Rebelde

pa na ovoj temi nema nikoga, jeste da je raspust ali citav dan nijedna poruka.....taman ste se malo aktivirali, kad sada ponovo...nista..... :(

otkud madarjaga direktor, sta je sa gandijom? otkud havijer ponovo u skoli??
sto je dobra ova spica danas! :klap:

Migel je pao u komu kao posledica one nesreće sa Gastonom, Madariaga menja Gandiju koji je na odmoru zbog stresa, Havijera je vratio Bustamante kako bi ovaj špijunirao Dijega.....Današnja špica je pesma ''Mexico'', pesma je posvećena fudbalskoj reprezentaciji kao podrška za Svetsko prvenstvo pre par godina.....Kako su extra scene između Dijega i Roberte....A kada joj je juče rekao da je voli kao ludak - uhhhhhhhhh.......:)

Migel je pao u komu kao posledica one nesreće sa Gastonom, Madariaga menja Gandiju koji je na odmoru zbog stresa, Havijera je vratio Bustamante kako bi ovaj špijunirao Dijega.....Današnja špica je pesma ''Mexico'', pesma je posvećena fudbalskoj reprezentaciji kao podrška za Svetsko prvenstvo pre par godina.....Kako su extra scene između Dijega i Roberte....A kada joj je juče rekao da je voli kao ludak - uhhhhhhhhh.......:)
mozes mi reci sta je danas bilo?molim te

Pa bice zajedno.:lol:

E ljudi negde sam citao da je zabranjeno pisanje velikim slovima(ne mogu da se setim da li je na krsti a mrzi me da opet citam pravilnik) pa me zanima,jel to tacno?

Back