Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sad sam bash uchila ali ima jako puno i swe mi se izmeshalo...Kad me prozwala,postawila mi pitanje i ako ne znash ili neshto pogreshno kazesh odmah prelazi na drugo pitanje:evil::evil:
A dobro je shto ce sad raspust inache bi dobila josh par komada...Zbog tebe:D:lol::lol:
Kod mene mislim da nisu skraceni chasowi,nemam pojma:-?:-?

C c cc c c... Mama mi je zabranila da se igram sa tobom... Vrati mi moje barbike! :razz::razz::razz::lol::lol::lol:

mogu samo kratko da ostanem,moram da strebam,posle,jer sutra idem u skolu,jer nemam ceo dan temperaturu,a danas sam ostala kuci i sutra su nam skraceni casovi po 15 min i ja nemam 5. i 6. cas!Yuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

For girls:Nasminkajte se kao RBD ZWEZDE!!
CRVENE USNE

t_MAY1m_8d8974c.jpg
t_MAY2m_6faf172.jpg

KAKO POSTICI OVAJ LOOK?
“MNOGI POCINJU TAKO STO PRVO UOKVIRE USNE CRVENOM OLOVKOM,JA IZBEGAVAM OLOVKU I VISE VOLIM DA KORISTIM TANKU CETKICU”,KAZE SMINKER ALFONSO CASTRO.DA BI VAM USNE BILE SAVRSENE,POTREBNO JE PRVO NANETI KARMIN NA SREDINU USNE I RAZMAZIVATI GA POSTEPENO KA IVICAMA.ALFONSO JE NA KOZU NANEO LAGANI TECNI PUDER I STAVIO MALO ROZE RUMENILA NA OBRAZE.DA BI OCIMA DAO VOLUMEN KORISTO JE ZLATNE SENKE NA KAPCIMA.NA KRAJU JE ZAVRSIO SA DVA SLOJA MASKARE

t_DUUL1m_e5dfc6d.jpg
t_DUUL2m_db433c3.jpg

BLISTAVI TEN

KAKO GA POSTICI?
“DA BI VAM LICE IZGLEDALO SAVRSENO,VAZNO JE DA NE BUDE SUVO,PA PRE SMINKANJA NANESITE SLOJ HIDRANTNE KREME”,KAZE SMINKER LAZARO GONZALEZ.DA BI USAVRSIO BOJU TENA I DAO MU PRIRODAN IZGLED,LAZARO JE KORISTIO MAT TECNI PUDER,SA DELIMICNIM POKRIVANJEM.ZA OBRAZE JE IZABRAO KOMPAKTNO RUMENILO SA BRONZANIM EFEKTOM,A PREKO TOGA JE NANEO SVETLUCAVI PRAH.”DULCE UVEK UOKVIRI OCI OLOVKOM”,DODAO JE,”ALI SAMO DA BI POSTIGLA MALO INTENZIVNIJI POGLED.ZA OVO LAZARO JE NANEO ROZA SENKE,A ZATIM UOKVIRIO OCI KREMASTIM SENKAMA U ZELENO PLAVICASTOJ BOJI.ZA KRAJ JE NANEO MALO MASKARE I ROZA SJAJ NA USNE.

Spalila sam twoje barbike i swe druge twoje igrachke onog dana kada mi je jeffhardy rekao kakwa si ti osoba ustwari:lol::lol::lol::lol:E da,i meni je mama rekla da se ne druzim sa tobom zato shto si jaaaako bRezobrazna:lol::lol::lol:

Aaaaaah, kako si to mogla uraditi?! Ali moje srebrne cipelice od one bratz lutke da mi vratis :evil::evil::evil: Moja mama je rekla da si ti jako lenja i da nista ne ucis i da sam ja jako vredna i stalno ucim od 8ujutru i da ti zato ne sluzujes moje prijateljstvo :razz::razz::razz: :lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back