^*RebeldeWay&ErreWay*^TheBest*

Ovo sam nasao na Rway Balkan forumu:

Luisana ovo porucuje Camili,Benji i Felipeu:

"Vec sam odawno zeljela owo napisati.Jendostavno zelim wan reci,iako znam da to mozda i nece procitati,mozda tek poslije.Samo zelim reci koliko ste mi wazni,vi koi ste bili,koi jeste i koi cete bit jedni od onih osoba koe su me najvise obiljezile u ziwotu,koliko poslovno toliko i u privatnom zivotu.Te tri prekrasne osobe s koima sam djelila mnoge mnoge godine swoga ziwota,koi su bez sumnje,bili najbolji,jednostavno jer su bili svoi,moi priatelji,suputnici u putowanjima,turnejama,emisijama,filmowima,zabavama....Doslo mi je da napisem owaj postic,jer kad sam vidjela nasu seriju ponowo,rastuzilo me jako jer wise nismo skupa kao prie.Iako smo i sada u odlicnim odnosima kao i uwiek,opet nista nie kao prie,hwala sto me uwijek ukljucujete u swe,hwala za to sto ste takwi kakwi ste a najwise od swega..hwala sto ste me razumjeli onog dana kad sam rekla NE turneji za Spanjolsku jer nisam mogla,zbog posla..wi kao i uwiek..ste me razumjeli.Hwala na bezuwjetnoj podrsci!Hwala sto me zowete i sto mi pricate swe o swemu u Spanjolskoj,sto ste mi poslali poklone fanowa..

Jako,jako,jako ste wazni za mene,nikad me niste iznewjerili.I stwarno je lijepo znati da uwiek imam tri PRAWA prijatelja na koe mogu racunati,uwijek i uwijek!Toliko proziwljneih trenutaka,toliko toga smo prosli skupa!Jako mi nedostajete!Iako se widimo kad odemo nesto pojest,na razno raznim dogadajima..nedostajete mi mnogo,prije smo se widali swaki dan =( ,ali dobro .. swako je pronaso swoj put zar ne ? "4 caminos"( 4 puta)..Nikad me niste iznewjerili,wi ste NEWJEROWATNE osobe,i nezelim was NIKAD izgubiti.Ok ? Wi ste mi swe na swijetu i zeLim da wam bude odlicno!Znate da wam zelim samo najbolje i da cu UWIJEK UWIJEK BITI S WAMA.
UWIJEK CEMO BITI ONAJ CAROBNI KWARTET KOI SMO BILI,KOI JESMO I KOI CEMO BITI.
UWIJEK UWIJEK CU BITI DIO ERREWAY-A!
WOLIM WAS!

Za Spanjolske fanowe:
Reci cu wam istinu,prwu turneju za Spanjolsku sam odbila jer sam bila wezana ugoworima za druge serie ugoworima koe nisam mogla raskinuti.Od pocetka sam rekla producentu turneju da necu moc ici i ekipa je to znala.Nikad nisam wjezbala s njima.Nije istina da sam ih ostawila usred swega,wec sam u pocetku rekla da nemogu ici.SA postowanjem turneji koa slijedi ni na nju necu ici,ali ne zato sto ne zelim wec zato sto me producent turneje nie niti pozwa da idem s njima.
SAMO TO.
Hwala na podrsci!Wolim was!

Imala sam potrebu napisati owaj postic!Wec dugo razmisljam o owome!Jedna weLiki poljubac swima i ispricawam se sto nisam owako dugo pisala ali stwarno nemam wremena..
A sada,

Cami,Feli,Benja.. WOLIM WAS PRIATELJI MOI ! ZAUWIJEK S WAMA OK ?

Luli Erreway"

Da je ovo istina,mozete se uveriti i ovde : http://www1.fotolog.com/paradorlove/26277987

Evo odgovora:

"Obavještenje!

Serija će se svakako reprizirati.
Otprilike tokom zime mogla bi krenuti repriza serije,
a u međuvremenu će se prikazivati serija "Utočište",
s tim da trenutno povremeno ubacujemo specijalne
emisije serije "Rebeld Way"."

Back