tweetysabac
Obećava
- Poruka
- 63
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi 28 avgusta u 20 casova pocinje prva zurka na forumu o Ponchu(najboljem forumu o Ponchu koji uskoro mozda postaje oficijalan) povodom njegovog rodjusa.Svi su dobrodoshli.Shta da ocekujete?Ocekujte originalnu,nesvakidashnju i josh ne vidjenu zurku,puno iznenadjenja,poklona,takmicenja,zezanja i zabave........Ocekujemo vas u shto vecem broju
www.ponchorbd.niceboard.biz
Bilo bi lepo kada bi se svi fanovi rbd-a sakupili da nas bude jako puno i da svi fanovi poncha zajedno na jednom mestu(naj forumu o ponchu) proslavimo alfonsov rodjus,zar ne bi bilo cool,da svi zajedni proslavimo ovaj rodjendan
a jel mogu ja da dodjem, da napravimo neku protivtezhu, nije bash zdravo da se okupe samo fanovi
ti cesh mi zabranish[/QUOTE
naravno da hocu![]()
![]()
dul,da li znas kako da postavim sliku kao ti ja sam postavila ali vidi se samo kad kliknes na ime,a ne kao kod tebe ako mozes kazi mi
naravno da cemo ti zabraniti,ako ne volis rbd idi sa ove teme,smaras.
i jos nesto da li mogu da promenim naziv zato sto to nije moje ime mislila sam da treba ime na kome se vodi kompjuter msm ko je kupio,to je ime moje mame a hocu da stavim moje ime.da li znas?
a jel sam ja dobrodoshao?
@masin fan - ce da vidim da sredim tu nesh'Morash da pitash nekog od supermoderatora