to mislio... Mislim da je šteta vremena - i forumašenja - toliko mozgati o nekoj reči, kad možeš lepo da ga pitaš.

Ma, ne znam :) Možda nisam razumela tvoj post. Meni ovo što si ti napisala zvuči kao da si se ti skroz ponudila tom tipu, a on te oladio, i ti sad razbijaš glavu da shvatiš kako je to mislio... Mislim da je šteta vremena - i forumašenja - toliko mozgati o nekoj reči, kad možeš lepo da ga pitaš.
Nije to nudjenje.Posto ga ne poznajem,pitam u slucaju da se zaljubimo jedno u drugo.Problem je sto on misli da ga ja ne razumem i da se ne slazemo u svemu.Kada dvoje mladih udju u vezu,normalno je da posle nekoliko meseci dodje do toga.

Back