Reč dve o profesorima i nastavnicima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet vas molim da se vratite na teme odakle ste izvukli moje citate pa da tamo pricamo o tome. Necu da se ova tema raspline gde ne treba. Vidimo se na drudim mestima sa drugim temama. Nemojte se prepucavati sa mnom jer nam to nije cilj ovog podforuma. Ovo ovde bi trebalo da bude konstruktivno na temu skole. I jos nesto, ne mozete profesore stavljati u vas licni kalup i vas licni koncept profesora. Imamo i mi prava na svoje misljenje, ali kada se radi o skoli, onda se skoncentrisemo na to. Ja u skoli ne sirim svoje misljenje i ne ubedjujem druge u njega jer mi to nije posao. Kakvo god moje misljenje o necemu bilo, prenecu ga samo na svoje dete. Na poslu predajem svoj predmet i kao razredna pomazem djacima da se bolje snadju u svom skolovanju. Vratimo se temi.

Zbog chega mlada dama nije zanimljiva?

Osim ukoliko se radi o ljudima kojima su kljuchne rechi u vokabularu "znachi", "ono", i "mis'im". Normalno da njima nije.

Mene iritiraju postovi u kojima se neko verbalno iživljava, naročito kad neko meša "humor" i kritiku i sve to u TI-obliku ili ON-obliku. Evo primera:

ja neznam. Jeka oce da se igra uciteljice i kaze " lana ti si ne pismena a jacu da te ucim".
A ja pitam " a jer to zato sto je to kulturno"
I ona kaze da.

Draga, tebe ne bih pustila ni da me ucis da sadim kupus a ne pravopisu.

Da, Jeka ima agresivnu prirodu.
Mogla bih dobiti komad blata u oko....
Ili ne daj boze nesto gore.

Jao jadna Jekica, pa nju boli.
Jao evo kupi Lana bonu pile malo:*

Mene iritira, ne znam za druge. Ako je to nekome zanimljivo onda svaka mu čast.

Kad neko lupa onakve gluposti, neobichno bi bilo da nekom drugom to ne zapadne za oko, iz chega proizilazi i ovakvo poprckavanje.

Ja ne mislim da je to lupanje gluposti i njeni postovi me nisu uopste iziritirali, ali verujem da su iziritirali druge i da je to razlog zbog kojeg ti nazivaš njene postove "lupanje gluposti". Ja bih isto tako mogao za tvoje postove i postove dotične wild_child da kažem da su "lupanje gluposti", ali kao što vidiš nisam se odlučio na poprckivanje. Zamisli tek u kakvom smeru bi rasprava otišla da sam krenuo da vas 'poprckujem'.

Hoću da kažem da postoje i drugi načini da se emocija ispolji. Ne mora to biti agresija - kao poprckivanje naprimer. I ako nešto kritikujem, to nisu emocije, već način na koji ste ih ispoljili.

Da li sam jasan?

Zahvalna sam Mikiju na svoj paznji koju mi je poklonio na ovoj temi.
ja to nalazim divnim.
Toliko paznje..toliko reflektora.

Poprckavanje?
Ah ne, pa Jeka i ja smo drugarice. Mi se cak i dopisujemo i pisemo si pisma. A ja na kovertice lepim konfetice.

Ne Miki dragi, ja to tako retardirano pricam i u prirodi.
Ovde jos i normalno zvuci lele.

Ali lepo je sto se zalazes za Jeku i sto prosvetljavas narod na forumu.
Posto eto svi oni ne vide i ne umeju da odrede sta valja a sta ne bez tebe.
Nemaju svi tu moc znas li?
Sreca pa imaju tebe da im ukazes kako valja i kako treba, zar ne?:)

Ma kakva agresivnost... Zhena samo ismeva osobu koja joj je antipatichna. Sasvim prirodna pojava na forumima.

Kao da joj je psovala sve po spisku, pa si se sad ti tu nashao da intervenishesh...

Da, samo ne bih da ulazim u igru semantike. Da li ćemo to zvati agresivnost ili kako već sasvim je nebitno.

Ne mogu da poreknem da je na ovom forumu popularna verbalna agresivnost, no to ne znači a nemam pravo da pokažem kada me nešto iziritira. Kao što je na forumima prirordna verbalna agresivnost, tako je i prirordno ovo moje ponašanje.

Nisam intervenisao, samo sam rekao da sam iziritiran. Kako ćete vi da odreagujete na to nije moja stvar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back