Rebelde

Gde mogu da skinem pesme od rbd-a?

sve je stvar toga kako se snalazish na netu..imash razne sajtove za skidanje njihovih pesama, ali i albuma..probaj da nadjesh linkove koje su postavljali na ovom forumu, preko rapidshare-a..a ako ne nadjesh skini neki pretrazhivach, pa skidaj torrente za cele albume..to malo traje, al tako je najlakshe :)

ok.hvala ti.:heart:a kako to da ima 440:confused:epizoda,kad je na tv-u 435,atek je mia upoznala majku,a roberta i dijego su i dalje u vezi,nece se valjda sve to izdesavatiu 5 epizoda?to je nemoguce.odgovori.hvala unapred posto ti sve znas,i jos nesto da li znas kako da skinem video klipove,one sa google,znas ukucas rebelde-
download,i izadju ti snimci,i kako to da skinem?:?::dontunderstand::think::bye:

Poslednja izmena:
ok.hvala ti.:heart:a kako to da ima 440:confused:epizoda,kad je na tv-u 435,atek je mia upoznala majku,a roberta i dijego su i dalje u vezi,nece se valjda sve to izdesavatiu 5 epizoda?to je nemoguce.odgovori.hvala unapred posto ti sve znas,i jos nesto da li znas kako da skinem video klipove,one sa google,znas ukucas rebelde-
download,i izadju ti snimci,i kako to da skinem?:?::dontunderstand::think::bye:

ja stvarno ne znam po epizodama, to sam vec napomenula..mogu da ti kazhem da nema josh puno, ali ne verujem da ce da stane u 5 epizoda..ja nisam skidala tako klipove, nego sa youtube-a..mislim da tamo mozhesh bash sve da nadjesh..mislim da ti je lakshe tako..ako hocesh, objasnicu ti kako da skinesh te klipove, jer ne znam drugi nachin :)

Prilozi

• _2655210.jpg
    _2655210.jpg
    37,4 KB · Pregleda: 2
nisam se snasla,ukucala sam ono sto si mi rekla,i izaslo je nesto kao krstarica-forum58strana,samo to pise?????????

e ovako..idesh na www.youtube.com tu nadjesh klip koji zhelish (ima ih puuuuno) i onda imash pored onog prozora gde ti je klip, pishe nesh <tags>, <url>, <embed>
sve to shto ti pishe kod url oznachish i kopirash..zatim idesh na www.zamzar.com/url/ i tamo imash 4 koraka.
1. u prvi kvadratic stishnesh <paste> i to ti je onaj link
2. u drugom odaberesh koji format hocesh (najbolje avi)
3. u treci upishesh svoj e-mail na koji ce ti stici video
4. samo kliknesh convert

posle 2-3 min ce ti stici video na e-mail i tad mozhesh da ga pushtash preko bilo kog programa (winamp, windows media player itd)

nadam se da si sad razumela :)
i srecno :heart:

c[M]oka_dul;7178201:
sve je stvar toga kako se snalazish na netu..imash razne sajtove za skidanje njihovih pesama, ali i albuma..probaj da nadjesh linkove koje su postavljali na ovom forumu, preko rapidshare-a..a ako ne nadjesh skini neki pretrazhivach, pa skidaj torrente za cele albume..to malo traje, al tako je najlakshe :)
ok.Napisi mi neke sajtove.Thanks:super:

ok.Napisi mi neke sajtove.Thanks:super:

ovako..idi na google, ukucaj rbd, pa ime albuma, pa rar i tu cesh naci linkove za skidanje celih albuma..samo pazi da ne idesh na torrent sajtove..
tako ti je najlakshe i najbrzhe da skinesh sve pesme, a ako ti treba neka odredjena pesma, reci..evo ti naslovi nekih albuma, pa ti probaj:
1. rebelde
2. nuestro amor
3. celestial
4. empezar desde zero
5. greatest hits

Bez veze je što su ove poslednje epizode ovako prenatrpali, milion stvari se dešava, a neke beznačajne stvari su razvlačili u tri-četiri epizode....Šteta za DyR, nekako mi žao kad ih vidim onamkve....:(

Back