ReBeLdEs (BUNTOVNICI)

hehe...klinci ochajno glume,to je katastrofa.....jedino shto valjda u tom sranju od serije je ona alma,bash izgleda jebuzovno,kao ***** glumica.....nekad odgledam i celu seriju da bi nju video makar i na trenutak.....inache da se ja pitam isekao bi sve ostale scene,sem scena u kojima je ona.....

Xey guys....Ja sam veliki obozavaoc ove serije...Imam sve o njima....Obozavam Anahi,ona mi je uzor,a od muskaraca mi je najbolji Miguel(Poncho).....Ako nekoga zanima skracena verzija serije,svi njihovi cd-ovi,koncerti,epizode iz prve i trece sezone,slike.....bilo sta sto vas zanima o njima,a mozda i o drugim serijama neka se javi.... :)

Imam i spotove i nastupe,prve dve epizode RBD La Familia,koju su tek poceli snimati....Na pocetku sam procitala da je neko napisao da su pop grupa,e pa oni su rock grupa,mada postoje pesme koje vuku vise na pop....Album na engleskom im je stvarno super,kao i Celestial....Pozzz!!

Lea_RBD:
Takvim komentarima samo izazivas svadju,jer svako ima svoje misljenje....ja bih te zamolila da postujes tudje misljenje i ne pravis svadje....

Svako ima pravo na svoje misljenje-iznela sam svoje
Postuj tudje-samo sam se slozila sa Cobrom
I ne pravi svadje- u ovom slucaju se ne mogu svadjati ni sama sa sobom, jer je za svadju potrebno minimum 2 je....tako da, fino spavaj ;)

Sta vam sada smetam, bre???Gledala sam tu seriju pre nego što je počela da se pušta na našoj televiziji, i znam sve epizode...bre, kako bre ne shvatate da je to samo period u prokletom pubertetu...tako sam i ja razmišljala dok sam gledala Čari i Dosije X...ali kasnije ćete shvatiti da je sve prolazno,.. i manuel, i blas, i guido, i sonja, i dunof, i felisitas...znam kako vam je...moja mladja sestra ne ustaje sa obn-a,,,,ne mogu da je gledam kako lepi sličice,postere, spomenare...sve o rebelde!!! Ja, hvala bogu nisam bila takva, ali uzivajte ;) ajde neću više da smetam, ali navratiću koji put... :)

katy:
Sta vam sada smetam, bre???Gledala sam tu seriju pre nego što je počela da se pušta na našoj televiziji, i znam sve epizode...bre, kako bre ne shvatate da je to samo period u prokletom pubertetu...tako sam i ja razmišljala dok sam gledala Čari i Dosije X...ali kasnije ćete shvatiti da je sve prolazno,.. i manuel, i blas, i guido, i sonja, i dunof, i felisitas...znam kako vam je...moja mladja sestra ne ustaje sa obn-a,,,,ne mogu da je gledam kako lepi sličice,postere, spomenare...sve o rebelde!!! Ja, hvala bogu nisam bila takva, ali uzivajte ;) ajde neću više da smetam, ali navratiću koji put... :)
Katy,mi ne volim te buntovnike(Rebelde Way-sto zapravo znaci buntovnicki put),nego one na Happy-u....Ako si ti izasla iz tog fazona,onda treba da znas kako nam je i da ne filozofiras previse....ovo nije tema za svadjanje....

Back