Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De nada,honey:D:D
Malo sam izmeshala shpanski i engleski:lol::lol::lol:
Nego,shta ima??

Ma opusteno 8-)
Evo gledam te neke spotove sto sam snimala i tako... Eh, da... Dobila sam od friendice snimak sa svetskog takmicenja u hip-hopu ove godine 8-) I nije uopste tesko, skinucu sve pokrete, mada ja treniram breakdance, ali nasa ekipa ima da se prijavi i u Srbiji 100% prolazimo, a svetsko je u Moskvi 8-) Happy sam :D:D:D Sta ima kod tebe?

cao$,cao$....evo radujem $e.....
dobila $am (4-) iz mate.....`dobar` nastavnik....
a uradila $am za 3....xe,xe....izvukla $am $e....i dace mi 5 za kraj...:lol: :lol: :lol: :-D :-D :grin: :D :D
=)

=)

:roll:

Ja sam isto srecna.Dogodilo se nesto tako n e l o g i c n o .Iz istorije sam dobila 4,samo ne znam kako.NISTA nisam uradila,N I S T A,nula,prazno!!!:p:p:p:p:p

Ma opusteno 8-)
Evo gledam te neke spotove sto sam snimala i tako... Eh, da... Dobila sam od friendice snimak sa svetskog takmicenja u hip-hopu ove godine 8-) I nije uopste tesko, skinucu sve pokrete, mada ja treniram breakdance, ali nasa ekipa ima da se prijavi i u Srbiji 100% prolazimo, a svetsko je u Moskvi 8-) Happy sam :D:D:D Sta ima kod tebe?

Extra
:D:D:D
Kod mene nema nishta....Spawala sam 4 sata kad sam doshla iz shkole:Dpa sam malo doshla na net:Da josh malo moram da idem da pospremim sobu:-(sutra za slawu:DAl` cu da se najedem i napijem sutra:D:D

heheheh sta danas bilo u skoli...jbt idem ja na srpski jbt zadnji cas extra smoren i ono bleja i dodje nastavnik pita risticu oces 2 kazem a dajte nastavnice da ni vas ni sebe ne mucim...i prodje 10 min pita moj drug da ide i nastavnik ladno i meni kaze aj risticu i ti...a gotivan je lik....ja nema casa a da nisam spavao i slusao muziku....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back