^*RebeldeWay&ErreWay*^TheBest*

Mole se svi clanovi da se potpisu u peticiji sa punim imenom i prezimenom, i da daju tacne podatke o sebi....
Ova peticija se odnosi na to da se Erreway dovede u Srbiju....
Mozete se potpisati na sledecem llinku:
http://www.gopetition.com/online/13270.html
ne duplirajte potpise,treba sto veci broj potpisa da se skupi zato na posao...ali svako jednom
postavite ovu peticiju na vase blogove,sajtove i forume

50 cent:
Posto je na sajtu Camile Bordonabe objavljeno da ERREWAY mozda dodje u Srbiju,ajde da D O S T A glasamo,da ih dovedemo kod nas..Saljite svoje potpise..

POKRET SONY MUSICA,i officijalni klubovi ereway-a,
mogu da stvori veliki povratak ERREWAY-A na scenu!
http://www.efirmas.com/1701/index.html na ovoj stranici
svojim potpisima porukama mozete da pomognete ovom pokretu,
i svojoj zemlji koja zeli erreway!Tu su dale zahtjev mnoge zemlje u kojimase prikazuje r-way,da zele erreway u svojoj zemlji!
S obzirom na turneju 2007 u Spaniji,ovim pokretom moze doci do
nastavka turneje i u zemlji sa zeljom Rusiji,Grckoj,Venecueli,Brazilu!!!

Jel se ovde isto glasa?

Shot at 2007-07-11

Shot at 2007-07-11

evo dobila sam ali samo 19 epizoda prve sezone,slika je fenomenalana bolja nego na tv,pakovanje je super cak sam dobila i razglednice sa njihovim likovima i pablov poster.a celu sezonu dobijam krajem avgusta kada cica ode pa ce mi poslati avionom a pocetkom septembra cu i drugu sezonu dobiti.
evo ti slike da vidis kako izgleda,nadam se da ces videti barem nesto

beba2007:

Shot at 2007-07-11

Shot at 2007-07-11

evo dobila sam ali samo 19 epizoda prve sezone,slika je fenomenalana bolja nego na tv,pakovanje je super cak sam dobila i razglednice sa njihovim likovima i pablov poster.a celu sezonu dobijam krajem avgusta kada cica ode pa ce mi poslati avionom a pocetkom septembra cu i drugu sezonu dobiti.
evo ti slike da vidis kako izgleda,nadam se da ces videti barem nesto

Sto ja nemam cicu u Spaniji??
Vazi,znaci karajem pocetkom septembra dobijas kompletnu drugu sezonu??
Kako izgleda DVD,jel si gledala,jel ima MENI??

Back