Anchika_Sweet_Angel
Domaćin
- Poruka
- 4.790
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaoj da li je sitina da ima samo 440 epizoda?
fala bogu da je kraj
ne d'o im bog da repriziraju
jel` moze neko da mi odg na pitanja?
ili niko ne zna to...??
juche sam doshla sa mora...nisam gledala 10 epizoda :-o
hvala shto ste preprichali...
imam josh pitanja:
1.kako ce se ponovo Miguel i Mia pomiriti??
2.Sa kime ce da bude Giovanni a sa kime Havijer?
3.da li ste kupili karte za koncert RBD?
4.ako jeste, koje ste kupili??? <ja sam vip fan gold> neam pojma kako se zovu... xD
kreptomane za tvoju informaciju najverovatnije ce reprizirati od druge sezone ponovo.i ajde odgovorite na ona pitanja sto je postavila taca96 i mene zanima.
![]()
hvala,hvala,hvala punooo...c[M]oka_dul;7167069:1. mia ce saznati od vico da miguel nikad nije spavao sa sabrinom, nego je ona to izmislila..ali, kada se miguel bude probudio iz kome, nece se secati nichega..i tako ce mia biti u depresiji, dok ih ne ubede da odrzhe koncert..i na koncertu, dok mia peva "salvame", miguel ce se svega setiti..i necu vishe da vam pricham, nece biti zanimljivo
2. Giovanni ce na kraju da bude sam, muvace se sa nekom zhenskom, tu nish nisam ukapirala..a havijera ce cale ispisati iz shkole jer ce giovanni da glumi da su njih dvojca p*d*r* da bi pomogao diegu..i od tada se havier nece spominjati
3. da, kupili smo karte
4. te iste, naravno
inache, ja sam nova ovde, ali znam sve sve sve o rebelde i imam sve pesme od rbd i takoc..ako hocete nesh da pitate, slobodno..pozz svima![]()
ja zelim nesto da te pitam ,da li ce se do kraja serije roberta i dijego posvadjati?odg please.HITNO.Hvala unapred![]()
hvala,hvala,hvalai jos nesto,kada se migel bude vratio iz bolnice da li ce pokusati da se pomiri sa mijom pre koncerta,i na koji nacin,i kada cese to desiti sa ryd,u kojoj epizodi,posto za desetak dana iden na more pa zelim da znam?hvala unapred
![]()