Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
U kom smislu sumnjivo?Dal se nije sumnjivo ponasala![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kom smislu sumnjivo?Dal se nije sumnjivo ponasala![]()
Iskreno je delovala celo vreme,ali je on i pored toga sto je ona bila zauzeta hteo da prica o njima,njena veza nije bila ok,osoba sa kojom je bila je bila ljubomorna,uvek je moralo da bude sve po njegovom i tako dalje.Nije htela ni da spava sa njim zbog toga i kad god bi se uzbudila u poslednje vreme javljala se tom udvaracu sa ekrana, i pitala da su oni par sta bi joj on radio.Mozda je u njemu videla partnera,odlucila je da ostavi decka nakon nekog vremena,ali njen udvarac nije bio iskren,hteo je vezu sa njom,pa prijateljstvo.Nije nikada ni trazila seks udvaracu.pa ono nije delovala dovoljno iskreno prema njemu i to
Iskreno je delovala celo vreme,ali je on i pored toga sto je ona bila zauzeta hteo da prica o njima,njena veza nije bila ok,osoba sa kojom je bila je bila ljubomorna,uvek je moralo da bude sve po njegovom i tako dalje.Nije htela ni da spava sa njim zbog toga i kad god bi se uzbudila u poslednje vreme javljala se tom udvaracu sa ekrana, i pitala da su oni par sta bi joj on radio.Mozda je u njemu videla partnera,odlucila je da ostavi decka nakon nekog vremena,ali njen udvarac nije bio iskren,hteo je vezu sa njom,pa prijateljstvo.Nije nikada ni trazila seks udvaracu.
Tako jeNije znala sta oce![]()
A i ovaj udvarac kad su pricali o njima zapoceo pricu da li se ona dugo ljubiTako je
I on ne zna sta ce oceA i ovaj udvarac kad su pricali o njima zapoceo pricu da li se ona dugo ljubi
Pa izgleda da hoce prijateljstvoI on ne zna sta ce oce![]()
E, a ona sad forsira da necePa izgleda da hoce prijateljstvo
Ja sam joj rekla da on garantovano ima drugu,jer ga je pitala nesto i on joj rekao sta tebi smeta to sto je zelim?E, a ona sad forsira da nece![]()
Naravno da ce reci kad od nje ocekuje prijateljstvoJa sam joj rekla da on garantovano ima drugu,jer ga je pitala nesto i on joj rekao sta tebi smeta to sto je zelim?
A i on hteo vezu,pa prijateljstvoPa sve mi jasno majke mi![]()
Da, obrnulo se kod obojeA i on hteo vezu,pa prijateljstvo
On je zvao na dejt,ali ona nece sad da izadje jer ju je vec svrstao u prijatelje.Da, obrnulo se kod oboje![]()
Pa nezgodno, jasta je ...On je zvao na dejt,ali ona nece sad da izadje jer ju je vec svrstao u prijatelje.