Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e lea jel ce da se dogovaramo nesto da se vidjamo na raspust...??? jel se secas mozda kad smo pricali....??

Pa naravno da bih htela da se vidimo, ali znas za lovu, mogu ja nabaviti (imam jos jednu musteriju, ali nije sigurno da uzima) za put, ali neprijatno bi mi bilo da mi vi placate, ono kao sto ste rekli, nema sanse, pa cete sacekati malo, ako mi iskrsnu neke pare, obavezno dolazim 8-) Ali ima jos jedan problem.... Ne mogu sama dolaziti, a ne znam ko bi hteo u NS :? Trudim se da sve sredim

;)
Aaaaaah, kako si to mogla uraditi?! Ali moje srebrne cipelice od one bratz lutke da mi vratis :evil::evil::evil: Moja mama je rekla da si ti jako lenja i da nista ne ucis i da sam ja jako vredna i stalno ucim od 8ujutru i da ti zato ne sluzujes moje prijateljstvo :razz::razz::razz: :lol::lol::lol:

da li vi pokusavate da nas zasmejete
mene jeste i to bas puno ....:-D

Aaaaaah, kako si to mogla uraditi?! Ali moje srebrne cipelice od one bratz lutke da mi vratis :evil::evil::evil: Moja mama je rekla da si ti jako lenja i da nista ne ucis i da sam ja jako vredna i stalno ucim od 8ujutru i da ti zato ne sluzujes moje prijateljstvo :razz::razz::razz: :lol::lol::lol:

Dobro,dobicesh twoje srebrne cipeletine:lol::lol:A reci twojoj mami da se grdno prewarila i da ja zbog tebe ne uchim:lol:Josh,ja jadna,ispadnem kriwa shto me ti non-stop terash da dolazim na owaj 4um:cry::cry::lol::lol::lol:

Ala kenjamo
:D:D

Pa naravno da bih htela da se vidimo, ali znas za lovu, mogu ja nabaviti (imam jos jednu musteriju, ali nije sigurno da uzima) za put, ali neprijatno bi mi bilo da mi vi placate, ono kao sto ste rekli, nema sanse, pa cete sacekati malo, ako mi iskrsnu neke pare, obavezno dolazim 8-) Ali ima jos jedan problem.... Ne mogu sama dolaziti, a ne znam ko bi hteo u NS :? Trudim se da sve sredim

`Ajde,`ajde....Pa jesi li ti teta Lea ili shta???:-D:-D:-D
Chim budesh imala lowe i pratioca do NS-a,jawi
....:D;):p

a kakvu musteriju..????;)

Ma jok.... Ja stvarno hocu svoje cipelice nazad :evil::evil::evil:
Saliiiiiiiim se :D:D:D Zezamo se, mi to onako, smor nam, pa ajd 8-) Drago mi je da smo te nasmejale i ja sam se upisala od smeha :lol:

Kao shto sam rekla,dobicesh swoje cipeletine nazad....Samo je to i ostalo od onih twojih silnih barbika i drugih igrachaka:lol::lol:
I meni je drago ako smo was zasmejawale...Bilo nam je zadowoljstwo smejati se sa wama:D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back