ReBeLdEs (BUNTOVNICI)

+SpookyGirl+:
1arge-msg-115671461813-1.jpg

:mrgreen::mrgreen::lol:
jel to mene hoces da ubijes ili onu klinku sa nick-om rebelde?

@milicaanchy
nemoj tako....ona je tinejdjer
i to onaj neobrazovani

evo sta mi je poslala na pp

Citat:Original postavio *Metalka*
Citat:Original postavio rebelde
Znas sta bih ti ja predlozila : da odes odavde ZAUVEK i da nas ne smaras s'tvojim sugavim porukama ! ! ! i
CRKNI TI, SUGAVA SMRDLJIVICE .... ! ! ??: ! ??:

get a life!
****** te ovi iz serije.......mada ti bi to i volela?????
GET A LIFE!!!
CRKNI
pozdrav

CRKNI TI MAKMUNKO SMRDLJIVA !!!

ocigledno da ne zna da kaze nista osim da sam majmunka smrdljiva
jao sad se uvredila i place na jastuku kao oni debili iz te debilne serije
jadnica,bas mi je zao....
nemoj se nervirati...to skodi lepoti,ako je imas....
jadnica...

*Metalka*:
evo sta mi je poslala na pp

Citat:Original postavio *Metalka*
Citat:Original postavio rebelde
Znas sta bih ti ja predlozila : da odes odavde ZAUVEK i da nas ne smaras s'tvojim sugavim porukama ! ! ! i
CRKNI TI, SUGAVA SMRDLJIVICE .... ! ! ??: ! ??:

get a life!
****** te ovi iz serije.......mada ti bi to i volela?????
GET A LIFE!!!
CRKNI
pozdrav

CRKNI TI MAKMUNKO SMRDLJIVA !!!

ocigledno da ne zna da kaze nista osim da sam majmunka smrdljiva
jao sad se uvredila i place na jastuku kao oni debili iz te debilne serije
jadnica,bas mi je zao....
nemoj se nervirati...to skodi lepoti,ako je imas....
jadnica...
:lol: ...pretece poruke....a stvarno,uvrede su joj zakon..... :lol: ....ode mozak od tih rebeldesa:|......

Pa nesto ne bih rekla da ti nisi kretenka . Uostalom i ne interesujes me, ni ti ni oni debili !

Jel ima ko ovde normalan ????????????????????????Sto puta je onda bolji onaj drugi forum , jer si ti ovaj potpuno unistila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bolje reci da si ti dete , a za tvoju informaciju ja nisam dete....... OVO JE KRETENSKI FORUM , ali da znate ja mogu sama da se branim ......ima tu ko ce da me podrzava ....... a samo da znas +SpookyGirl+ nisi ti ovde svetica ....... ti si s*********...

Uf , potresla si me , necu moci na spavam , uf... normalno da ima, kretenka brani kretenku , to je ocigledno , a ako ti je do znanja mene ovde mnogo njih brani i podrzava , bas je steta sto tebe nema niko da brani ! I oladi ti vise ! ma znate sta ovde ste svo troje KRETENI ... videcete vi vec nesto ... za koji dan ce te nestati odavde pa ce ostati samo normalni... postepeno cu ja vas da brisem sa foruma i necete moci vise da se registrujete !!!!! :-? :-? :-? bas steta sto necete vise necete slati vase debilske poruke ...

Back