Rebelde

Narukvice RBD

• Redovno ih nosim

• Nemam ali bih volela da ih nosim

• Ne volim nakit

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

taca96

Primećen član
Poruka
735
Ko hoce da kupi ove stvarchice
neka mi poshalje e-mail rbd-shop@panet.rs

shaljem poshtom.

2du-DSC036.jpg

Poslednja izmena:
O.K. Ja sam iz seljachkog Kraljeva, dobro je i ovo :)
Ne bi valjalo da ovo sve pishem na nekom shpanskom forumu, a ovde... He he he... Nemam pojma ni zashto se zakachih na ovu temu. Seriju nikada ne gledah ozbiljno (duze od dva minuta u cugu), kao ni gomiletinu slichnih tinejdz...

Poslednja izmena:
pretpostavljam da broj u niku znaci godiste...ne verujem da neko sa 96 godina zna sta je forum...sto dalje implicira da celjade koje je otvorilo temu ima 13 godina,sto dalje implicira da je dalja rasprava sa 13 godisnjom devojcicom besmisleno...ali vi nastavite,uskoro ce te doci i do komentara o plavoj sireni...

pretpostavljam da broj u niku znaci godiste...ne verujem da neko sa 96 godina zna sta je forum...sto dalje implicira da celjade koje je otvorilo temu ima 13 godina,sto dalje implicira da je dalja rasprava sa 13 godisnjom devojcicom besmisleno...ali vi nastavite,uskoro ce te doci i do komentara o plavoj sireni...

Sta mislim o plavoj sireni ja mislim da nije losa riba:per:..:D

Aman ljudi!!! Zar da se raspravljate oko toga i sa klinkom.
Da, i ja sam svojevremeno obozavala RBD.
Priznajem...

@taca96
I da, lepo izgledaju sve te tvoje narukvice, ali mislim da ih vise skoro niko ne slusa, ili barem tako govore.
Ja ih slusam., ali ne cesto koliko sam ih slusala pre...
Ponekad poslusam neku pesmu.
Uostalom, tvoja prva poruka izgleda kao neka vrsta oglasa. Jeste povezano sa serijom, ali mozda joj bas i nije ovde mesto.(tema)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back