jelena1991
Domaćin
- Poruka
- 3.791
nista ja idem pozdravljam te i sve ostale sem one budale sto je jos u robovlasnicko vreme!POZZ
Byeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista ja idem pozdravljam te i sve ostale sem one budale sto je jos u robovlasnicko vreme!POZZ
Evo da vas bar malo oraspolozim...ops:
ops::razz::razz::-P
![]()
Ju, upisacu se od smeha
:***************
Eh, steta... Bas nam dobro ide svadja 8-) Stvorene smo za to
@Mary, ne sme, pa da i mi dobijemo napad
Al' si glup!
pa naravno,necemo da se cimamo oko debila...aj da promenimo temu..
Opet??:shock::shock:
Za rodjendan cu ti kupiti pelene![]()

Uf, do tada cu nauciti da piskim u noshu 

kakav naopad?
hvala!!!
ops:Ali meni je tako zanimljiwo da se swadjam sa klincima koji misle da su miss sweta u robowlasnichko wreme....
Ali meni je tako zanimljiwo da se swadjam sa klincima koji misle da su miss sweta u robowlasnichko wreme....

Po stoti put : OBOZAVAM TE!Ma samo opusteno,nemoj da se nerviras(ne treba se oko nekih stvari nervirati i pridavati im pažnju)ops:
Ma samo opusteno,nemoj da se nerviras(ne treba se oko nekih stvari nervirati i pridavati im pažnju)ops:

Tnxha,ha,ah,sooper si,stvarno,nestao nam odjednom jeff

ha,ha,ah,sooper si,stvarno,nestao nam odjednom jeff
Ja se ne nerviram8-) Ja uzivam u smejanju![]()
Tnx
Otishao chowek da wezba labudow let.........ili da se priprema za miss sweta,ipak je to wazno i prestizno takmichenje,mada ne sumnjam ja u njega,pobedice 100%....![]()
E,onda ti kupujem noshu![]()

Sa bambijem?e lea i nikolina....lude ste 100%.ovo za prelene vam je vrh...
ha,ha,ha....luda si!
slazem se!:-D
Po stoti put : OBOZAVAM TE!
e lea i nikolina....lude ste 100%.ovo za prelene vam je vrh...
slazem se!:-D
Hwala,hwala
Hmmmm...neshto mi swi u zadnje wreme gowore da sam looda8-)8-)
ma samo iskulirajte jbt...pa kako ja...nit se svadjam nit doprinosim svadji...opusteno samo ako imam nesto pametno(valjda) da kazem kazem a ako ne cutim i kuliram....